Autoverhuur Hamburg

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Hamburg voor u.

  • Kosteloos annuleren
  • Laagsteprijsgarantie
  • 8000+ ophaallocaties
Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Hamburg

  1. Home
  2. Autohuur Duitsland
  3. Autohuur Hamburg
EasyTerra Autohuur Hamburg is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.5 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 9
Gemiddelde beoordeling: 8.5 / 10
Aantal reviews in Hamburg: 9
Raoul Brouns Buchbinder Hamburg Fuhlsbüttel Airport
“Gemakkelijke reservering en…”

“Gemakkelijke reservering en vriendelijke medewerkers bij Buchbinder op de luchthaven van Hamburg.”

11-06-2018 09:04
Mevrouw Martens Alamo Rent a Car Hamburg Fuhlsbüttel Airport
“Lange wachttijd”

“Ik heb te lang moeten wachten bij het oppikken van de huurauto.”

02-01-2017 10:48
Niels Schellekens Enterprise Hamburg Fuhlsbüttel Airport
“Goede betaalbare leenauto”

“Leenauto was conform gevraagde en gereserveerde voorwaarden geleverd. Goede servicebalie, snel geholpen”

05-01-2015 15:32

Informatie locatie voor Hamburg

Autoverhuur Hamburg
Autoverhuur Hamburg

Introductie

Hamburg is een levendige stad, die zijn welvaart voornamelijk dankt aan de haven. Bijzonder zijn de twee Alstermeren, oorspronkelijk bedoeld voor de drinkwatervoorziening en nu gezellige uitgaans- en recreatiegebieden. De oude havenpakhuizen in de zogeheten Speicherstadt zijn nu winkels, galeries, musea, cafés en restaurants.

Bevolking

De stad heeft 1,8 miljoen inwoners en is daarmee de tweede stad van Duitsland. Het is ook een dichtbevolkte stad: per vierkante kilometer wonen er ruim 2300 mensen.

Ligging

Hamburg ligt in het noorden van Duitsland, 70 kilometer ten zuiden van de grens met Denemarken. De stad ligt op het punt waar de rivier de Elbe samenkomt met de rivieren Alster en Bille. Ten noordwesten van de stad ligt de Noordzee, ten noordoosten de Oostzee.

Economie

De haven vormt de ruggengraat van de Hamburgse economie. Het is de tweede haven van Europa, na Rotterdam. De hereniging van Duitsland en de hernieuwde toegang tot Oost-Europese markten heeft de haven geen windeieren gelegd. Het is met afstand de snelst groeiende haven in Europa. In het verlengde daarvan zijn er enkele scheepswerven en fabrieken voor de productie van staal, aluminium en koper.

Verder is Hamburg een belangrijk centrum voor de luchtvaartindustrie: Airbus heeft er een assemblagefabriek. Andere belangrijke sectoren zijn media en informatie- en communicatietechnologie.

Vliegvelden

De internationale luchthaven (Flughafen Hamburg-Fuhlsbüttel) ligt acht kilometer ten noorden van de stad, tussen twee ringwegen rond Hamburg (R2 en R3) en vlak langs de snelweg A7. Het is overigens de oudste, nog in bedrijf zijnde luchthaven van Duitsland.

Openbaar Vervoer

Het openbaar vervoer in Hamburg is goed geregeld: er zijn drie metrolijnen (U-Bahn) en negen stadsspoorlijnen(S-Bahn). De metro wordt door Hamburgers ook wel de Hochbahn genoemd, omdat het grootste deel van het ruim 100 kilometer lange netwerk bovengronds loopt.

Delen van de stad zonder U-Bahn of S-Bahn worden bediend door een uitgebreid busnetwerk. Verder zijn er veerboten over de Elbe. Die worden voornamelijk gebruikt voor woon-werkverkeer, maar zijn voor toeristen ook een goedkope manier om de stad vanaf het water te bekijken.

Verkeer- en Parkeersituatie

Buiten de spitsuren is Hamburg gemakkelijk per auto te verkennen. Er zijn vele doorgaande wegen en bezienswaardigheden staan duidelijk aangegeven.

Parkeren is relatief duur, vooral in het stadscentrum. Om een vrije parkeerplaats te vinden volgt u het dynamische parkeerinformatiesysteem. Hamburg gebruikt kleuren om aan te geven waar de parkeergarages zich bevinden: rood voor het gebied rond de Mönckebergstrasse, geel voor Jungfernstieg en omgeving, en groen voor het havengebied en de Michaeliskirche.

Hotels

Hamburg heeft een ruim aanbod aan hotels, maar daarbij moet wel opgemerkt dat de prijzen aan de hoge kant zijn, zelfs voor vrij eenvoudige onderkomens. Vooral in de zomermaanden, als Hamburg de meeste toeristen ontvangt, zijn de prijzen hoog. Als u ruim van tevoren voor deze periode boekt, kan dat aanzienlijk in de prijs schelen.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Hamburg raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Hamburg

EasyTerra Autohuur Hamburg vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Hamburg, klik dan door naar de Autohuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.