Autoverhuur Lissabon

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Lissabon voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Lissabon

  1. Home
  2. Autohuur Portugal
  3. Lissabon

EasyTerra Autohuur Lissabon is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 540
Visser Keddy By Europcar Lissabon Treinstation
“Huren via jullie website is heel…”

“Huren via jullie website is heel gemakkelijk daarvoor alleen maar hulde. Echter er is geen gemakkelijke app beschikbaar. De website is weliswaar goed mobile proof maar bij mij (iphoneX) slaat hij het wachtwoord niet op. Betekent dus steeds opnieuw inloggen. Een handige app zou ik aanraden.”

11-07-2018 07:20
Patrick John Kriele Keddy By Europcar Lissabon Airport
“autohuur Portugal via lissabon airport juni 2018”

“Ivm de verhalen die wij hoorden over autohuur in portugal, en de oplichting/verwarring daarbij, besloten via easy terra in nederland te regelen. Dat ging flitsend, op diverse vragen werd per mail snel gereageerd. Daar dus zeer tevreden over. Wat echter wat chaotischer verliep was de hele situatie op lissabon airport: Wij zouden met een shuttle bus naar het verhuurpunt gaan, dat was niet zo. Easy terra werk met europcar, daar aan de bali gemeld, sprak men zeer tot geen engels. Dus je krijgt een auto, niet het type wat je had afgesprken maar gelijkwaardig. Echter in het vervangende exemplaar paste maar 1koffer in de bagageruimte. Dan krijg je de auto en moet je samen met een portugees persoon de schades beoordelen. Bestaande schades werden niet genoteerd, dus je houdt daar een ongemakkelijk gevoel aan over. Het inleveren is chaotisch. Je moet stoppen uitladen etc op de rijbaan waar andere auto’s langs moeten. Dan weer een portugees die geen engels spreekt, en je tot spoed maant om het formulier te tekenen, terwijl je dus niet de kans krijgt om te begrijpen wat je tekent etc. En toen wij langs de kant stonden, reed die portugees diverse keren met onze auto tegen een andere aan bij het voor en achteruit rijden. Dan ben je heel benieuwd naar de totaal rekening. Uiteindelijk is die gewoon perfect. De huur was al eerder betaald. Extra was het tolkastje (via verde), die snel werd geind, en later nog de afrekening voor de tol. Dus de hartslag kon weer omlaag. Conclusie is dat easy terra een goed service levert, alleen de chaos op het vliegveld doordat er veel mensen een auto willen hebben, en de lokale mensen geen tot bijna geen engels spreken, maakt het dat je een hele tijd een ongemakkelijk gevoel overhoud, en eigenlijk je hele vakantie daar toch denkt dat je belazerd gaat worden. Maar dat viel dus wel mee. Maar ben wel van mening, gezien de auto’s die er stonden, men beter hun best had kunnen doen om een auto te leveren waar alle koffers in de bagage ruimte zou passen. Dat is de reden voor 4 sterren, met het gebrek aan engels sprekende mensen bij Europcar Zou volgende keer wel weer bij easy terra kijken voor autoverhuur, ook omdat je na afloop bij hen in het nederlands eventueel je ervaringen kan delen.”

08-07-2018 09:38
Wouter Aanen Budget Lissabon Airport
“Prima service”

“Prima service, erg goedkoop”

04-07-2018 09:17

Informatie locatie voor Lissabon

Autoverhuur Lissabon
Autoverhuur Lissabon

Introductie

Lissabon is interessante combinatie van het verleden en het heden; modern en ouderwets; bescheiden en grillig. Lissabon is gelegen op 7 lage heuvels. In de voorgaande eeuwen trok deze stad veel handelaren naar zich toe. Ook nu is de stad druk bezocht.

Bevolking

Er wonen ongeveer 564.000 mensen in Lissabon. Dit is een bescheiden hoeveelheid voor een hoofdstad welke tegelijkertijd de grootste stad is in het land. Portugal telt rond de 11 miljoen inwoners.

Ligging

Lissabon ligt net onder het midden van de oostkust van Portugal. Deze kust is gelegen aan de Atlantische Oceaan. De Rivier Tagus of Rio Tejo stroomt door Lissabon. Lissabon zelf is op heuvels gebouwd, de omgeving van Lissabon is dan ook heuvelachtig.

Economie

Nadat Portugal in 1986 deelnam aan de Europese Commissie startte de subsidie van dit orgaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat de economie van Lissabon een enorme impuls kreeg. De stad is continu bezig met het verbeteren van onder andere de infrastructuur.

Ondanks alle subsidies heerst er in Lissabon nog veel armoede, voornamelijk in de buitenwijken. De belangrijkste inkomstenbronnen voor Lissabon is het toerisme. Dit blijkt ook wel uit een oud Portugees spreekwoord: Coimbra zingt, Braga bidt, Porto werkt en Lissabon vertoont.

Vliegvelden

Aeroporto de Lisboa is het vliegveld van Lissabon. Het vliegveld ligt 4 kilometer ten noordoosten van de stad. Dit vliegveld verhandelt internationale vluchten maar ook dagelijks vluchten vanuit Porto en Faro. In 2010 is de aanleg van een nieuw vliegveld gepland. Dit nieuwe internationale vliegveld wordt gevestigd in Ota, 48 kilometer ten noorden van de stad.

Openbaar Vervoer

Lissabon is met een goed trein- en busnetwerk verbonden met alle grote Portugese steden. In verhouding tot de economische situatie in Portugal is het openbaar vervoer erg geavanceerd. Er rijdt om de 20 minuten een bus vanaf vele plaatsen in Lissabon naar het vliegveld. Lissabon heeft een uitgebreid metronetwerk. Daarnaast heeft de stad goede bus- en tramlijnen. Kortom: Lissabon is een stad met een uitgebreid openbaar vervoer netwerk.

Verkeer- en Parkeersituatie

Lissabon is niet een gemakkelijke stad om in te rijden. Het is moeilijk omdat er veel wegwerkzaamheden plaatsvinden, daarnaast is de rijstijl erg gehaast en moeilijk om als buitenstaander te volgen. Lissabon heeft twee ringwegen, de Cintura Regional Inerna de Lisboa (CRIL) is de interne ring, de buitenste ring is de Cintura Regional Externa de Lisboa (CREL). Mocht u met de auto het centrum in gaan ondervindt u hoogstwaarschijnlijk problemen met het vinden van een redelijk betaalbare parkeerplaats. Het beste is om de auto net buiten het centrum te parkeren en vervolgens met Lissabon haar uitgebreide openbare vervoer netwerk verder te reizen.

Hotels

Ondanks de komst van veel nieuwe midden- en topklasse hotels, zijn beschikbare kamers in deze categorie hotels moeilijk te vinden in Lissabon. In het hoogseizoen, mei tot september, wordt streng aangeraden om hotels van te voren te boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Lissabon raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Lissabon

EasyTerra Autohuur Lissabon vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Portugal, maar in een andere stad dan Lissabon, klik dan door naar de Autohuur Portugal pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Portugal u een auto huren wilt.