• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Hamburg

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Hamburg voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Hamburg

EasyTerra Autohuur Hamburg is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Hamburg

Autohuur aanbiedingen in Hamburg

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Hamburg

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Hamburg

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Hamburg. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Dollar Rent a Car

  9.2 (4314)
  vanaf € 19 / dag
 • Avis

  9.2 (5940)
  vanaf € 28 / dag
 • Enterprise

  8.9 (1921)
  vanaf € 23 / dag
 • Europcar

  8.6 (8061)
  vanaf € 26 / dag
 • Buchbinder

  8.5 (534)
  vanaf € 22 / dag
 • Hertz

  8.3 (6852)
  vanaf € 21 / dag
 • Budget

  8.3 (9604)
  vanaf € 26 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (402)
  vanaf € 26 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  8.1 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Keddy By Europcar

  8 (3331)
  vanaf € 21 / dag
 • Alamo

  7.9 (8619)
  vanaf € 19 / dag
 • OK Mobility

  7.5 (211)
  vanaf € 13 / dag
 • wheego

  7.5 (24)
  vanaf € 15 / dag
 • Sixt

  7.4 (3316)
  vanaf € 24 / dag
 • Flizzr

  7.3 (305)
  vanaf € 28 / dag
 • Thrifty

  6.1 (5438)
  vanaf € 19 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • McRent

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Global Rent a Car

  7.5 (140)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 3568 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Hamburg?

Hamburg - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is februari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is februari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Hamburg) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is februari de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is februari de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is juli de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is december de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is december de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is december de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is december de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is juli de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is februari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is juli de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is december de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Hamburg) is juli de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Hamburg

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Hamburg, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Hamburg

EasyTerra Autohuur Hamburg vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Ahrensburger Str. 138
Am Sandtorkai 48
Amsinckstraße 43
Ausschläger Weg 74
Barmbeker Str. 158
Baumeisterstrasse 15
Beim Strohhause 38
Bornkampsweg 2
Bornkampsweg 60
Borsteler Chaussee 13-15
Borstelmannsweg 109-115
Brauhausstraße 24-28
Buchheisterstraße 14
Buchheisterstraße 16
Eiffestraße 420
Eilbeker Weg 216
Feldstraße 30
Friedrich-Ebert-Damm 143-145
Friedrich-Ebert-Damm 160
Fruchtallee 29
Glinder Weg 2
Großmannstraße 231
Großmoorbogen 1
Großmoorbogen 15
Gutenbergring 43
Hannoversche Str. 85
Heegbarg 6
Heidhorst 7A
Holstenhofweg 59
Holstenkamp 42
Horner Landstraße 20
Kollaustraße 41-63
Kollaustraße 67-69
Koppelstraße 49G
Langenhorner Chaussee 666
Manshardtstraße 78
Millerntorpl. 1
Offakamp 10-20
Osdorfer Landstraße 50
Osterfeldstraße 20
Rödingsmarkt 14
Rothenbaumchaussee 10
Ruebenkamp 41
Rugenbarg 248
Schloßmühlendamm 34
Segeberger Str. 5
Sorbenstraße 8
Spaldingstraße 110
Stader Str. 20
Stockflethweg 30
Stresemannstraße 269
Stresemannstraße 364-368
Süderstraße 185
Weidenbaumsweg 74
Weidenbaumsweg 85
Weidenbaumsweg 87
Wendenstraße 150-160
Wiesendamm 120
Winsener Str. 158
Winsener Str. 210

Informatie locatie voor Hamburg

Introductie

Hamburg is een levendige stad, die zijn welvaart voornamelijk dankt aan de haven. Bijzonder zijn de twee Alstermeren, oorspronkelijk bedoeld voor de drinkwatervoorziening en nu gezellige uitgaans- en recreatiegebieden. De oude havenpakhuizen in de zogeheten Speicherstadt zijn nu winkels, galeries, musea, cafés en restaurants.

Bevolking

De stad heeft 1,8 miljoen inwoners en is daarmee de tweede stad van Duitsland. Het is ook een dichtbevolkte stad: per vierkante kilometer wonen er ruim 2300 mensen.

Ligging

Hamburg ligt in het noorden van Duitsland, 70 kilometer ten zuiden van de grens met Denemarken. De stad ligt op het punt waar de rivier de Elbe samenkomt met de rivieren Alster en Bille. Ten noordwesten van de stad ligt de Noordzee, ten noordoosten de Oostzee.

Economie

De haven vormt de ruggengraat van de Hamburgse economie. Het is de tweede haven van Europa, na Rotterdam. De hereniging van Duitsland en de hernieuwde toegang tot Oost-Europese markten heeft de haven geen windeieren gelegd. Het is met afstand de snelst groeiende haven in Europa. In het verlengde daarvan zijn er enkele scheepswerven en fabrieken voor de productie van staal, aluminium en koper.

Verder is Hamburg een belangrijk centrum voor de luchtvaartindustrie: Airbus heeft er een assemblagefabriek. Andere belangrijke sectoren zijn media en informatie- en communicatietechnologie.

Vliegvelden

De internationale luchthaven (Flughafen Hamburg-Fuhlsbüttel) ligt acht kilometer ten noorden van de stad, tussen twee ringwegen rond Hamburg (R2 en R3) en vlak langs de snelweg A7. Het is overigens de oudste, nog in bedrijf zijnde luchthaven van Duitsland.

Openbaar Vervoer

Het openbaar vervoer in Hamburg is goed geregeld: er zijn drie metrolijnen (U-Bahn) en negen stadsspoorlijnen(S-Bahn). De metro wordt door Hamburgers ook wel de Hochbahn genoemd, omdat het grootste deel van het ruim 100 kilometer lange netwerk bovengronds loopt.

Delen van de stad zonder U-Bahn of S-Bahn worden bediend door een uitgebreid busnetwerk. Verder zijn er veerboten over de Elbe. Die worden voornamelijk gebruikt voor woon-werkverkeer, maar zijn voor toeristen ook een goedkope manier om de stad vanaf het water te bekijken.

Verkeer- en Parkeersituatie

Buiten de spitsuren is Hamburg gemakkelijk per auto te verkennen. Er zijn vele doorgaande wegen en bezienswaardigheden staan duidelijk aangegeven.

Parkeren is relatief duur, vooral in het stadscentrum. Om een vrije parkeerplaats te vinden volgt u het dynamische parkeerinformatiesysteem. Hamburg gebruikt kleuren om aan te geven waar de parkeergarages zich bevinden: rood voor het gebied rond de Mönckebergstrasse, geel voor Jungfernstieg en omgeving, en groen voor het havengebied en de Michaeliskirche.

Hotels

Hamburg heeft een ruim aanbod aan hotels, maar daarbij moet wel opgemerkt dat de prijzen aan de hoge kant zijn, zelfs voor vrij eenvoudige onderkomens. Vooral in de zomermaanden, als Hamburg de meeste toeristen ontvangt, zijn de prijzen hoog. Als u ruim van tevoren voor deze periode boekt, kan dat aanzienlijk in de prijs schelen.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Hamburg raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Enterprise
 • Europcar
 • Buchbinder
 • Hertz
 • Budget
 • National Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • OK Mobility
 • wheego
 • Sixt
 • Flizzr
 • Thrifty
 • Your Rent
 • McRent
 • Global Rent a Car
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Hamburg