• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Charleroi

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Charleroi voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Profiteer nu van onze wereldwijde promotie!
Tot 20% korting op een ruime selectie van leveranciers.
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Charleroi

EasyTerra Autohuur Charleroi is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Charleroi

Autohuur aanbiedingen in Charleroi

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Charleroi

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Charleroi

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Charleroi. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Budget

  8.9 (9782)
  vanaf € 29 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.6 (3503)
  vanaf € 28 / dag
 • Avis

  8.2 (6084)
  vanaf € 35 / dag
 • Europcar

  8 (8288)
  vanaf € 29 / dag
 • InterRent

  7.2 (5827)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Sixt

  6.9 (3446)
  vanaf € 32 / dag
 • Thrifty

  6.4 (5603)
  vanaf € 26 / dag
 • Hertz

  5 (7010)
  vanaf € 30 / dag
 • Alamo

  9.2 (8869)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Dollar Rent a Car

  8.3 (4463)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  8.4 (1990)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3667 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Charleroi?

Charleroi - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Charleroi) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is april de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is april de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is januari de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is augustus de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is april de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is oktober de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is oktober de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is februari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is juli de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is augustus de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Charleroi - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Charleroi) is augustus de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Charleroi

Als u op zoek bent naar een huurauto in België, maar in een andere stad dan Charleroi, klik dan door naar de Autoverhuur België pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in België u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Charleroi

EasyTerra Autohuur Charleroi vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Rue des Frères Wright 8

Informatie locatie voor Charleroi

Introductie

Charleroi is de grootste stad in Wallonië, het Franstalige deel van België. De stad stond vooral bekend als het sombere en vervuilde hart van de zware industrie, maar het stadsbestuur doet er veel aan om dat imago te veranderen. Verder is Charleroi de bakermat van de strip. Veel striphelden hebben een beeld in de stad: Lucky Luke, de Marsupilami, en Guust Flater.

Bevolking

De stad heeft 215.000 inwoners. Inclusief de stedelijke gebieden eromheen wonen er in de agglomeratie Charleroi meer dan een half miljoen mensen.

Ligging

Charleroi ligt in het zuiden van België, aan de oevers van de rivier de Sambre. Het is het hart van het oude mijnbouwgebied en wordt daarom ook wel “Het Zwarte Land” genoemd.

Economie

Het vliegveld bij de stad werd in 2001 door budgetmaatschappij Ryanair gekozen om goedkope vluchten op uit te voeren. Sindsdien heet deze luchthaven "Brussels-South Charleroi Airport". Dat heeft de lokale economie wel enigszins een oppepper gegeven, maar bij lange na niet voldoende.

Na de sluiting van de mijnen en het vrijwel verdwijnen van de staalindustrie kampt Charleroi met hoge werkloosheid. Wel is er nog chemische industrie en wordt er in Charleroi glas gemaakt.

Met het nieuwe bedrijventerrein Aeropole, bij de luchthaven, hoopt de stad nieuwe bedrijven aan te trekken.

Vliegvelden

Zeven kilometer ten noorden van Charleroi ligt het vliegveld Brussels South Charleroi Airport. Zoals de naam al aangeeft, fungeert het als alternatieve luchthaven voor Brussel, waarvan budgetmaatschappijen als Ryanair en JetAir gebruik maken. Het aantal passagiers is inmiddels opgelopen tot 3 miljoen per jaar.

Openbaar Vervoer

Charleroi heeft een metrosysteem dat bestaat uit een hoefijzervormige ring rond het centrum en twee lijnen naar de buitenwijken Gilly and Anderlues. Er zijn plannen om, met steun van de Europese Unie, het netwerk uit te breiden.
Verder is er een goed netwerk van buslijnen.

Verkeer- en Parkeersituatie

De stad is goed bereikbaar: rond de agglomeratie Charleroi ligt een hoefijzervormige weg (R3), die aan de noordkant aansluit op de snelweg A15 en zo een volledige ring rond de stad vormt. Rond het centrum loopt ook een ringweg, “la Petite Ceinture”, waar overigens eenrichtingverkeer geldt.
In de stad zelf kunt u heel gemakkelijk rondrijden.

Parkeren is in Charleroi geen probleem, behalve als er kermis is. Ook tijdens de zondagmarkt kan het erg druk zijn in het centrum. Het is bovendien aan te raden uw auto te stallen op het parkeerterrein van uw hotel of in een bewaakte parkeergarage. Auto-inbraken zijn in Charleroi niet ongebruikelijk.

Hotels

Charleroi heeft een beperkt aanbod van hotels in het centrum van de stad en bij de luchthaven. Er zijn geen vier- of vijfsterrenhotels.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Charleroi raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 km/h
 • Taal
  Nederlands, Duits, Frans
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Europcar
 • InterRent
 • Sixt
 • Thrifty
 • Hertz
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 1. Home
 2. Autohuur België
 3. Autohuur Charleroi