• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur België

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in België voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur België

EasyTerra Autohuur België is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen in België

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in België

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3779 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in België

België - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (België) is september de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (België) is augustus de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (België) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (België) is augustus de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (België) is juni de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (België) is juni de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (België) is augustus de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (België) is juni de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (België) is augustus de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (België) is augustus de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (België) is februari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (België) is februari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (België) is augustus de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (België) is augustus de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

België - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (België) is augustus de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuur België

Informatie locatie voor België

België ontdek je het beste met een huurauto. EasyTerra Autohuur heeft ruim 38 ophaallocaties in België. Zo is er altijd wel een ophaallocatie in de buurt van jouw bestemming.

Introductie

België is een West-Europees land dat aan Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg grenst. Het land bevindt zich in het hart van Europa. België bestaat uit twee verschillende soorten gebieden; het Franstalige Wallonië en het Nederlandstalige Vlaanderen. Het land heeft zich na de Tweede Wereldoorlog ontwikkeld tot een welvarend land waarin de "hoofdstad" van de Europese Unie is gevestigd: Brussel.

Geschiedenis

België is niet altijd een eigen staat geweest. In de middeleeuwen werd het Romeinse Rijk verdeeld in verschillende staten. Het huidige België maakte deel uit van Frankrijk en het Duitse Rijk. Aan het eind van de achttiende eeuw kwam het huidige Wallonië in handen van de Fransen onder leiding van Napoleon. In 1815 werd Napoleon verslagen tijdens de slag om Waterloo. De vier toenmalige grootmachten, Engeland, Oostenrijk, Pruisen en Rusland, besloten het gebied dat nu de Benelux vormt weer samen te voegen zodat het een buffer vormde tegen eventuele Franse invasies. Dit rijk, Verenigd Koninkrijk der Nederlanden, werd door de protestantse Koning Willem I van Oranje geleid.

Na een onafhankelijkheidsstrijd in 1830 werd België uitgeroepen tot een onafhankelijke constitutionele monarchie. Luxemburg bleef tot 1890 onderdeel van Nederland.

Tijdens WO I en II werd België door Duitsland bezet. Na WO II ontwikkelde België zich snel. De Benelux werd gevormd en België behoorde tot een van de grondleggers van de huidige Europese Unie. Deze periode staat verder bekend om de spanning tussen de Vlamingen (in het noorden) en de Walen (in het zuiden). Er werd een taalgrens tussen deze gebieden aangelegd. De Vlamingen waren Nederlandstalig en de Walen spraken Frans.

Samenleving en Cultuur

België is één van de dichtst bevolkte landen in Europa. Het land heeft 10,4 miljoen inwoners. In Vlaanderen wonen maar liefst zes miljoen inwoners. Zij zijn in en rond de steden Brussel, Antwerpen en Leuven gevestigd. In Wallonië wonen maar 3,4 miljoen mensen en in Brussel wonen 1 miljoen mensen. Het grootste deel van de inwoners van Wallonie woont in of rond de steden Bergen, Charleroi en Luik.

De meeste Belgen zijn Vlaams of Waals. Samen beslaan zij 85% van de bevolking. Andere etnische groeperingen uit Europa (Italianen, Fransen en Duitsers) vertegenwoordigen 11% van de bevolking. Een klein percentage (circa 3%) is afkomstig uit het Midden-Oosten. Het gaat hier onder andere om de landen Marokko, Algerije en Turkije.

De Nederlandse taal wordt gesproken door 60% van de Belgische bevolking. Ongeveer 40% spreekt Frans en enkele Belgen spreken Duits (minder dan 1%). In Brussel wordt voornamelijk Frans gesproken, ondanks dat deze stad officieel tweetalig is.

De bevolking is overwegend katholiek. Verder leven er veel islamieten (ca. 300.000), orthodoxen (ca. 80.000) en protestanten (ca. 60.000). Ongeveer 20% van alle Belgen is niet godsdienstig.

België staat bekend om fijne kunst en prachtige kastelen en monumenten. Festivals spelen een belangrijke rol in het culturele leven. Ook biedt het land veel mogelijkheden op het gebied van sport. De Belgische bevolking houdt dus wel van een potje voetbal of een mooie fietstocht. Verder is België het geboorteland van vele bekende stripverhalen, zoals ‘Kuifje’ en ‘Suske en Wiske’.

