• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Ibiza Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Ibiza Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Ibiza Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen Ibiza Airport

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod op Ibiza Airport

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Aanbod verhuurders op Ibiza Airport

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven op Ibiza Airport. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Hiper Rent a Car

  9.2 (398)
  vanaf € 26 / dag
 • Thrifty

  9 (5673)
  vanaf € 29 / dag
 • Hertz

  8.7 (7071)
  vanaf € 27 / dag
 • Record Go

  8.7 (1629)
  vanaf € 10 / dag
 • Budget

  8.5 (9871)
  vanaf € 28 / dag
 • Enterprise

  8.4 (2022)
  vanaf € 33 / dag
 • Gobycar

  8.3 (137)
  vanaf € 14 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (414)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Goldcar

  8.3 (5667)
  vanaf € 13 / dag
 • Sixt

  8 (3498)
  vanaf € 33 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8 (4506)
  vanaf € 21 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8 (141)
  vanaf € 29 / dag
 • Flizzr

  8 (313)
  vanaf € 28 / dag
 • Clickrent

  7.7 (705)
  vanaf € 13 / dag
 • Centauro

  7.7 (5071)
  vanaf € 12 / dag
 • Avis

  7.6 (6165)
  vanaf € 25 / dag
 • Wiber Rent a Car

  7.3 (544)
  vanaf € 12 / dag
 • Europcar

  7.1 (8389)
  vanaf € 23 / dag
 • OK Mobility

  6.9 (291)
  vanaf € 11 / dag
 • Alamo

  6.8 (8970)
  vanaf € 31 / dag
 • InterRent

  6.6 (5827)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Everycar

  6.3 (10)
  vanaf € 33 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.2 (163)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Keddy By Europcar

  5.9 (3603)
  vanaf € 21 / dag
 • K10 Rentacar

  Geen beoordelingen
  vanaf € 6 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.8 (570)
  Geen tarieven beschikbaar
 • offUgo

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3752 beoordelingen

Ibiza Airport gemiddelde dagprijs per maand

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is november de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is november de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming (Ibiza Airport) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is november de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is januari de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is februari de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is januari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is november de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is februari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is oktober de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Ibiza Airport - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Ibiza Airport) is januari de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuur locatie Ibiza Airport

Locatie informatie voor Ibiza Airport

Ibiza Airport in het kort

Ibiza Airport is heel druk in het hoogseizoen (mei tot oktober) en daarbuiten vrij rustig. Om een indicatie te geven: in de topmaanden wordt meer dan 85% van het aantal jaarlijkse passagiers verwerkt. In 2004 verwerkte het vliegveld ruim vier miljoen passagiers en de verwachting is dat dit aantal zal groeien tot 5,5 miljoen in 2015. Op dit moment wordt gewerkt aan uitbreiding van de luchthaven. Het vliegveld ligt ruim zeven kilometer ten zuidwesten van Ibiza-Stad (Eivissa).

De luchthaven is makkelijk bereikbaar met de auto, er is slechts een weg die naar het vliegtuig leidt. Bussen rijden er tussen 07.20 en 22.20 ieder half uur naar Ibiza-Stad. Er is geen gebrek aan hotels op dit toeristeneiland. Hotels vlakbij het vliegveld zijn gesitueerd ten oosten van het vliegveld.

Ibiza Airport heeft niet veel winkels. Wat eten betreft is er keuze uit enkele snackbars, cafés en fastfood-restaurants. Er is een conferentiezaal te huur. Verder is er een geldwisselkantoor, een bank en er zijn geldautomaten. Ook is er een postkantoor.

In de luchtvaart industrie wordt Ibiza Airport aangeduid met de afkortingen IBZ (IATA airport code) en LEIB (ICAO airport code).

Link naar officiële website Ibiza Airport.

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 km/h
 • Taal
  Spaans
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Hiper Rent a Car
 • Thrifty
 • Hertz
 • Record Go
 • Budget
 • Enterprise
 • Gobycar
 • National Car Rental
 • Goldcar
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Goldcar Key'n Go
 • Flizzr
 • Clickrent
 • Centauro
 • Avis
 • Wiber Rent a Car
 • Europcar
 • OK Mobility
 • Alamo
 • InterRent
 • Everycar
 • Rhodium Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • K10 Rentacar
 • Carwiz rent a car
 • offUgo