Autoverhuur Madrid

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Madrid voor u.

Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
  • Geen zorgen over het eigen risico
  • Ongelimiteerde kilometers
  • Een verhuurder met een goede beoordeling
  • Vol-vol brandstofbeleid

Autoverhuur Madrid

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Madrid voor u.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Madrid

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Madrid
EasyTerra Autohuur Madrid is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 123
Ed Budget Madrid Airport
“Goede keus, lagere prijzen”

“Goede keus uit auto's tegen lagere prijzen dan gebruikelijk. Nooit enig probleem bij het afhandelen, bij welke verhuurder dan ook, waar ook ter wereld. En goede optie om eigen risico al vooraf af te kopen.”

07-03-2019 11:10
Melinda Budget Madrid Airport
“Prima service van EasyTerra, iets minder bij Budget”

“Prima service van EasyTerra, ook telefonisch goed advies gegeven. Alleen bij het autoverhuurbedrijf Budget op het airport in Madrid verliep het niet helemaal soepel. In de voorwaarden stond dat alles inclusief belastingen was, ook airport tax. Het enige wat wij ter plaatse moesten betalen was 70 Euro voor de bijrijder. Bij het ophalen werd het ineens 77 Euro, maar goed, over 7 Euro extra deden wij niet moeilijk. Dit zou betaald worden via de creditcard, inclusief de reservering voor de benzine, mochten wij de auto leeg retourneren. Wij zouden de auto om 17.00 uur weer terug moeten brengen en wij vroegen nog, stel dat wij iets later zijn in verband met het verkeer, is dat een probleem? De beste man zei: nee hoor 1 of 2 uur later is geen probleem! Bij het terugbrengen van de auto voelden wij ons enigszins afgezet. Wij brachten de auto rond 18.10 uur terug, alles was prima. Toen wij weg wilden gaan zei de meneer van Budget dat hij geen bon kon uitdraaien en of hij het kon e-mailen. Prima zei ik en heel snel liet hij het bedrag zien op zijn apparaat en daar stond ineens 104 Euro op! Ik vroeg, waar is dat voor? Wij hebben alles al betaald. Blijkt dat dat was omdat wij EEN UUR te laat waren! Wij zeiden, voor een uur te laat reken je 104 Euro, dat is een beetje belachelijk vind jezelf ook niet? Voor de hele huurperiode van twee weken hadden wij 305 Euro betaald en voor 1 uur te laat werd er 104 Euro in rekening gebracht! Daar waren wij het uiteraard niet mee eens en wij refereerden naar het gesprek bij het ophalen van de auto, dat zijn collega had gezegd dat het geen probleem was als wij 1 à 2 uur later zouden zijn met het retourneren van de auto. Wij hadden daar een flinke discussie ter plaatse, zij konden er niets aan veranderen want het systeem berekende het automatisch. Uiteindelijk kon er dus wel wat gebeuren en werd er alsnog 88 Euro in rekening gebracht met belasting. Ik verwees naar de voorwaarden dat wij geen aparte belasting meer hoefden te betalen, maar kregen weer een discussie. Goed, wij waren het zo zat na 6 uur lang te hebben gereden dat wij het maar zo lieten gaan. En ineens kon er wel een bon uitgedraaid worden! Het jammere was dat wij bij het ophalen van de auto zeer tevreden waren over de service. Er werden geen extra verzekeringen aangesmeerd. Maar helaas ging het toch mis bij het terugbrengen van de auto. Kortom, Easyterra goede service, Budget iets minder...”

05-09-2017 07:45
Joop Schaap Alamo Rent a Car Madrid Airport
“autohuur Spanje bij Alamo was prima!”

“auto gehuurd in Spanje bij Alamo vanwege de goede beoordeling bij Easy Terra en alles klopte precies, wat mij betreft dus een prima beoordeling”

09-07-2017 13:07

Informatie locatie voor Madrid

Autoverhuur Madrid
Autoverhuur Madrid

Introductie

Madrid is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Spanje. Het is een metropool waarin vele multinationals zijn gevestigd, de regering van Spanje is er gezeteld enz. Daarnaast trekt de stad jaarlijks vele toeristen die onder andere op de interessante musea, en Madrid haar bruisende nachtleven afkomen.

Bevolking

Madrid telt rond de 3 miljoen inwoners. In heel Spanje wonen rond de 40 miljoen mensen.

Ligging

Madrid ligt ongeveer in het midden van Spanje. De stad ligt ver van zee en op ongeveer 600 meter hoogte. Hierdoor is het in de winter koud en in de zomermaanden warm. Ten noorden en ten oosten van Madrid liggen twee gebergtes: Sa de Gredos en Sierra de Guadarrama.

Economie

Madrid is een echte metropool. In Madrid zijn vele internationale bedrijven gevestigd. Deze hoofdstad speelt ook een grote (internationale) rol in de bank sector. Daarnaast is er ook veel industrie in de stad. Het overgrote deel van Madrid haar industrie is gevestigd in het zuiden van de stad, hier wordt textiel, eten en metaal verwerkt.

Hiernaast is er ook veel werkgelegenheid in de publieke sector, gezien de regering, het parlement enz. in de hoofdstad zetelt. Madrid is tevens de thuisbasis van het Spaanse Koninklijk huis.

Naast deze sectoren in Madrid haar economie, is er de toeristensector. De toeristen komen op Madrid haar culturele en artistieke attracties af. Daarnaast trekt het bruisende nachtleven van Madrid vele toeristen. Ten slotte: er zijn in Madrid ook verscheidene universiteiten.

Vliegvelden

Barajas International Airport is Madrid haar vliegveld. Dit vliegveld verzorgt de verbinding van het Iberische Schiereiland (Spanje en Portugal) met de rest van Europa en de rest van de wereld. Afgelopen jaar telde Barajas International Airport 40 miljoen passagiers. Dit getal plaatst het vliegveld in de top 20 drukste vliegvelden in de wereld. Momenteel wordt het vliegveld uitgebreid, dit zal de service nog beter maken.

Openbaar Vervoer

Mocht u geen huurauto ter beschikking hebben kunt u zich ook met het openbaar vervoer redden in Madrid. Op het vliegveld kunt u de metro of de bus pakken naar het centrum. De busmaatschappij in Madrid is EMT. Ceranias zijn regionale treinen in Madrid welke u naar de suburbs van de stad brengen. De beste manier van openbaar vervoer in Madrid is de metro. Deze is snel, schoon en brengt u “overal” naar toe.

Verkeer- en Parkeersituatie

Madrid is een redelijk moeilijke stad om met uw huurauto in te rijden. Het beste kunt u de spitsuren ontwijken; de beste tijd om te rijden is tussen 14.00 en 16.00. Als u eenmaal in het centrum aangekomen bent kunt u het beste de eerste parkeerplaats die u tegen komt gebruiken. De parkeerplaatsen zijn aangegeven met een grote P. De parkeerkosten kunnen oplopen tot één euro per uur. Het is niet te adviseren om uw gehuurde auto op de stoep te parkeren, u loopt dan namelijk een risico om een boete te krijgen of weggesleept te worden. Mocht u dit overkomen, dan moet u Gua Municipal bellen.

Hotels

Madrid heeft een uitstekende hotelsector. U kunt van alles vinden, van budget tot zeer luxe. Over het algemeen is het niet erg moeilijk om een slaapplaats te vinden. Toch is het, zeker in de zomertijd en in de vakanties, aan te raden om uw hotel van te voren te bespreken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Madrid raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Madrid

EasyTerra Autohuur Madrid vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties: