• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Los Angeles

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Los Angeles voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Profiteer nu van onze wereldwijde promotie!
Tot 20% korting op een ruime selectie van leveranciers.
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Los Angeles

EasyTerra Autohuur Los Angeles is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Los Angeles

Autohuur aanbiedingen in Los Angeles

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Los Angeles

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Los Angeles

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Los Angeles. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Alamo

  9.3 (8848)
  vanaf € 40 / dag
 • National Car Rental

  9.2 (407)
  vanaf € 45 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1983)
  vanaf € 45 / dag
 • Avis

  8.7 (6078)
  vanaf € 37 / dag
 • Sixt

  8.2 (3436)
  vanaf € 35 / dag
 • Hertz

  7.6 (6996)
  vanaf € 29 / dag
 • Europcar

  6.8 (8274)
  vanaf € 37 / dag
 • Thrifty

  6.6 (5588)
  vanaf € 28 / dag
 • NÜ Car Rentals

  6.6 (20)
  vanaf € 26 / dag
 • Dollar Rent a Car

  5.7 (4456)
  vanaf € 27 / dag
 • Budget

  5.7 (9771)
  vanaf € 33 / dag
 • Fox Rent A Car

  5.1 (13)
  vanaf € 24 / dag
 • ACE Rent A Car

  4.7 (16)
  vanaf € 30 / dag
 • Economy Rent a Car

  Geen beoordelingen
  vanaf € 34 / dag
 • U-Save Auto Rental

  8.7 (260)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Eaglerider

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Green Motion

  7.8 (1948)
  vanaf € 23 / dag
 • InterRent

  6.3 (5827)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Payless Car Rental

  6.8 (491)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Advantage Rent a Car

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3651 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Los Angeles?

Los Angeles - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is januari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Los Angeles - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Los Angeles) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Los Angeles - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Los Angeles - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Los Angeles - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is januari de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Los Angeles - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Los Angeles - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Los Angeles - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is oktober de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Los Angeles - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is januari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Los Angeles - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is november de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Los Angeles - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is januari de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Los Angeles - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is januari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Los Angeles - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Los Angeles) is februari de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Los Angeles

Als u op zoek bent naar een huurauto in Verenigde Staten, maar in een andere stad dan Los Angeles, klik dan door naar de Autoverhuur Verenigde Staten pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Verenigde Staten u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Los Angeles

EasyTerra Autohuur Los Angeles vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

5711 W Century Blvd

Informatie locatie voor Los Angeles

Introductie

De ontwikkeling van Los Angeles begon met het gereedkomen van de transcontinentale spoorlijn in 1876. Het is nu een zeer uitgestrekte stad, de grootste van de staat Californië. Soms duurt het wel twee uur om van de ene wijk naar de andere te komen. LA, zoals de stad vaak kortweg wordt genoemd, is een aaneenschakeling van suburbs. In ‘downtown’ staan nog enkele oude gebouwen in een niet onaardige mix met gloednieuwe kantoren. ’s Avonds is dit deel van de stad overigens vrijwel verlaten. Maar een bezoek aan Disneyworld, de Hollywood studio’s, Beverly Hills en het nieuwe Paul Getty Museum zijn zeer interessant. Uitgaan en winkelen kan in het oude deel van Pasadena.

Bevolking

In de gemeente Los Angeles wonen bijna 4 miljoen mensen, maar het hele grootstedelijke gebied rond de stad telt zeker 15 miljoen inwoners.
De bevolking is zeer gemixt. In eerste instantie werd de stad bevolkt door avonturiers die naar de westkust van de VS trokken. Maar er wonen ook veel immigranten uit Latijns-Amerika (‘Hispanics’) en andere landen rond de Stille Oceaan (Oost- en Zuidoost-Azië).

Ligging

Los Angeles ligt aan de westkust van de Verenigde Staten aan de Stille Oceaan, ongeveer 150 kilometer ten noordwesten van de grens met Mexico. De stad is vergroeid met andere steden zoals Long Beach, Pasadena en zelfs met het ver naar het oosten liggende San Bernardino. Het is soms moeilijk te bepalen wat bij de stad hoort en wat niet. Bijvoorbeeld: Hollywood is een deel van Los Angeles, maar West-Hollywood en het vlak erbij liggende Beverly Hills zijn aparte gemeenten.
Ten noorden van de stad liggen de San Gabriel Mountains, voor de kust liggen de vrijwel onbewoonde Channel Islands. Vijf van deze eilanden vormen een nationaal park.