Politieke Situatie

België is een constitutionele monarchie met een parlementaire democratie. De koning van België is Albert II. Hij is in principe de leider van het land, maar tegenwoordig bestaat deze erfelijke functie in de praktijk voornamelijk uit een ceremoniële functie. Het parlement wordt gevormd door een Kamer van Volksvertegenwoordigers en een Senaat. De federale overheid moet het vertrouwen krijgen van de Kamer van Afgevaardigden en wordt formeel door de koning aangewezen. De overheid wordt geleid door de premier. De premier van België is Guy Verhofstadt. De leden van het parlement worden elke vier jaar door middel van verkiezingen vastgesteld. De Belgische bevolking is verplicht om te stemmen tijdens verkiezingen. De verkiezingsopkomst is hierdoor in België enorm hoog in vergelijking met veel andere landen.

De politiek in België is complex te noemen. De politieke macht is verdeeld over de verschillende taalgemeenschappen. België heeft dan ook zeven parlementen en zes regeringen. Elke taalgemeenschap heeft zijn eigen regering met zijn eigen politieke partijen. De drie gewesten Vlaanderen, Wallonië en Brussel kennen een grote mate van autonomie. Er zijn ook unitaire politieke partijen in België. Dit zijn partijen die niet bij een bepaalde taalgemeenschap horen, maar het land als een eenheid beschouwen.

Economie

België heeft een centrale ligging in het centrum van Europa. Dit is erg gunstig voor de economie van het land. Industrie, handel, diensten en vervoer zijn daarom erg belangrijk. België kent een open economie en heeft een uitstekend transport- en infrastructuurnetwerk. Zo zijn er veel havens, kanalen, treinverbindingen en snelwegen. Dit uitgebreide transportnetwerk is nodig voor een goede samenwerking met andere landen.

De economie van België is dan ook gebaseerd op de handel met het buitenland. Voedsel, kleren, accessoires, textiel en ijzer zijn de meest geïmporteerde producten. De belangrijkste exportproducten zijn ijzer en staal, vervoersapparatuur, afgewerkte diamanten, textiel en aardolieproducten. De landen waar België de meeste handel mee voert, zijn Duitsland, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Verenigde Staten en Spanje.

Brussel is niet alleen de hoofdstad van België; het is ook de “Europese hoofdstad”. Het bestuurlijke centrum van de Europese Unie is namelijk in deze stad gevestigd. Dit brengt veel werkgelegenheid in de dienstensector met zich mee. Verder doet België goede investeringen in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat de gunstige economische positie behouden blijft.

De munteenheid in België is sinds 1999 de euro.

Geografie en Klimaat

België beslaat een gebied van ruim 30.000 vierkante kilometer. Dit gebied bevat drie geologische regio’s: de kustvlakten in het noordwesten (Laag-België), het centrale plateau (Midden-België) en de Ardennen in het zuidoosten (Hoog-België). De totale kuststrook is 66,5 kilometer lang. De hele kuststrook grenst aan de Noordzee. De kustvlakten bestaan voornamelijk uit zandduinen en polders. Het centrale plateau is een langzaam stijgend gebied dat uit vruchtbare valleien bestaat. Daarnaast bevat dit gebied een vrij ruw landschap met grotten. De Ardennen is het dunst bevolkte en meest bosrijke gebied. Dit gebied leent zich uitstekend voor mooie wandelingen, fietstochten, of andere activiteiten. Het hoogste punt van België is 694 meter hoog. Hier bevindt zich een hoge constructie (zes meter) die bereikbaar is met een trap: het Signaal van Botrange.

De belangrijkste rivieren in België zijn de Maas en de Schelde. Langs de rivieren liggen ingepolderde gebieden. Het land heeft namelijk regelmatig te maken met overstromingen.

In Laag-België, Midden-België en de polders heerst een maritiem klimaat met neerslag in alle seizoenen. Verder kent België ook een gematigd klimaat. Het land heeft zachte winters en in de zomer loopt de temperatuur niet erg hoog op. De gemiddelde temperatuur in januari is 3 graden Celsius; in juli is de gemiddelde temperatuur 18 graden Celsius. De gemiddelde neerslag in januari is 65 millimeter en in juli 78 millimeter.

