• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur La Palma

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in La Palma voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur La Palma

EasyTerra Autohuur La Palma is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen in La Palma

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in La Palma

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3752 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in La Palma

La Palma - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (La Palma) is september de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

La Palma - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (La Palma) is september de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming (La Palma) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

La Palma - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (La Palma) is september de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

La Palma - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (La Palma) is september de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

La Palma - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (La Palma) is juni de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

La Palma - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (La Palma) is juni de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

La Palma - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (La Palma) is september de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

La Palma - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (La Palma) is september de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

La Palma - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (La Palma) is september de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

La Palma - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (La Palma) is september de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

La Palma - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (La Palma) is juli de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

La Palma - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (La Palma) is september de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurlocaties in La Palma

EasyTerra Autohuur vergelijkt de autohuur prijzen op onderstaande locaties

Informatie locatie voor La Palma

Introductie

La Palma is een van de Canarische Eilanden. Dankzij de regen die er valt is La Palma veel groener dan de andere eilanden, daarom wordt het ook wel ‘La Isla Verde’ (het groene eiland) of ‘La Isla Bonita’ (het mooie eiland) genoemd. La Palma heeft een zeer diverse flora. Het water uit de bergen wordt via in de rotsen uitgehakte waterlopen naar de dorpen en boerderijen getransporteerd.

Net als de andere Canarische Eilanden is La Palma van vulkanische oorsprong. De hoogste pieken liggen in het noorden en oosten van het eiland, onder meer El Roque de los Muchachos (2426 m), Pico de la Cruz (2351 m), Piedra Llana (2321 m) en Pico de la Nieve (2239 m). Ten noorden van deze vulkaanketen ligt een diep ravijn, de Caldera de Taburiente die vooral door erosie is ontstaan. Op de rand van dit ravijn ligt een internationale sterrenwacht.

La Palma trekt veel minder toeristen dan Tenerife of Gran Canaria. Dat komt vooral omdat er op dit steile eiland weinig stranden zijn en een bruisend nachtleven er volledig ontbreekt. De toeristen die er komen worden aangetrokken door de bijzonder mooie en soms ruige natuur.

Bevolking

Het eiland heeft zo’n 85.000 inwoners, van wie bijna de helft in de twee belangrijkste plaatsen: ongeveer 18.000 in de hoofdstad Santa Cruz de la Palma aan de oostkust en zo’n 20.000 in Los Llanos de Aridane dat aan de westkust ligt.

Ligging

La Palma is het meest noordwestelijke eiland van de Canarische Eilanden en heeft de vorm van een dolk. Het eiland is 50 kilometer lang en op het breedste punt (het noorden) 25 kilometer breed. De hoofdstad Santa Cruz ligt aan een baai aan de oostkust en is gebouwd tegen de helling van een vulkaankrater.

Economie

Landbouw vormde lange tijd de basis van de economie. Op La Palma worden nog steeds bananen, suikerriet, wijndruiven en tabak verbouwd. Ook de bosbouw geeft een flink aantal bewoners werk en inkomen, net als de visserij. Sinds de opkomst van het toerisme in de jaren 70 is dat de belangrijkste bron van inkomsten.

Vliegvelden

Acht kilometer ten zuiden van Santa Cruz ligt het vliegveld, La Palma Airport. Het is gemakkelijk per auto bereikbaar via de LP-138, de breedste weg op La Palma. Er zijn diverse charterverbindingen met Noordeuropese landen. Lijnvluchten zijn er naar de naburige Canarische Eilanden, naar het Portugese eiland Madeira, en naar steden als Madrid, Barcelona, Parijs en Milaan. Parkeren bij het vliegveld van La Palma is gratis. Er is ook een regelmatige busverbinding tussen het vliegveld en enkele toeristencentra.

Openbaar Vervoer

Het openbaar vervoer op La Palma bestaat uit bussen, die alle belangrijke plaatsen op het eiland aandoen. De bussen rijden meestal elk half uur en keurig op tijd. De tarieven liggen iets hoger dan op het Spaanse vasteland maar nog altijd veel goedkoper dan in Noordeuropese landen. De chauffeurs hebben weinig of geen kennis van buitenlandse talen. Een tip: groet de chauffeur in het Spaans en hij zal u zeer behulpzaam zijn, bijvoorbeeld om u te laten uitstappen op de juiste plek.
Vanuit de haven van Santa Cruz zijn er veerverbindingen met de andere Canarische Eilanden.

Verkeer- en Parkeersituatie

Tussen de hoofdstad en de luchthaven loopt een tweebaansweg. Dat is meteen de enige ‘grote’ weg op het eiland. La Palma is een bergachtig eiland en de overige wegen zijn daardoor smal, bochtig en heuvelachtig. Het levert spectaculaire uitzichten op, maar ga niet zomaar stilstaan op deze wegen om daarvan te genieten!

De hoofdwegen zijn goed geasfalteerd, maar de overige wegen zijn dat niet. Op alle wegen moet u – zeker tijdens en na regen – rekening houden met vallend gesteente en rotsblokken op de weg. Daarnaast lopen er mensen, geiten en honden op de (kleinere) wegen. Pas uw snelheid daaraan aan. Het is sowieso niet aan te raden hard te rijden op de wegen vanwege de onverwachte situaties die kunnen opduiken.

De lokale bewoners rijden vaak wel vrij snel, maar zij kennen de wegen beter en bovendien: zij zijn niet op vakantie maar aan het werk. Laat achteropkomend verkeer passeren.

Hotels

Voor het boeken van een hotel is het goed om te weten dat de westkant van het eiland een aangenamer klimaat heeft dan het oosten. Toch ligt er ook in het oosten een groot toeristisch complex – Los Cancajos – tussen de luchthaven en de hoofdstad. In de grotere plaatsen Santa Cruz en Llos Llanos zijn ook enkele hotels. Veel mensen kiezen ervoor een huisje (‘casitas’) te huren. Sommige van die casitas liggen op spectaculaire punten, maar zijn meestal niet bereikbaar per openbaar vervoer. Een huurauto is dan dus de aangewezen manier van transport.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over La Palma raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 km/h
 • Taal
  Spaans
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Avis
 • Enterprise
 • Orlando Rent a Car
 • TopCar
 • Budget
 • Thrifty
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Turisprime
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Autos Menorca
 1. Home
 2. Autohuur Spanje
 3. Autohuur La Palma