Autoverhuur Granadilla de Abona

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Granadilla de Abona voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Granadilla de Abona

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Autohuur Tenerife
  4. Granadilla de Abona
EasyTerra Autohuur Granadilla de Abona is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 326
Mw Sandra Budget South Tenerife Reina Sofia Airport
“Duidelijke informatie vooraf”

“Duidelijke informatie vooraf, geen addertjes onder het gras. En een perfect verhuurbedrijf!!”

08-06-2019 14:54
Pneus Online Klant Avis South Tenerife Reina Sofia Airport
“Was goed”

“Was goed, geen super positieve of negatieve ervaringen”

17-05-2019 05:40
Meynen, L. Europcar South Tenerife Reina Sofia Airport
“Zeer goede service van EasyTerra, slechte service van Europcar”

“Zeer goede service van EasyTerra. De locale verhuurmaatschappij "Europcar" wil ik aan niemand aanraden. Eerst proberen ze een upgrade aan te smeren en door verschillende voorstellen heen zijn ze er dan in geslaagd om extra verzekeringen voor inzittenden en andere zaken in het contract te steken. Gezien alle documenten in het spaans zijn is me dit pas later opgevallen. Antwoord van Europcar: "u heeft getekend". Ook aanwezige schade aan het voertuig kwam niet overeen met het contract waar enkel een aantal onbegrijpelijk afkortingen staan. Wanneer ik vroeg om een gezamenlijke expertise was dit niet nodig omdat ik een volledige omnium had. Bij inlevering van het voertuig werd ik wel verantwoordelijk gesteld voor 1 schade. Door de omnium werden mij gelukkig geen kosten aangerekend. Nooit meer Europcar!!! EasyTerra uiteraard wel, al zouden zij op de hoogte moeten zijn van deze valse praktijken...”

06-05-2019 14:09

Informatie locatie voor Granadilla de Abona

Introductie

Granadilla de Abona is een stadje op het Canarische eiland Tenerife. Het is vooral bekend van de belangrijkste luchthaven op Tenerife. Ook ligt het dicht bij populaire stranden als El Médano en La Tejita.

Bevolking

Het stadje heeft ruim 17.000 inwoners.

Ligging

Granadilla de Abona ligt in het zuiden van Tenerife, tussen de op een na hoogste berg van het eiland – de Guajara – en de Atlantische Oceaan. Het stadje ligt in een droge, woestijnachtige omgeving.

Economie

Toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten, niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van Reina Sofia Airport, het belangrijkste vliegveld van Tenerife. Daarnaast wordt er ook wel enige landbouw bedreven: er worden onder meer graan, groenten, fruit (vooral sinaasappels) en aardappelen verbouwd.

Vliegvelden

Reina Sofia Airport is het grootste en drukste vliegveld van Tenerife, waar vele vakantievluchten aankomen en vertrekken. Het ligt zeven kilometer ten zuiden van Granadilla de Abona en is gemakkelijk per huurauto bereikbaar. Vanuit het stadje volgt u de TF-64. Bij San Isidro neemt u vervolgens de snelweg TF-1 (Autopista del Sur). De luchthaven ligt pal langs deze snelweg en de afslag staat duidelijk op borden aangegeven.

Openbaar Vervoer

De moderne bussen met airconditioning van Interurbanos de Tenerife S.A. (TITSA) verbinden alle belangrijke plaatsen op Tenerife. Wel kan de rit lang duren omdat er vele haltes zijn. Tussen het populaire strand Playa de las Americas in het zuiden (ten westen van Granadilla de Abona)  en de hoofdstad Santa Cruz in het noorden is een snelbusverbinding.

Verkeer- en Parkeersituatie

De hoofdweg op Tenerife bestaat uit twee snelwegen: Autopista del sur en Autopista del norte. Samen vormen ze een bijna gesloten rondweg, alleen in het bergachtige westen wordt de weg smaller.

Parkeren kan een probleem zijn op Tenerife. In de grote toeristencentra is dubbel parkeren heel gebruikelijk. Als u daardoor niet kunt wegrijden, maak u niet druk: even toeteren en de andere bestuurder komt opdagen om zijn auto te verplaatsen. Als u lang wilt parkeren is het aan te raden uw huurauto te stallen in een van de vele parkeergarages. Het is niet alleen veiliger, maar uw auto staat dan ook niet in de felle zon.

Hotels

In Granadilla de Abona is een beperkt aanbod van accommodaties. De meeste hotels en vakantieressorts op Tenerife vindt u langs de populaire stranden. Tenerife trekt het hele jaar door toeristen. Het is daarom zeer aan te raden uw hotelkamer ruim van tevoren te reserveren.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Granadilla de Abona raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Granadilla de Abona

EasyTerra Autohuur Granadilla de Abona vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan Granadilla de Abona, klik dan door naar de Autohuur Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.