Autohuur Alicante Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Alicante Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Om gebruik te kunnen maken van onze site, dient u cookies te ondersteunen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Alicante Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 24
Europcar Alicante Airport
“Easy Terra heb ik gekozen om een auto …”

“Easy Terra heb ik gekozen om een auto te boeken van Europcar. Aanbieding van Easy Terra was voordeligste. Snelle bevestiging via de email. In het verleden ook boekingen gedaan via Easy Terra. Het bevalt mij prima.”

29-08-2017 09:01
Europcar Alicante Airport
“alles perfect verlopen”

“alles perfect verlopen, moesten nog even wachten want waren wagen nog aan het kuisen, maar voor de rest alles perfect”

12-07-2017 09:41
Avis Alicante Airport
“Goed”

“Niets te klagen, prima auto en prima prijs!”

07-06-2017 06:41

Locatie informatie voor Alicante Airport

Alicante Airport in het kort

Alicante Airport ligt 9 kilometer ten zuidwesten van Alicante aan de Spaanse oostkust. Het is de toegangspoort naar de Costa Blanca, een belangrijke toeristenbestemming. De luchthaven verwerkt daarom merendeels internationale vluchten. In 2004 reisden 8,5 miljoen passagiers via Alicante Airport.

Op het vliegveld zijn veel bussen te vinden, maar het zijn vrijwel allemaal huurbussen. Er is slechts 1 buslijn met een halte voor de aankomsthal, deze bus vertrekt iedere 40 minuten, althans volgens het schema. Op de luchthaven zijn geen hotels.

Costa Blanca Plaza is het winkel- en horecagebied van de luchthaven. U vindt er acht cafés en vier restaurants. Verder zijn er drie taxfree shops en enkele heel aardige kadoshops. Alicante Airport heeft geen congresfaciliteiten, daarentegen is er wel een VIP-Lounge, met telefoon-, fax- en Internetfaciliteiten. Deze is enkel toegankelijk voor Business Class passagiers. Verder beschikt het vliegveld over een 24-uurs Eerste Hulppost, geldwisselautomaten, geldautomaten en een apotheek.

In de luchtvaart industrie wordt Alicante Airport aangeduid met de afkortingen ALC (IATA airport code) en LEAL (ICAO airport code).

Link naar officiële website Alicante Airport.