• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur South Tenerife Reina Sofia Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in South Tenerife Reina Sofia Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur South Tenerife Reina Sofia Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen South Tenerife Reina Sofia Airport

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod op South Tenerife Reina Sofia Airport

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Aanbod verhuurders op South Tenerife Reina Sofia Airport

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven op South Tenerife Reina Sofia Airport. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Sixt

  8.5 (3498)
  vanaf € 29 / dag
 • Budget

  8.4 (9871)
  vanaf € 21 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8 (141)
  vanaf € 28 / dag
 • Hertz

  8 (7071)
  vanaf € 21 / dag
 • Turisprime

  7.9 (590)
  vanaf € 11 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3603)
  vanaf € 20 / dag
 • Flizzr

  7.8 (313)
  vanaf € 22 / dag
 • Gobycar

  7.8 (137)
  vanaf € 14 / dag
 • Thrifty

  7.7 (5673)
  vanaf € 20 / dag
 • Avis

  7.7 (6165)
  vanaf € 21 / dag
 • TopCar

  7.6 (429)
  vanaf € 13 / dag
 • Record Go

  7.4 (1629)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Orlando Rent a Car

  7.2 (133)
  vanaf € 32 / dag
 • Europcar

  7 (8389)
  vanaf € 24 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (163)
  Geen tarieven beschikbaar
 • OK Mobility

  6.6 (291)
  vanaf € 11 / dag
 • InterRent

  6.3 (5827)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Goldcar

  6.3 (5667)
  vanaf € 11 / dag
 • Canarias Rent a car

  Geen beoordelingen
  vanaf € 20 / dag
 • Clickrent

  7.5 (705)
  Geen tarieven beschikbaar
 • SurPrice car rentals

  5.3 (575)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Abbycar

  7.6 (764)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  8.4 (2022)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Dollar Rent a Car

  8 (4506)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3752 beoordelingen

South Tenerife Reina Sofia Airport gemiddelde dagprijs per maand

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is juni de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is juni de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is juni de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is september de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is juni de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is juni de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is september de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is september de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is september de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is juni de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is mei de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is september de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is juni de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

South Tenerife Reina Sofia Airport - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (South Tenerife Reina Sofia Airport) is juni de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuur locatie South Tenerife Reina Sofia Airport

Locatie informatie voor South Tenerife Reina Sofia Airport

Tenerife South - Reina Sofia Airport in het kort

Reina Sofia (Tenerife Sur) is het grootste en drukste vliegveld van Tenerife waar vele vakantievluchten aankomen en vertrekken. In het noorden van het eiland ligt een kleinere luchthaven – Los Rodeos – die voornamelijk wordt gebruikt voor vluchten naar andere Canarische Eilanden en naar het Spaanse vasteland. De luchthaven ligt 60 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Santa Cruz en 16 kilometer ten oosten van Playa de Las Américas. Het vliegveld verwerkt 9 miljoen reizigers per jaar.

Er rijden geen treinen op Tenerife, de afslag naar het vliegveld staat duidelijk aangegeven en voor de aankomsthal vertrekken 5 buslijnen naar verschillende bestemmingen.

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. Er is een goed aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden. Let op: de Canarische eilanden hebben een aparte status, er gelden beperkingen op de uitvoer van tabak en alcohol. Wel liggen de prijzen er beduidend lager dan op het Spaanse vasteland. Op de eerste verdieping vindt u de een VIP Lounge. Deze Lounge kan op verschillende manieren worden ingedeeld voor vergaderingen en conferenties. Ook zijn er faciliteiten als fax, telefoon en computers met Internetverbinding. Er is een bank, een postkantoor, een apotheek, een eerste Hulppost en in de centrale hal vindt u een kinderspeelhoek. De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Reina Sofia Airport aangeduid met de afkortingen TFS (IATA airport code) en GCTS (ICAO airport code).

Link naar officiële website Reina Sofia Airport.

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 km/h
 • Taal
  Spaans
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Sixt
 • Budget
 • Goldcar Key'n Go
 • Hertz
 • Turisprime
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • Gobycar
 • Thrifty
 • Avis
 • TopCar
 • Record Go
 • Orlando Rent a Car
 • Europcar
 • Rhodium Car Rental
 • OK Mobility
 • InterRent
 • Goldcar
 • Canarias Rent a car
 • Clickrent
 • SurPrice car rentals
 • Abbycar
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car