Verkeer en Infrastructuur

De trein is een snel en betaalbaar vervoermiddel in België. Daarnaast kunt u per trein goed zowel de stedelijke als de landelijke gebieden bezoeken. Het spoorwegnetwerk is uitgebreid en van goede kwaliteit. Er zijn Intercity-treinen (IC) en interregionale treinen (IR). De afstanden in België zijn niet al te groot. Hierdoor kunt u hooguit een aantal uren in dezelfde richting reizen. Vanuit België vertrekken ook hogesnelheidstreinen. Zo zijn er TGV's die onder andere naar Parijs gaan.

Ook het busnetwerk in België is uitgebreid. TEC en De Lijn zijn de twee grote busmaatschappijen. TEC is actief in het zuidelijke Wallonië en De Lijn is actief in Vlaanderen. Verder kunt u in de kuststeden en de grote steden (Antwerpen, Gent en Brussel) ervoor kiezen om met de tram te reizen. Brussel heeft ook nog een metronetwerk.

Aangezien Belgie een vrij klein land is, zijn er niet veel binnenlandse vluchten. Natuurlijk is het vliegtuig wel zeer geschikt om vanuit een ander land België te bezoeken. De internationale luchthaven van Brussel is de belangrijkste luchthaven: Zaventem International Airport (BRU). Andere belangrijke vliegvelden zijn: Antwerpen International Airport (ANR), South Charleroi International Airport (CRL), Gent Airport (GNE), Knokke/Het Zoute Airport (KNO), Liège Airport (LGG) en Ostend- Bruges International Airport (OST).

België kent, zoals bijna alle landen aan zee, internationaal ferryvervoer. Vanuit Oostende kunt u met de ferry naar Engeland reizen. Vooral goederentransport is zeer gebruikelijk via het water. In Antwerpen en Gent bevinden zich de belangrijkste havens van België. De centrale ligging in Europa, de uitstekende infrastructuur die de haven met Europa verbindt en de goede waterweg om de haven aan te lopen, maken de haven in Antwerpen tot een van de grootste havens ter wereld.

In België rijdt men aan de rechterkant van de weg. Het is verplicht om een gordel te dragen. Daarnaast moet u goed oppassen dat u niet meer dan één biertje of ander alcoholisch drankje heeft gedronken. De regels met betrekking tot alcohol in het verkeer zijn namelijk streng. Neem ook de snelheidsregels in acht; er wordt veel gecontroleerd en de boetes zijn aanzienlijk. De afstanden en maximale snelheden worden in kilometers aangegeven.

Eten en drinken

De Belgische keuken is een combinatie van de Nederlandse en Franse keuken. Er wordt veel vlees en vis gegeten. België staat bekend om de verschillende bieren die er gebrouwen worden. Bier wordt dan ook vaak als ingrediënt aan een gerecht toegevoegd of gebruikt om vlees in te stoven. Er zijn maar liefst meer dan 400 soorten Belgisch bier. Een bekend Belgisch biertje is het Trappistenbier. Deze biersoort werd vroeger door de monniken vervaardigd. Verder staat het land bekend om de Vlaamse frieten. Andere beroemde Belgische lekkernijen zijn wafels en bonbons. De chocolade uit België kent men zelfs over de hele wereld.

Belgen houden van lekker eten en gezellig samen een biertje drinken. Overal in het land zijn dan ook genoeg restaurants en cafés te vinden. Restaurants variëren in luxe en prijs. In toeristische plaatsen kunt u op elk moment van de dag genieten van een warme maaltijd. Een fooi in een restaurant wordt op prijs gesteld: tien procent is gebruikelijk.

Accommodatie

U heeft als toerist in België volop keuze uit verschillende soorten accommodaties. Hotels vindt u verspreid over het hele land. Vooral in en rond de grote steden is het aanbod van hotels erg groot. Het gaat hier niet alleen om luxe viersterren hotels, maar ook liefhebbers van een knus, goedkoper hotel zullen voldoende geschikte slaapgelegenheden vinden. Verder biedt het land de mogelijkheid om vakantiehuisjes te huren of te kamperen. Avonturiers kunnen dus met een tentje de Ardennen intrekken om daar op een camping te overnachten. Tot slot is het ook mogelijk om te overnachten in een mooi Belgisch kasteel. Op die manier kunt u in stijl de Belgische sfeer proeven en genieten van de mooie omgeving.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over België raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 km/h
 • Taal
  Nederlands, Duits, Frans
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Europcar
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Enterprise
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • InterRent
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • CITROEN
 1. Home
 2. Autohuur België