• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Majorca Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Majorca Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Profiteer nu van onze wereldwijde promotie!
Tot 20% korting op een ruime selectie van leveranciers.
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Majorca Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen Majorca Airport

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod op Majorca Airport

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Aanbod verhuurders op Majorca Airport

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven op Majorca Airport. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Enterprise

  9 (1990)
  vanaf € 25 / dag
 • Thrifty

  9 (5603)
  vanaf € 26 / dag
 • Clickrent

  8.7 (684)
  vanaf € 12 / dag
 • Hiper Rent a Car

  8.6 (392)
  vanaf € 23 / dag
 • Gobycar

  8.6 (119)
  vanaf € 16 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (408)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Alamo

  8.5 (8869)
  vanaf € 30 / dag
 • Avis

  8.4 (6084)
  vanaf € 23 / dag
 • EECar Rental

  8.3 (45)
  vanaf € 16 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (4463)
  vanaf € 24 / dag
 • Sixt

  8.1 (3446)
  vanaf € 30 / dag
 • Hertz

  8 (7010)
  vanaf € 26 / dag
 • Budget

  8 (9782)
  vanaf € 19 / dag
 • Green Motion

  7.7 (1957)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Leasys

  7.7 (904)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3503)
  vanaf € 20 / dag
 • Wiber Rent a Car

  7.5 (528)
  vanaf € 15 / dag
 • OK Mobility

  7.3 (260)
  vanaf € 13 / dag
 • Centauro

  7.1 (5026)
  vanaf € 14 / dag
 • Everycar

  6.6 (10)
  vanaf € 30 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (163)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Record Go

  6.4 (1604)
  vanaf € 15 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  6.3 (135)
  vanaf € 25 / dag
 • Drivalia

  6.2 (572)
  vanaf € 15 / dag
 • InterRent

  6.2 (5827)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Goldcar

  5.7 (5605)
  vanaf € 11 / dag
 • Europcar

  4.9 (8288)
  vanaf € 26 / dag
 • K10 Rentacar

  Geen beoordelingen
  vanaf € 15 / dag
 • Exclusive GO

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Flizzr

  7 (311)
  vanaf € 29 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.8 (560)
  Geen tarieven beschikbaar
 • offUgo

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3667 beoordelingen

Majorca Airport gemiddelde dagprijs per maand

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming (Majorca Airport) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is januari de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is februari de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Majorca Airport - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Majorca Airport) is december de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuur locatie Majorca Airport

Locatie informatie voor Majorca Airport

Palma de Mallorca Airport in het kort

De luchthaven van Majorca heet officieel Son Sant Joan en is een van de drukste van Spanje. In de topmaanden juli en augustus is het zelfs het drukste vliegveld van het land. Er is één terminal, maar die is onderverdeeld in vier hallen.

De luchthaven ligt 8 kilometer ten oosten van Palma de Mallorca en is goed bereikbaar per bus en auto. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar als toeristeneiland is er op heel Mallorca een ruim aanbod.

Het vliegveld heeft een uitgebreid aanbod van winkels, restaurants, bars en cafés. Er zijn 18 cafés en (snack)bars en 9 restaurants, de meeste overigens van de categorie ‘fast food’. Er zijn twee VIP-lounges op de luchthaven, ook zijn er volledig ingerichte kantoorruimtes en vergader- en conferentiezalen. Verder beschikt het vliegveld over geldautomaten, een postkantoor en een Eerste hulp die op te roepen is via de algemene informatiebalie.

In de luchtvaart industrie wordt Mallorca Airport aangeduid met de afkortingen PMI (IATA airport code) en LEPA (ICAO airport code).

Link naar officiële website Palma de Mallorca Airport.

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 km/h
 • Taal
  Spaans
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Clickrent
 • Hiper Rent a Car
 • Gobycar
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Avis
 • EECar Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Hertz
 • Budget
 • Green Motion
 • Leasys
 • Keddy By Europcar
 • Wiber Rent a Car
 • OK Mobility
 • Centauro
 • Everycar
 • Rhodium Car Rental
 • Record Go
 • Goldcar Key'n Go
 • Drivalia
 • InterRent
 • Goldcar
 • Europcar
 • K10 Rentacar
 • Exclusive GO
 • Flizzr
 • Carwiz rent a car
 • offUgo