• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Bremen

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Bremen voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Bremen

EasyTerra Autohuur Bremen is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Bremen

Autohuur aanbiedingen in Bremen

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Bremen

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Bremen

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Bremen. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Avis

  9.3 (5940)
  vanaf € 32 / dag
 • Dollar Rent a Car

  9.2 (4314)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  8.9 (1921)
  vanaf € 20 / dag
 • Europcar

  8.8 (8061)
  vanaf € 24 / dag
 • Buchbinder

  8.5 (534)
  vanaf € 22 / dag
 • Hertz

  8.3 (6852)
  Geen tarieven beschikbaar
 • National Car Rental

  8.1 (402)
  vanaf € 24 / dag
 • Budget

  8.1 (9604)
  vanaf € 31 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3331)
  vanaf € 18 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Alamo

  7.4 (8619)
  vanaf € 25 / dag
 • Sixt

  7.4 (3316)
  vanaf € 27 / dag
 • Flizzr

  7.3 (305)
  vanaf € 30 / dag
 • Thrifty

  5.8 (5438)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Global Rent a Car

  7.5 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • McRent

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 3568 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Bremen?

Bremen - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bremen) is januari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bremen) is januari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Bremen) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bremen) is januari de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bremen) is januari de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bremen) is december de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bremen) is januari de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bremen) is januari de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Bremen) is januari de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Bremen) is januari de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Bremen) is maart de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Bremen) is maart de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Bremen) is januari de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Bremen) is januari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bremen - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Bremen) is januari de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Bremen

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Bremen, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Bremen

EasyTerra Autohuur Bremen vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Breitenweg 32
Hansator 5
Kirchbachstraße 200

Informatie locatie voor Bremen

Introductie

Bremen vormt samen met Bremerhaven aan de kust de kleinste deelstaat van Duitsland: de Freie Hansestadt Bremen. Het is een gezellige stad met interessante bezienswaardigheden, zoals het Rathaus (op de Werelderfgoedlijst van UNESCO), de Dom St. Petri en de Böttcherstrasse waar in de Jugendstilhuizen vele galeries en specialiteitenwinkeltjes zijn gevestigd. Overal in de stad komt u de beeltenis van de Bremer Stadsmuzikanten tegen (een ezel, een hond, een kat en een haan) uit het sprookje van de gebroeders Grimm.

Bevolking

Bremen heeft ruim 550.000 inwoners.

Ligging

Bremen ligt in het noorden van Duitsland, aan de rivier de Weser. Net ten noorden van de stad verbreedt die rivier zich, waardoor zeeschepen de haven van Bremen konden bereiken. Dat is nu niet meer het geval, de commerciële scheepvaart legt nu aan in Bremerhaven, dat 60 kilometer noordelijker ligt.

Economie

Een van de grootste werkgevers in Bremen is Mercedes-Benz dat in de stad zijn Mercedes C-klasse produceert. Verder worden in Bremen onderdelen voor de ruimtevaart (EADs) en luchtvaart (Airbus) gemaakt. Van oudsher is Bremen een belangrijke haven en daarom hebben vele handelshuizen en bedrijven in de voedingsindustrie er hun Europese of Duitse hoofdkantoor. Zo is het de thuishaven van Beck’s Bier. De haven speelt nog steeds een voorname rol. Wist u dat van alle koffie die in Duitsland wordt gedronken de helft binnenkomt via Bremerhaven?

Vliegvelden

De luchthaven van Bremen ligt in het zuiden van de stad. Met een huurauto bent u in ongeveer 10 minuten van de luchthaven in het centrum van Bremen. Ook via de snelweg A1 ten zuiden van de stad kunt u het vliegveld gemakkelijk bereiken (afslag Arsten). De route naar de luchthaven staat duidelijk aangegeven.

Openbaar Vervoer

Bremen heeft uitstekend openbaar vervoer, bestaande uit trams en bussen. Ook ’s nachts rijden sommige lijnen, zij het minder frequent (een keer per uur). U kunt een dag- of een weekkaart kopen. Nog voordeliger is de ErlebnisCARD Bremen, waarmee u niet alleen gratis kunt reizen met het openbaar vervoer, maar ook korting krijgt op attracties en in sommige restaurants.

Verkeer- en Parkeersituatie

Het centrum van Bremen is goed bereikbaar per huurauto en ook zijn er voldoende parkeergarages en -terreinen in en rond het stadshart. Wel moet u er rekening mee houden dat het centrum van de stad een zogeheten ‘Umweltzone’ is, waar u een speciale sticker nodig heeft om er rond te mogen rijden. Huurauto’s beschikken meestal over zo’n sticker, maar controleer dit voordat u de auto accepteert.
Verder is Bremen goed verbonden met andere delen van Duitsland via de snelwegen A1 (Hamburg/Osnabrück), A27 (Bremerhaven/Hannover) en A28 (Oldenburg).

Hotels

Bremen heeft een goed aanbod van accommodaties. Van eenvoudige pensions tot een Hilton Hotel. Ook zijn er vrij veel particulieren die een kamer te huur aanbieden en bij de Stadtwaldsee is een camping. Rond het treinstation vindt u een cluster van hotels.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Bremen raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Buchbinder
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Alamo
 • Sixt
 • Flizzr
 • Thrifty
 • Global Rent a Car
 • Your Rent
 • McRent
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Bremen