• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Denemarken

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Denemarken voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Denemarken

EasyTerra Autohuur Denemarken is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen in Denemarken

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Denemarken

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
SUV
Elektrisch

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3752 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Denemarken

Denemarken - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is januari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Denemarken - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is januari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Denemarken) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Denemarken - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is februari de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Denemarken - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is februari de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Denemarken - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is januari de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Denemarken - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is februari de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Denemarken - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is februari de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Denemarken - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is februari de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Denemarken - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is februari de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Denemarken - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is januari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Denemarken - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is januari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Denemarken - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is januari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Denemarken - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Denemarken) is januari de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuur Denemarken

Informatie locatie voor Denemarken

Denemarken ontdek je het beste met een huurauto. EasyTerra Autohuur heeft ruim 36 ophaallocaties in Denemarken. Zo is er altijd wel een ophaallocatie in de buurt van jouw bestemming.

Introductie

Denemarken is een waterrijk land en wordt grotendeels door zeeën omgeven. Hierdoor kunt u genieten van prachtige boottochtjes en lekkere visgerechten. Cultuurliefhebbers kunnen kastelen, landgoederen en musea bezoeken. Ook zijn er nog veel overblijfselen uit de tijd van de Vikingen te vinden. Denemarken is een geschikt vakantieland voor gezinnen met kleinere kinderen. Legoland is een bekende attractie en mag niet gemist worden bij een bezoekje aan Denemarken. Ook kan iedereen genieten van de prachtige brede zandstranden.

Geschiedenis

Net als Noorwegen en Zweden werd Denemarken in de negende tot elfde eeuw bewoond door Vikingen (Noormannen). De Vikingen stonden bekend om hun plunderingen in Europa. Aan het eind van de tiende eeuw wisten Deense koningen Engeland te veroveren.

Twee eeuwen later werd het Deense Rijk verder uitgebreid: de Duitse kust, de Baltische Staten en ook delen in het zuiden van Zweden werden door de Denen veroverd. De monarchie was erg belangrijk in Denemarken en de koning had een machtige positie. In de dertiende eeuw besloot de adel de macht van de koning te beperken; koning Erik V werd gedwongen een handvest te ondertekenen (dit document werd gezien als de eerste grondwet van het land).

In 1397 werd Denemarken met Zweden en Noorwegen verenigd in een monarch: de Unie van Kalmar. De unie werd gevormd door de Deense koningin Margareta. De Zweden waren het niet eens met de centralisatie van de macht in Denemarken. In 1532 leidde dit dan ook tot het uiteenvallen van de unie. Noorwegen hoorde echter nog wel bij Denemarken. In 1536 zorgde Christian III ervoor dat Denemarken het Lutherse geloof als staatsreligie kreeg.

Sinds de Unie van Kalmar was Denemarken continu in strijd met Zweden. Op het land was Zweden sterker; op zee waren de Denen onoverwinnelijk. Zowel Zweden als Denemarken wist grote delen te veroveren. Tijdens de achttiende eeuw raakte Denemarken ook met andere landen van Europa in conflict. De Engelse vloten waren gevaarlijk en Rusland koos de kant van Engeland. Denemarken zag zich gedwongen samen te werken met de Fransen, onder leiding van Napoleon. Na een nederlaag van Napoleon werd Denemarken zwaar gestraft voor haar steun aan Frankrijk: het land moest Noorwegen aan Zweden afstaan.

Denemarken behoorde niet langer tot de grootmachten en moest later ook haar koloniën afstaan. In 1839 was Christian VIII koning van Denemarken. Terwijl hij zelf absolute macht wenste, verzette het volk zich meer en meer tegen de macht van monarchie. Christian VIII besloot wijzigingen in de grondwet aan te brengen waardoor Denemarken zich langzaam vormde tot een parlementaire democratie. In 1848 schafte Frederik VII de absolute monarchie zelfs helemaal af. Daarna volgden verschillende oorlogen om de macht over het deels Deense, deels Duitse Sleeswijk. De Denen verloren de Tweede Sleeswijkse Oorlog en moesten dit gebied afstaan aan de Duitsers.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog bleef Denemarken neutraal. Ook tijdens de Tweede Wereldoorlog wilde Denemarken neutraal bleven. Toch viel Duitsland in 1940 Denemarken binnen en bezette het land vijf jaar lang. Na de Tweede Wereldoorlog werd Denemarken lid van de Verenigde Naties. In 1973 trad het land tevens toe tot de Europese Unie. Ondanks dit lidmaatschap blijft haar relatie met de EU een lastige zaak. Terwijl in veel landen van de EU de euro ingevoerd werd als wettig betaalmiddel, besloot Denemarken hier niet aan mee te doen.

Samenleving en Cultuur

Denemarken telt ongeveer 5,5 miljoen inwoners. Daarvan woont 85% in en rondom de stedelijk gebieden. Het overige percentage woont op de Deense eilanden, op het schiereiland Jutland en in (de semi-autonome gebieden) Groenland en Faeröer. De gemiddelde bevolkingsdichtheid bedraagt 126 inwoners per km². Er woont slechts een klein percentage allochtonen in Denemarken, waaronder vooral Duitsers en Scandinaviërs.

De grote meerderheid in Denemarken spreekt Deens. Er zijn veel verschillende dialecten. In Groenland en Faeröer spreekt men een eigen taal (Groenlands en Faerörsk). Verder wordt er in Zuid-Jutland Duits gesproken. Het Deens is verwant aan de andere Scandinavische talen. Veel inwoners spreken naast Deens ook Duits of Engels.

De nationale kerk in Denemarken is de Evangelisch-Lutherse Kerk. Ongeveer 85% van de bevolking hangt dit geloof aan. Andere inwoners zijn rooms-katholiek, protestants, joods of islamitisch. In de samenleving neemt religie tegenwoordig geen belangrijk plaats meer in.

In Denemarken zijn nog veel sporen uit de tijd van de Vikingen terug te vinden. Zo zijn er verschillende musea waar opgegraven voorwerpen tentoongesteld zijn. Verder is de Deense vormgeving over de hele wereld bekend geworden. Het Deens design kenmerkt zich door simpele lijnen en weinig details. Theaterliefhebbers zullen het meest genieten in Kopenhagen. Een bekende toeristische attractie is het themapark Legoland (in Billund): een miniatuurwereld volledig opgebouwd uit Lego-steentjes. Ook bezoeken veel toeristen het beeld van de beroemde Deense schrijver Hans Christian Andersen. Hij werd wereldwijd bekend om zijn prachtige sprookjes en vertellingen.

Politieke Situatie

Denemarken is een constitutionele monarchie met Margrethe II als koningin. De macht van de koningin is beperkt. Samen met het parlement, het Folketing, heeft zij de wetgevende macht in handen. Het parlement bestaat uit één Kamer die 179 leden telt. Via het districtenstelsel worden 135 leden van de Kamer gekozen. Veertig zetels gaan naar partijen die de kiesdrempel niet gehaald hebben. Groenland en Faeröer hebben ook elk twee zetels. Om de vier jaar zijn er parlementsverkiezingen. Alle Deense mannen en vrouwen van achttien jaar en ouder mogen stemmen. Soms worden er tevens referenda gehouden.

De koningin en de ministers zijn verantwoordelijk voor de uitvoerende macht. De ministers moeten verantwoording afleggen aan het parlement. Premier Anders Fogh Rasmussen is de regeringsleider.

Denemarken kent veel verschillende politieke partijen. Geen enkele partij heeft ooit de absolute meerderheid van de stemmen gekregen. De Sociale Democratische Partij is vanaf 1945 een belangrijke partij geweest. Momenteel leiden de sociaal-democraten de oppositiepartijen. De liberalen, de conservatieven en de Deense Volkspartij hebben een meerderheid van de stemmen gekregen en vormen samen een coalitie.

Denemarken telt 275 gemeenten die onderverdeeld zijn in veertien provincies. Net als de parlementsverkiezingen, worden ook de gemeenteraadsleden en de Provinciale Statenleden om de vier jaar rechtstreeks gekozen. De burgemeesters worden gekozen door de gemeenteraadsleden.

Economie

Oorspronkelijk leefde men in Denemarken vooral van de landbouw. Na de Tweede Wereldoorlog is de industrie opgebloeid en draagt de landbouw niet meer dan 5% aan het bruto binnenlands product bij. Toch wordt nog een steeds een groot deel van het land gebruikt voor de landbouw. Enkele belangrijke landbouwproducten zijn suikerbieten, aardappelen en koolraap. Veel landbouwproducten worden geëxporteerd naar andere landen van de Europese Unie.

Naast landbouwproducten exporteert Denemarken ook veel vis. De visindustrie van Denemarken is dan ook omvangrijk. Andere exportproducten zijn voedingsmiddelen, chemische producten, machines en metalen. Denemarken levert veel producten aan EU-landen (vooral Duitsland en Zweden) en de Verenigde Staten. Op haar beurt importeert Denemarken voertuigen, brandstoffen en machines. Belangrijke importlanden zijn Duitsland, Zweden en Noorwegen.

De laatste jaren is de economie van Denemarken gegroeid. In 2003 behoorde Denemarken bij de tien rijkste landen ter wereld. Denemarken doet niet mee met de euro. De munteenheid in Denemarken is de Deense Kroon (DKK). Het prijsniveau in Denemarken ligt ongeveer 10 procent hoger dan in Nederland.

Geografie en Klimaat

Met een oppervlakte van ruim 43.000 km² is Denemarken het kleinste land van Scandinavië. Denemarken ligt ten noorden van Duitsland en bestaat uit twee grote delen: het schiereiland Jylland (Jutland) en het eiland Sjaeland (Seeland). Jutland beslaat het grootste deel van Denemarken en grenst aan het vasteland van Europa. Sjaeland is het grootste eiland van Denemarken; hier bevindt zich de Deense hoofdstad Kopenhagen. Groenland en Faeröer horen ook bij het Koninkrijk Denemarken. Deze gebieden hebben volledig zelfbestuur.

Denemarken is een waterrijk land en haar kustlijn is erg uitgestrekt: de totale kustlijn bedraagt ongeveer 7300 km. Deze lengte heeft het land te danken aan haar vele eilanden (meer dan 400!). De Deense kust bestaat uit zandstranden, duinen, dijken en wadden. Denemarken grenst aan verschillende zeeën: het Skagerrak (in het noorden), de Noordzee (in het westen), het Kattegat, de Sont en de Oostzee (in het oosten). Omdat Denemarken alleen in het zuiden aan Duitsland grenst, bedraagt de lengte van de totale landgrens slechts 67 km.

Het heersende klimaat in Denemarken is een gematigd zeeklimaat. De westenwind zorgt voor gematigde, zachte temperaturen. Het klimaat wordt beïnvloed door de temperatuur van de Noordzee. In de winter kan het daarom koud worden terwijl de zomers vaak zacht en zonnig zijn. Februari is de koudste maand van het jaar met temperaturen onder nul. Juli is de warmste maand met temperaturen rond 17°C. In mei en juni valt de minste neerslag; augustus, september en oktober zijn gemiddeld de natste maanden. Op het schiereiland Jutland valt de meeste neerslag.

Verkeer en Infrastructuur

Er zijn verschillende manieren om van en naar Denemarken te reizen. Per auto is het land het snelst te bereiken via Bremen en Hamburg (Duitsland). Vanuit een aantal grote Europese steden gaan er treinen naar Kopenhagen. Zo vertrekt er een internationale trein vanuit Parijs en Amsterdam. Ook is het mogelijk om per bus Denemarken te bezoeken.