Economie

De stad heeft een zeer diverse economie, waarin hoofdrollen worden opgeëist door internationale handel, de entertainment industrie (film, televisie en muziek), luchtvaart, olie en toerisme. De gecombineerde havens van Los Angeles en Long Beach zijn bijzonder belangrijk voor handel met landen langs de Stille Oceaan (de zogeheten ‘Pacific Rim’). Samen vormen ze de grootste haven van de VS.
Vele grote bedrijven hebben hun hoofdkantoor in Los Angeles of in de directe omgeving.
Een deel van de economie is onzichtbaar, oftewel ‘zwart’. Vele immigranten (vooral uit Mexico) verblijven illegaal in LA en zijn dus gedwongen zwart te werken.

Vliegvelden

Los Angeles heeft maar liefst vijf vliegvelden. De meeste mensen vliegen op het grote vliegveld Los Angeles International (LAX) dat verbindingen onderhoudt met alle belangrijke steden in de wereld en uiteraard in de VS zelf. De luchthaven ligt 24 kilometer ten zuidwesten van het stadscentrum. Het vliegveld is niet bereikbaar met openbaar vervoer, maar er zijn wel shuttlebussen van en naar de metrostations Aviation en Union.

Andere vliegvelden zijn Long Beach Airport, Bob Hope (Burbank) Airport, Orange County/John Wayne Airport (voor Disneyland en de stranden van Orange County) en het verder naar het oosten gelegen Ontario airport.

Openbaar Vervoer

De Los Angeles County Metropolitan Transportation Authority (kortweg MTA) verzorgt het openbaar vervoer in de stad. Er is een uitgebreid net van buslijnen, maar die raken – net als personenauto’s – vaak vast in het drukke verkeer. Een uitzondering vormen de bussen onder de naam ‘Metro Rapid’. Deze bussen hebben overal voorrang en rijden tussen de bekendste plekken in Los Angeles.
Voor bezoekers aan de stad is de metro of de lightrail de aangewezen vorm van openbaar vervoer. Er zijn vijf lijnen en plannen om twee van deze lijnen verder uit te breiden. De metro had een slechte reputatie omdat er vaak storingen waren, maar de laatste jaren is het systeem sterk verbeterd.

Regionale treinen vertrekken vanaf het historische Union Station in downtown. De snelle lange-afstandsbussen van Greyhound vertrekken vanaf de busterminal op East 7th Street. Deze terminal is ver verwijderd van de meeste bezienswaardigheden en is – zeker ’s avonds en ’s nachts – niet erg veilig.

Verkeer- en Parkeersituatie

De stad heeft een uitgebreid maar zeer ingewikkeld systeem van snelwegen. Er lopen 27 snelwegen door de stad met vele ongelijkvloerse kruisingen waar u gemakkelijk de verkeerde afslag neemt. Koop een gedetailleerde wegenkaart van Los Angeles en oriënteer u goed voordat u op weg gaat. De wegen zijn vaak overvol; vele automobilisten staan uren per dag in de file. In downtown geldt in veel straten eenrichtingverkeer.

Voor op straat parkeren moet u betalen. Dat kan via de telefoon: u belt een speciaal nummer (staat op de parkeermeters) en geeft het nummer van uw creditcard door. Echter, u mag niet langer parkeren dan de aangegeven maximum tijd. Schone (‘hybride’) auto’s mogen overal in Los Angeles gratis op straat parkeren. De auto moet dan wel voorzien zijn van een speciale sticker.
Auto’s die verkeerd geparkeerd staan worden weggesleept.

Hotels

Kies een hotel dat het dichtst bij bestemmingen ligt die u wilt bezoeken, anders bent u uren kwijt in het verkeer. Er is een enorm aanbod aan hotels in Los Angeles: van zeer eenvoudige budget accommodaties tot super-de-luxe vijfsterrenhotels en alles wat daartussenin ligt. In het algemeen zijn de wijken in het zuiden en oosten van Los Angeles mindere buurten; in het westen liggen betere wijken (en hotels). Informeer naar de parkeerfaciliteiten van het hotel voordat u een kamer reserveert.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Los Angeles raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  United States Dollar
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  25 - 70 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 - 130 km/h
 • Taal
  Engels
 • Populaire autoklasse
  SUV

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Avis
 • Sixt
 • Hertz
 • Europcar
 • Thrifty
 • NÜ Car Rentals
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Fox Rent A Car
 • ACE Rent A Car
 • Economy Rent a Car
 • U-Save Auto Rental
 • Eaglerider
 • Green Motion
 • InterRent
 • Payless Car Rental
 • Advantage Rent a Car