Autoverhuur Alicante Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Alicante Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Alicante Airport

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Autohuur Alicante
  4. Alicante Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 940
Frans Avis Alicante Airport
“Snelle en goede afhandeling van de…”

“Snelle en goede afhandeling van de orde, SUPER!!!! Zeker een aanrader.”

03-07-2018 12:14
Hans Budget Alicante Airport
“Prima service”

“Prima service. Aardig personeel. Nette auto’s.”

28-04-2018 15:15
Robert Budget Alicante Airport
“Geen tegenvallers”

“Geen tegenvallers. Behoorlijk wat krassen en beschadiging op auto die niet op formulier stonden. Goed door Budget opgepakt en aangepast op formulier.”

28-01-2018 19:35

Locatie informatie voor Alicante Airport

Autoverhuur Alicante Airport
Autoverhuur Alicante Airport

Alicante Airport in het kort

Alicante Airport ligt 9 kilometer ten zuidwesten van Alicante aan de Spaanse oostkust. Het is de toegangspoort naar de Costa Blanca, een belangrijke toeristenbestemming. De luchthaven verwerkt daarom merendeels internationale vluchten. In 2004 reisden 8,5 miljoen passagiers via Alicante Airport.

Op het vliegveld zijn veel bussen te vinden, maar het zijn vrijwel allemaal huurbussen. Er is slechts 1 buslijn met een halte voor de aankomsthal, deze bus vertrekt iedere 40 minuten, althans volgens het schema. Op de luchthaven zijn geen hotels.

Costa Blanca Plaza is het winkel- en horecagebied van de luchthaven. U vindt er acht cafés en vier restaurants. Verder zijn er drie taxfree shops en enkele heel aardige kadoshops. Alicante Airport heeft geen congresfaciliteiten, daarentegen is er wel een VIP-Lounge, met telefoon-, fax- en Internetfaciliteiten. Deze is enkel toegankelijk voor Business Class passagiers. Verder beschikt het vliegveld over een 24-uurs Eerste Hulppost, geldwisselautomaten, geldautomaten en een apotheek.

In de luchtvaart industrie wordt Alicante Airport aangeduid met de afkortingen ALC (IATA airport code) en LEAL (ICAO airport code).

Link naar officiële website Alicante Airport.

Overige autoverhuur locaties in Alicante

Naast de verhuurders van Alicante Airport in Alicante vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Alicante: