Autoverhuur Madrid Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Madrid Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Madrid Airport

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Autohuur Madrid
  4. Madrid Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 129
Mevrouw Van Der Werff Dollar Rent a Car Madrid Airport
“betrouwbaar huren met Easy Terra”

“Wij hebben via Easy Terra een auto gehuurd in Madrid. Via Easy Terra kun je op de website alles goed regelen en diverse maatschappijen vergelijken. Easy Terra waarschuwt je voor het niet afsluiten van aanvullende verzekeringen ter plaatse als je dit al via de website hebt geregeld. Daarnaast weet je zeker dat je te maken hebt met een betrouwbare verhuurmaatschappij en dat je niet te veel betaalt. Volgende keer regel ik het weer via Easy Terra.”

13-04-2019 07:23
Ed Budget Madrid Airport
“Goede keus, lagere prijzen”

“Goede keus uit auto's tegen lagere prijzen dan gebruikelijk. Nooit enig probleem bij het afhandelen, bij welke verhuurder dan ook, waar ook ter wereld. En goede optie om eigen risico al vooraf af te kopen.”

07-03-2019 11:10
Melinda Budget Madrid Airport
“Prima service van EasyTerra, iets minder bij Budget”

“Prima service van EasyTerra, ook telefonisch goed advies gegeven. Alleen bij het autoverhuurbedrijf Budget op het airport in Madrid verliep het niet helemaal soepel. In de voorwaarden stond dat alles inclusief belastingen was, ook airport tax. Het enige wat wij ter plaatse moesten betalen was 70 Euro voor de bijrijder. Bij het ophalen werd het ineens 77 Euro, maar goed, over 7 Euro extra deden wij niet moeilijk. Dit zou betaald worden via de creditcard, inclusief de reservering voor de benzine, mochten wij de auto leeg retourneren. Wij zouden de auto om 17.00 uur weer terug moeten brengen en wij vroegen nog, stel dat wij iets later zijn in verband met het verkeer, is dat een probleem? De beste man zei: nee hoor 1 of 2 uur later is geen probleem! Bij het terugbrengen van de auto voelden wij ons enigszins afgezet. Wij brachten de auto rond 18.10 uur terug, alles was prima. Toen wij weg wilden gaan zei de meneer van Budget dat hij geen bon kon uitdraaien en of hij het kon e-mailen. Prima zei ik en heel snel liet hij het bedrag zien op zijn apparaat en daar stond ineens 104 Euro op! Ik vroeg, waar is dat voor? Wij hebben alles al betaald. Blijkt dat dat was omdat wij EEN UUR te laat waren! Wij zeiden, voor een uur te laat reken je 104 Euro, dat is een beetje belachelijk vind jezelf ook niet? Voor de hele huurperiode van twee weken hadden wij 305 Euro betaald en voor 1 uur te laat werd er 104 Euro in rekening gebracht! Daar waren wij het uiteraard niet mee eens en wij refereerden naar het gesprek bij het ophalen van de auto, dat zijn collega had gezegd dat het geen probleem was als wij 1 à 2 uur later zouden zijn met het retourneren van de auto. Wij hadden daar een flinke discussie ter plaatse, zij konden er niets aan veranderen want het systeem berekende het automatisch. Uiteindelijk kon er dus wel wat gebeuren en werd er alsnog 88 Euro in rekening gebracht met belasting. Ik verwees naar de voorwaarden dat wij geen aparte belasting meer hoefden te betalen, maar kregen weer een discussie. Goed, wij waren het zo zat na 6 uur lang te hebben gereden dat wij het maar zo lieten gaan. En ineens kon er wel een bon uitgedraaid worden! Het jammere was dat wij bij het ophalen van de auto zeer tevreden waren over de service. Er werden geen extra verzekeringen aangesmeerd. Maar helaas ging het toch mis bij het terugbrengen van de auto. Kortom, Easyterra goede service, Budget iets minder...”

05-09-2017 07:45

Locatie informatie voor Madrid Airport

Madrid Barajas Airport in het kort

Madrid Barajas is de grootste luchthaven van Spanje en de belangrijkste van de Spaanse hoofdstad. Er zijn twee andere Madrileense vliegvelden (Torrejon en Cuatro Vientos), maar die zijn van minder belang. Het is een drukke luchthaven die in 2005 ruim 40 miljoen passagiers verwerkte. De luchthaven is in 2006 uitgebreid met twee start- en landingsbanen, een hypermoderne terminal (T4) en een satellietterminal (T4S). Daarmee kan Madrid Barajas groeien tot 70 miljoen passagiers per jaar. Deze nieuwe terminals zijn nu de belangrijkste voor intercontinentale vluchten. Tussen T4 en T4S rijdt een automatische trein die tijdens piekuren iedere 2 minuten vertrekt. Naar de oudere terminals rijdt een shuttlebus.

Het vliegveld ligt 13 kilometer ten noordoosten van Madrid en is goed bereikbaar per auto. Er is een directe metroverbinding van en naar het vliegveld en er vertrekken bussen vanaf de verschillende terminals. Voor overnachtingen kunt u niet op het vliegveld terecht.

Madrid Airport heeft een enorm aanbod aan winkels in alle terminals. Het paradepaardje is het winkelgebied in de nieuwe terminal T4. Ook aan bars, cafés en restaurants is geen gebrek, er zijn er meer dan dertig. Het vliegveld beschikt over 3 Business Centres. In alle terminals zijn geldautomaten, geldwisselkantoren, er zijn twee Eerst Hulpposten en op diverse plaatsen is draadloos Internet beschikbaar.

In de luchtvaart industrie wordt Madrid Barajas Airport aangeduid met de afkortingen MAD (IATA airport code) en LEMD (ICAO airport code).

Link naar de officiële website Madrid Barajas Airport.

Overige autoverhuur locaties in Madrid

Naast de verhuurders van Madrid Airport in Madrid vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Madrid: