Autoverhuur Malaga

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Malaga voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Malaga

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Malaga
EasyTerra Autohuur Malaga is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 1286
Stephanus Hampsink Alamo Rent a Car Malaga Airport
“EasyTerra is een felxibele organisatie…”

“EasyTerra is een felxibele organisatie die voor een zeer billelijke prijs auto's verhuurd. Ophaallocatie in Malaga was erg slecht te vinden, evenals de wegbrenglocatie in Sevilla idem dito: moet echt verbeterd worden.”

11-05-2019 11:18
Karen Thrifty Malaga Airport
“Zeer tevreden”

“Door een noodsituatie zochten we op zeer korte termijn een huurauto om uit Spanje terug naar Nederland te rijden. Easy Terra was een voor mij onbekende partij, en dat vond ik best spannend. De huurprijs op de site was in vergelijking erg laag, het aanbod aan auto’s goed, en de info op de site tav het reserveren helder. Ik ben geweldig goed geholpen - dank aan Judit van het Thrifty/Hertz-kantoor op het vliegveld van Malaga! En erg fijn dat de auto - anders dan wij op de reservering hadden aangegeven - bij een lokale vestiging van Hertz ingeleverd mocht worden. En het verbeterpunt: de telefonische bereikbaarheid kan beter.”

08-05-2019 05:54
Peter Coppoolss Wiber Rent a Car Malaga Airport
“Easy terra was prima als tussenpersoon”

“Easy terra was prima als tussenpersoon. Verhuurder zelf daarentegen wat minder flexibel. Toch wel een goede vakantie met auto gehad! ;)”

05-05-2019 09:55

Informatie locatie voor Malaga

Autoverhuur Malaga
Autoverhuur Malaga

Introductie

Malaga is een bruisende havenstad gelegen aan de Middellandse Zee. Deze zeer Spaanse stad is zowel historisch als modern. Het centrum biedt de bezoeker smalle oude straatjes, brede boulevards, schitterende tuinen, indrukwekkende monumenten, moderne winkels en cultuur.

Bevolking

Malaga is de op vijf na grootste stad van Spanje. Deze stad kan zich tevens de grootste van Andalusië noemen. In totaal wonen er rond de 547.000 inwoners.

Ligging

Malaga ligt in het zuiden van de oostkust van Spanje, ongeveer 150 kilometer rijden vanaf het smalste stukje van de Straat van Gibraltar. Malaga zelf ligt aan de Middellandse Zee.

Ten noorden en ten oosten van Malaga liggen prachtige heuvels, een gedeelte hiervan is het Parque Natural de los Montes de Malaga. Als u vanaf Malaga verder de kust afzakt naar het zuidoosten passeert u de Costa del Sol, deze begint in Malaga.

Economie

Malaga haar economie is sinds de jaren 50 en 60 geleidelijk gegroeid. Dit komt doordat de stad profiteert van de spin-off veroorzaakt door de toename van toeristen aan de Costa del Sol. De stad is nu sterk afhankelijk van het toerisme. Dit is niet zo gek gezien de Costa del Sol Spanje haar drukst bezochte kuststrook is. De stad is continu aan het bouwen om de toeristen een beter niveau aan accommodatie en restaurants te bieden. Hiernaast komen er telkens nieuwe soorten toeristenattracties, om het toerisme te behouden en te stimuleren. Naast de werkgelegenheid in de bouw biedt de toeristensector werkgelegenheid in de horeca, service sector, musea, ziekenhuizen, evenementenbureaus enz.

Vliegvelden

Malaga heeft één vliegveld: Malaga Airport. Dit vliegveld is erg druk bezocht, het is de grootste in Andalusie. Dit vliegveld verwerkt vluchten vanuit Spanje zelf maar ook vanuit grote Europese steden.

Openbaar Vervoer

Mocht u geen huurauto ter beschikking hebben kunt u zich ook met het openbaar vervoer redden in Malaga. Vanaf het vliegveld kunt u een trein naar het centrum van de stad pakken, deze reis duurt ongeveer 11 minuten. Ook vertrekt bus nummer 19 van het vliegveld naar het centrum. Verder zijn er stadsbussen in Malaga. Vanuit Malaga kunt u met de trein naar onder andere Madrid en Barcelona reizen. Ook kunt u met de bus naar vele plaatsen in Spanje reizen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Malaga is niet een erg moeilijke stad om in te rijden met uw huurauto. In het hoogseizoen, eind juni, juli, augustus en begin september ligt de moeilijkheidsgraad het hoogst, vanwege de drukte in de stad. In die tijd is het aan te raden om uw huurauto niet in het stadscentrum te parkeren, maar er net buiten en te voet verder te gaan.

Hotels

In Malaga zijn alle mogelijke klassen aan hotels vertegenwoordigd. Mocht u geheel buiten het hoogseizoen naar Malaga reizen dan is het niet nodig om van te voren een hotelkamer te boeken. Al is het altijd handig om zeker van uw zaak te zijn. In het hoogseizoen is het een must om van te voren een hotelkamer te bespreken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Malaga raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Auto Huren Malaga

Autoverhuur locaties in Malaga

EasyTerra Autohuur Malaga vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan Malaga, klik dan door naar de Autohuur Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.