• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Antwerpen

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Antwerpen voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Antwerpen

EasyTerra Autohuur Antwerpen is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Antwerpen

Autohuur aanbiedingen in Antwerpen

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Antwerpen

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Antwerpen

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Antwerpen. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Europcar

  9.2 (8417)
  vanaf € 30 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.8 (3618)
  vanaf € 28 / dag
 • Avis

  8.4 (6191)
  vanaf € 36 / dag
 • Budget

  8 (9906)
  vanaf € 26 / dag
 • Hertz

  7.5 (7097)
  vanaf € 26 / dag
 • Sixt

  7 (3514)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Thrifty

  5.4 (5685)
  vanaf € 27 / dag
 • Alamo

  9.2 (9004)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4522)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3779 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Antwerpen?

Antwerpen - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Antwerpen) is september de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Antwerpen - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Antwerpen) is mei de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming (Antwerpen) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Antwerpen - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Antwerpen) is mei de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Antwerpen - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Antwerpen) is mei de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Antwerpen - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Antwerpen) is mei de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Antwerpen - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Antwerpen) is mei de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Antwerpen - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Antwerpen) is maart de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Antwerpen - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Antwerpen) is mei de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Antwerpen - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Antwerpen) is mei de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Antwerpen - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Antwerpen) is januari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Antwerpen - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Antwerpen) is mei de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Antwerpen - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Antwerpen) is januari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Antwerpen

Als u op zoek bent naar een huurauto in België, maar in een andere stad dan Antwerpen, klik dan door naar de Autoverhuur België pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in België u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Antwerpen

EasyTerra Autohuur Antwerpen vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Boomsesteenweg 73

Informatie locatie voor Antwerpen

Introductie

Antwerpen is de tweede stad van België en heeft een lange en rijke historie. In het prachtige centrum zijn historische gebouwen te zien uit verschillende tijdperken. Ook heeft de stad veel interessante musea en kunstgaleries. Er is een groot aantal (soms zeer exclusieve) winkels en het Antwerpse uitgaansleven is tot ver over de Belgische landsgrenzen bekend. Daarom gaan veel Belgen en buitenlanders (vooral Nederlanders) graag een of meer dagen naar deze gemoedelijke, sfeervolle stad.

Bevolking

De stad heeft een half miljoen inwoners, maar in het stedelijk gebied rond Antwerpen wonen meer dan 1 miljoen mensen. Antwerpenaren worden sinjoren genoemd, maar alleen als hun ouders en voorouders ook in Antwerpen zijn geboren. Het woord sinjoor dateert uit de periode van de Spaanse Inquisitie, en is afgeleid van het Spaanse señor.

Ligging

Antwerpen ligt in het noorden van België, niet ver van de Nederlandse grens. De stad is gebouwd op de rechteroever van de Schelde-rivier, die via de Westerschelde (in Nederland) is verbonden met de Noordzee. De stad ligt 47 kilometer ten noorden van Brussel. Amsterdam ligt op 159 kilometer van Antwerpen, Brugge op 104 kilometer, het Duitse Aken op 140 kilometer en Parijs op 347 kilometer.

Economie

Antwerpen is een belangrijk economisch centrum, niet in de laatste plaats door de haven. Die haven is de derde van Europa (na Rotterdam en Hamburg). Net als bij Rotterdam is er in het havengebied van Antwerpen een uitgebreide petrochemische industrie. Daarnaast is de stad het grootste centrum ter wereld voor de handel in en het bewerken van diamanten. De laatste jaren heeft Antwerpen zich ook ontwikkeld als modestad.
Toerisme speelt ook een belangrijke rol. Antwerpen geldt als een ‘trendy’ stad: een stad die tegen een historische achtergrond een zeer moderne uitstraling heeft. Antwerpen wordt jaarlijks bezocht door bijna 1 miljoen (dag)toeristen.

Vliegvelden

Het kleine vliegveld Antwerpen-Deurne ligt op 7 kilometer van het centrum van de stad, maar het wordt door slechts weinig maatschappijen gebruikt. Dagelijks zijn er vluchten van en naar Londen, maar verder is de luchthaven vooral in gebruik door privé- en zakenvliegtuigjes. Het vliegveld van Brussel ligt op minder dan 50 kilometer afstand en er is elk uur een busverbinding tussen die luchthaven en Antwerpen.

Openbaar Vervoer

De stad beschikt over een uitgebreid net van tram- en buslijnen die worden geëxploiteerd door ‘De Lijn’. De trams rijden voor een deel ondergronds. Op dit moment wordt gewerkt aan verdere uitbreiding van het openbaar vervoernetwerk. Kaartjes zijn te koop bij tijdschriftenwinkels en supermarkten. U bespaart dan zo’n 20% vergeleken met de prijs die u betaalt bij de bestuurder.

De internationale trein tussen Amsterdam en Parijs (Thalys) stopt op het treinstation Antwerpen-Centraal. Ook de internationale snelbussen van Eurolines en Ecolines hebben Antwerpen als bestemming of halteplaats.

Verkeer- en Parkeersituatie

Antwerpen is gemakkelijk bereikbaar via de ringweg rond de stad. Die Ring heeft verbindingen met de belangrijkste snelwegen. In de ochtend- en avondspits staan er overigens vaak lange files.

In het centrum van Antwerpen zijn veel straten en pleinen autovrij. Daarnaast geldt in veel straten eenrichtingverkeer. Het stadsbestuur probeert bovendien het autoverkeer in het centrum en het parkeren op straat te beperken. Dat is overigens geen enkel probleem, want in en om het centrum zijn vele overdekte parkeergarages. Stal uw auto in een van deze garages en verken het centrum te voet of met het openbaar vervoer.

Hotels

In Antwerpen heeft u de keuze uit een groot aantal hotels. Er zijn eenvoudige jeugdherbergen, maar de stad heeft ook een uitgebreid aanbod aan luxe hotels. Er is één vijfsterrenhotel. Antwerpen is niet alleen een populaire toeristenbestemming, maar ook een economisch en cultureel centrum en er worden vele tentoonstellingen en congressen georganiseerd. Boek daarom uw favoriete hotel van tevoren.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Antwerpen raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 km/h
 • Taal
  Nederlands, Duits, Frans
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 1. Home
 2. Autohuur België
 3. Autohuur Antwerpen