Waar wilt u een auto huren?

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Waarom bij ons reserveren?

  • Geen reserveringskosten
  • Kosteloos annuleren
  • Laagsteprijsgarantie
  • Veilig en eenvoudig reserveren
  • 8000+ ophaallocaties

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 16992
Patrick Van Weezep Budget Amsterdam Schiphol Airport
“Wij hebben easyTerra meerdere keren…”

“Wij hebben easyTerra meerdere keren gebruikt en tot nu toe geen problemen ondervonden. We hebben ook nog geen schades of andere problemen gehad om hierover goed te kunnen beoordelen. Prijzen zijn over het algemeen goed.”

22-04-2018 19:05
Andre
“duidelijke website”

“duidelijke website; verhuurmy op Malta was goed (europecar) Mijn ervaring met verhuurmyen is wisselend. Dit keer ging het goed en bovenmatige snelle en vriendelijke afhandeling tegen een lage prijs. Easyterra bevalt prima en heeft duidelijke website. Eventuele extra's bij een auto is beter hier te regelen dan ter plekke; ter plekke vraagt men altijd wilt u upgrade, wilt u verzekering, wilt u.... etc etc Mijn advies daarom op al die vragen te antwoorden : "all your questions my answer is NO " immers ik heb een auto uitgezocht en geboekt zoals ik die wil en heb geen behoefte aan aanvullende zaken....”

22-04-2018 18:46
Peter Dingemans Europcar Malaga Airport
“Easy Terra open en eerlijken kwalitatieve partners”

“Easy Terra is een eerlijke organisatie die precies aangeeft wat er wel en niet bij de auto is inbegrepen. Zij doen zaken met bonafide verhuurmaatschappijen.”

21-04-2018 07:07