Autoverhuur Lissabon Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Lissabon Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Lissabon Airport

  1. Home
  2. Autohuur Portugal
  3. Autohuur Lissabon
  4. Lissabon Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 515
Patrick John Kriele Keddy By Europcar Lissabon Airport
“autohuur Portugal via lissabon airport juni 2018”

“Ivm de verhalen die wij hoorden over autohuur in portugal, en de oplichting/verwarring daarbij, besloten via easy terra in nederland te regelen. Dat ging flitsend, op diverse vragen werd per mail snel gereageerd. Daar dus zeer tevreden over. Wat echter wat chaotischer verliep was de hele situatie op lissabon airport: Wij zouden met een shuttle bus naar het verhuurpunt gaan, dat was niet zo. Easy terra werk met europcar, daar aan de bali gemeld, sprak men zeer tot geen engels. Dus je krijgt een auto, niet het type wat je had afgesprken maar gelijkwaardig. Echter in het vervangende exemplaar paste maar 1koffer in de bagageruimte. Dan krijg je de auto en moet je samen met een portugees persoon de schades beoordelen. Bestaande schades werden niet genoteerd, dus je houdt daar een ongemakkelijk gevoel aan over. Het inleveren is chaotisch. Je moet stoppen uitladen etc op de rijbaan waar andere auto’s langs moeten. Dan weer een portugees die geen engels spreekt, en je tot spoed maant om het formulier te tekenen, terwijl je dus niet de kans krijgt om te begrijpen wat je tekent etc. En toen wij langs de kant stonden, reed die portugees diverse keren met onze auto tegen een andere aan bij het voor en achteruit rijden. Dan ben je heel benieuwd naar de totaal rekening. Uiteindelijk is die gewoon perfect. De huur was al eerder betaald. Extra was het tolkastje (via verde), die snel werd geind, en later nog de afrekening voor de tol. Dus de hartslag kon weer omlaag. Conclusie is dat easy terra een goed service levert, alleen de chaos op het vliegveld doordat er veel mensen een auto willen hebben, en de lokale mensen geen tot bijna geen engels spreken, maakt het dat je een hele tijd een ongemakkelijk gevoel overhoud, en eigenlijk je hele vakantie daar toch denkt dat je belazerd gaat worden. Maar dat viel dus wel mee. Maar ben wel van mening, gezien de auto’s die er stonden, men beter hun best had kunnen doen om een auto te leveren waar alle koffers in de bagage ruimte zou passen. Dat is de reden voor 4 sterren, met het gebrek aan engels sprekende mensen bij Europcar Zou volgende keer wel weer bij easy terra kijken voor autoverhuur, ook omdat je na afloop bij hen in het nederlands eventueel je ervaringen kan delen.”

08-07-2018 09:38
Wouter Aanen Budget Lissabon Airport
“Prima service”

“Prima service, erg goedkoop”

04-07-2018 09:17
Heer D De Goede Alamo Rent a Car Lissabon Airport
“Uitstekende prijs en kwaliteit”

“Wij hebben al een aantal keren een auto gehuurd in het buitenland via easy terra en wij zijn uiterst te vrede. Een goede prijs bij een betrouwbaar verhuurbedrijf.”

08-06-2018 22:43

Locatie informatie voor Lissabon Airport

Autoverhuur Lissabon Airport
Autoverhuur Lissabon Airport

Portela Airport in het kort

Het vliegveld van Lissabon ligt 7 kilometer ten noordoosten van de Portugese hoofdstad. Het werd geopend op 15 oktober 1942. Na de Tweede Wereldoorlog was uitbreiding al snel noodzakelijk. Anno 2006 blijkt het vliegveld alweer te klein te worden, dit is te wijten aan het snel groeiende aanbod van passagiers en vracht. Op dit moment zijn er plannen om een nieuw vliegveld aan te leggen. Een beslissing daarover is nog niet genomen.
De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar per auto en bij de aankomst- en vertrekhallen staan genoeg taxi's om de passagiers op de plek van bestemming te brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om het vliegveld per bus te verlaten.

Voor overnachtingen kunt u terecht bij twee hotels in de nabije omgeving. Bij de speciale toeristenbalie kunt u terecht voor hotelreserveringen.

Er is een redelijke keus aan winkels en restaurants en op diverse plaatsen staan automaten gevuld met frisdranken, chocola en snoep. Er bevindt zich een lounge in de aankomsthal en achter de douane, in de vertrekhal, zijn er twee lounges te vinden. Deze lounges beschikken allemaal over een Internet-, telefoon-, en faxfaciliteiten. Verder heeft het vliegveld een Eerste Hulppost, dure douches, geldautomaten en geldwisselkantoren.

In de luchtvaart industrie wordt Portela Airport aangeduid met de afkortingen LIS (IATA airport code) en LPPT (ICAO airport code).

Link naar officiële website Lissabon Portela Airport

Overige autoverhuur locaties in Lissabon

Naast de verhuurders van Lissabon Airport in Lissabon vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Lissabon: