Autoverhuur Malaga Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Malaga Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Malaga Airport

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Autohuur Malaga
  4. Malaga Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 1080
Marjolijn Roos Europcar Malaga Airport
“Ondanks reservering 3 uur moeten…”

“Ondanks reservering 3 uur moeten wachten op Malaga voor we aan de beurt waren. Er werd aangeraden een zwaardere auto te nemen ipv de VW Polo die wij uitgezocht hadden. Het werd een Jeep met 40.000 km maar waarvan na dag 1 het lampje ging branden...olie verversen. Tevens slechte rijstijl door wielen die uitgelijnd moesten worden. Hebben wij niet laten doen, dat zou een vakantiedag kosten. Bij het inleveren hiervan melding gemaakt en gevraagd waar wij klacht konden indienen. Dit bleek niet meer mogelijk.”

09-10-2018 15:03
Klant Avis Malaga Airport
“Op de heen weg hebben wij 40 minuten in…”

“Op de heen weg hebben wij 40 minuten in de rij gestaan tot wij aan de beurt waren. Beneden aangekomen stond de auto mooi klaar en vooral het inleveren verliep super snel!”

16-08-2018 06:49
Frank Keddy By Europcar Malaga Airport
“Top, duidelijk”

“Overzichtelijk”

14-08-2018 06:29

Locatie informatie voor Malaga Airport

Autoverhuur Malaga Airport
Autoverhuur Malaga Airport

Malaga Airport in het kort

Het vliegveld van het Zuid-Spaanse Malaga ligt acht kilometer ten zuidwesten van de stad. Het is een van de oudste Spaanse vliegvelden. Voorheen stond de luchthaven bekend onder de naam: El Rompedizo. In 2005 vlogen ruim 12,5 miljoen passagiers via Malaga Airport. In het hoogseizoen is Malaga Airport zo druk, dat de wachttijden bij het inchecken hoog kunnen oplopen. Dit is te wijten aan de groeiende stroom van toeristen richting de Costa del Sol in Spanje. Begin 2006 zijn ze begonnen met uitbreidingen om de wachttijden te verminderen.

Er is een directe spoorverbinding naar Malaga, ook is de luchthaven goed bereikbaar over de weg. Voor overnachtingen kunt u niet op het vliegveld terecht, wel is er een balie voor hotelreserveringen.

Er is een beperkt winkelaanbod, er bevindt zich geen Business centre en het vliegveld beschikt niet over de mogelijkheid om bagage te stallen. Wie geïntresseerd is in de geschiedenis van Spaanse luchtvaart kan een bezoek brengen aan het Nationaal luchtvaartmuseum dat gehuisvestigd is op de luchthaven.

In de luchtvaart industrie wordt Malaga Airport aangeduidt met de afkorting AGP (IATA airport code) of LEMG (ICAO airport code).

Link naar de officiële website Malaga Airport

Overige autoverhuur locaties in Malaga

Naast de verhuurders van Malaga Airport in Malaga vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Malaga: