• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Las Palmas de Gran Canaria

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Las Palmas de Gran Canaria voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Las Palmas de Gran Canaria

EasyTerra Autohuur Las Palmas de Gran Canaria is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Las Palmas de Gran Canaria

Autohuur aanbiedingen in Las Palmas de Gran Canaria

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Las Palmas de Gran Canaria

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Las Palmas de Gran Canaria

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Las Palmas de Gran Canaria. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Hertz

  9.1 (7071)
  vanaf € 21 / dag
 • Avis

  9 (6165)
  vanaf € 21 / dag
 • TopCar

  8.9 (429)
  vanaf € 11 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.8 (4506)
  vanaf € 20 / dag
 • Orlando Rent a Car

  8.3 (133)
  vanaf € 7 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.1 (141)
  vanaf € 28 / dag
 • Turisprime

  8 (590)
  vanaf € 10 / dag
 • Budget

  8 (9871)
  vanaf € 21 / dag
 • Thrifty

  8 (5673)
  vanaf € 20 / dag
 • Flizzr

  7.8 (313)
  vanaf € 22 / dag
 • Gobycar

  7.7 (137)
  vanaf € 14 / dag
 • Goldcar

  7.6 (5667)
  vanaf € 11 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (3603)
  vanaf € 20 / dag
 • Sixt

  7.5 (3498)
  vanaf € 29 / dag
 • OK Mobility

  7.3 (291)
  vanaf € 11 / dag
 • Europcar

  7 (8389)
  vanaf € 24 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.8 (163)
  Geen tarieven beschikbaar
 • InterRent

  5.8 (5827)
  Geen tarieven beschikbaar
 • SurPrice car rentals

  5.3 (575)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Clickrent

  7.5 (705)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  8.4 (2022)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Record Go

  7.4 (1629)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3752 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Las Palmas de Gran Canaria?

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is juni de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is mei de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is juni de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is juni de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is juni de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is mei de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is juni de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is september de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is juni de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is september de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is mei de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is september de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is juni de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Las Palmas de Gran Canaria - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Las Palmas de Gran Canaria) is mei de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Las Palmas de Gran Canaria

Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan Las Palmas de Gran Canaria, klik dan door naar de Autoverhuur Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Las Palmas de Gran Canaria

EasyTerra Autohuur Las Palmas de Gran Canaria vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Av. de Los Consignatarios
C. Sucre, 15
C. Veintinueve de Abril, 47
Calle Dr. Juan Domínguez Pérez, 11
Calle Viriato, 26

Informatie locatie voor Las Palmas de Gran Canaria

Introductie

Las Palmas is de hoofdstad van de Canarische Eilanden en een belangrijke havenstad. De stad werd gesticht in 1478 toen de Spanjaarden de oorspronkelijke bevolking (Guanches) van Gran Canaria verdreven. Het eiland wordt wel ‘een continent in het klein’ genoemd, vanwege de grote verscheidenheid aan landschappen. In de hoofdstad zijn enkele interessante musea, waaronder een gewijd aan de ontdekkingsreiziger Columbus (Casa de Colón). Het strand Las Canteras ligt midden in de stad.

Bevolking

Gran Canaria telt ruim 800.000 inwoners, van wie bijna de helft in de hoofdstad Las Palmas woont. De hoofdstad heeft door de haven een sterk internationaal karakter. Door de jaren heen hebben zakenlui uit andere landen zich er gevestigd, van wie de meesten overigens de Spaanse nationaliteit hebben aangenomen.

Ligging

Gran Canaria ligt centraal in de groep van Canarische Eilanden, voor de noordwestkust van Afrika. Het ligt ten oosten van het Canarische eiland Tenerife en ten westen van Fuerteventura. De hoofdstad Las Palmas ligt in het noordoosten van Gran Canaria.

Economie

De haven speelt nog altijd een belangrijke rol in de economie van Las Palmas. Verder produceert het eiland veel fruit: bananen, avocado’s, citroenen, sinaasappels, olijven en druiven waarvan wijn wordt gemaakt. Verder zijn er grote suikerrietplantages. Maar het grootste deel van de inkomsten komt – direct of indirect – uit het toerisme. Het eiland wordt jaarlijks door meer dan 2,5 miljoen mensen bezocht, die vooral naar de stranden op het zuidelijke, drogere deel van Gran Canaria gaan.

Vliegvelden

Het internationale vliegveld Gran Canaria International Airport (ook wel Las Palmas International Airport) ligt 18 kilometer ten zuiden van de hoofdstad. Er zijn verbindingen naar vele Europese bestemmingen en ook naar Dakar in Senegal (West-Afrika). Vanuit Las Palmas en de belangrijkste toeristencentra rijden bussen naar en van het vliegveld.

Openbaar Vervoer

Vrijwel alle plaatsen op het eiland zijn bereikbaar met de bus. De meeste lijnen beginnen of eindigen in Las Palmas. Uiteraard zijn er veel busverbindingen naar de toeristenplaatsen aan de zuidkust, maar ook andere plaatsen zijn per bus goed bereikbaar.

Vanuit de haven van Las Palmas zijn er veerverbindingen naar andere Canarische eilanden (Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife en La Palma), naar het Spaanse vasteland (Cadiz) en naar Tarfaya in Marokko. In de zomer is er ook een verbinding over zee met het Portugese eiland Madeira, ten noorden van de Canarische Eilanden.

Verkeer- en Parkeersituatie

Las Palmas heeft snelwegverbindingen naar andere delen van het eiland Gran Canaria. De GC1 loopt naar het zuiden via de luchthaven naar de belangrijkste toeristenbestemmingen, onder meer Maspalomas en Playa del Inglés. De GC2 verbindt de hoofdstad met het westen van Gran Canaria en de GC3 loopt naar het centrum van het eiland. De hoofdwegen kunnen soms druk zijn en de kleinere wegen zijn vaak nauw en zeer kronkelig. Als u van plan bent het binnenland te verkennen is enige ervaring in het berijden van smalle bergweggetjes noodzakelijk.

Las Palmas is een drukke stad en het vinden van een parkeerplaats in het centrum is niet altijd even makkelijk. Langs stoepranden met een gele streep is het verboden te parkeren, een blauwe streep betekent dat u moet betalen, meestal via een parkeerautomaat.

Hotels

Gran Canaria is een populaire vakantiebestemming en er is dus geen gebrek aan hotels. De meeste toeristen verblijven in accommodaties aan de zuidkust en niet in de hoofdstad Las Palmas. Toch zijn daar ook vele hotels. Het is aan te raden uw hotelkamer te reserveren, zeker in de zomermaanden.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Las Palmas raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 km/h
 • Taal
  Spaans
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Hertz
 • Avis
 • TopCar
 • Dollar Rent a Car
 • Orlando Rent a Car
 • Goldcar Key'n Go
 • Turisprime
 • Budget
 • Thrifty
 • Flizzr
 • Gobycar
 • Goldcar
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • OK Mobility
 • Europcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • SurPrice car rentals
 • Clickrent
 • Enterprise
 • Record Go
 1. Home
 2. Autohuur Spanje
 3. Autohuur Gran Canaria
 4. Autohuur Las Palmas de Gran Canaria