Een waterrijk land als Denemarken vereist optimale maritieme faciliteiten. Er zijn verschillende brugverbindingen met andere landen. Tussen Falster en Seeland bevindt zich de grootste brug van het land. De eilanden Funen en Seeland zijn verbonden door een brug-tunnelverbinding van 20 km lang. Ook is het mogelijk om per veerboot vanuit Denemarken naar Duitsland, Zweden, Noorwegen en Groot-Brittannië te varen. Grote en belangrijke Deense havens zijn de havens in Kopenhagen, Aarhus, Aalborg, Fredericia en Esbjerg.

Veel toeristen gaan per vliegtuig naar Denemarken. De twee internationale vluchthavens zijn Kastrup (de luchthaven van Kopenhagen) en Billund Airport (Jutland). Vanuit Kopenhagen gaan er vluchten naar verschillende nationale luchthavens: Esbjerg Airport, Aalborg Airport, Aarhus Airport, Odense Airport en Ronne. De Deense luchtvaartmaatschappijen zijn Maersk Air en SAS (Scandinavian Airlines).

De spoorwegen zijn grotendeels in handen van de staat. De totale lengte van het spoorwegennet bedraagt ongeveer 2.644 km. Het openbaar vervoer is goed geregeld en vaak is het toegestaan om de fiets mee te nemen in de trein. Het wegennet van Denemarken heeft een totale lengte van 72.257 km. Slechts een klein gedeelte hiervan is snelweg (ongeveer 1660 km). Er is momenteel veel aandacht voor de infrastructuur in Denemarken. Men is van plan het (spoor)wegennet uit te breiden.

Tijdzone

Denemarken heeft een tijdzone van GMT +1. Dit is de Middeleuropese Tijd (MET). Deze tijd wordt ook wel Central European Time (CET) genoemd. Van april tot oktober geldt een zomertijd. De klok wordt dan vooruit gezet.

Eten en Drinken

Het eten in Denemarken is gezond en lekker. Dankzij de vele wateren die het land rijk is, zijn er veel visrestaurants. Haring is een van de Deense visspecialiteiten en verkrijgbaar in veel variaties (gerookt, gemarineerd, met sausjes, etc). Een typisch Deense lekkernij is ‘smorrebrod’ (belegde broodjes). Wienerbrod is een bekend Deens gebakje gemaakt van bladerdeeg, amandelspijs en kaneel. Een andere specialiteit is het Deense ‘koldt bord’ (koud buffet) dat zowel warme als koude hapjes omvat. In worstkarretjes op straat worden kleine rode worstjes verkocht. Deze worstjes zijn geliefd bij het Deense volk.

Bij de haring wordt vaak het Deense drankje ‘Akvavit’ gedronken. Dit is sterke drank (een soort jenever) en moet zeer koud geschonken worden. Vanwege de hoge accijnzen ligt de prijs van sterke dranken vaak vrij hoog. Bier en wijn hebben gemiddeld dezelfde prijzen als in de rest van Europa. Carlsberg is het bier dat in Denemarken zelf gebrouwen wordt. Er wordt vaak afgeraden het kraanwater te drinken; het is beter om flessen mineraalwater aan te schaffen.

Accommodatie

Dankzij de groei van de toeristensector zijn er volop mogelijkheden om te verblijven in Denemarken. Overal zijn hotels te vinden die variëren in prijs en kwaliteit. Vooral in Kopenhagen zijn veel verschillende hotels. In Jutland is het aanbod van vakantiehuizen ook groot. Verder is goedkoper overnachten ook mogelijk: Denemarken biedt voldoende hostels en campings. Voor het kamperen op Deense campings heeft u een geldige campingpas nodig. Deze kunt u in Denemarken op de camping aanschaffen.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Denemarken raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Danish krone
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  80 km/h
 • Taal
  Deens
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Budget
 • Hertz
 • Europcar
 • Alamo
 • Avis
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Your Rent
 1. Home
 2. Autohuur Denemarken