• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Hamburg Hauptbahnhof

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Hamburg Hauptbahnhof voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Hamburg Hauptbahnhof

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen Hamburg Hauptbahnhof

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod op Hamburg Hauptbahnhof

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Aanbod verhuurders op Hamburg Hauptbahnhof

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven op Hamburg Hauptbahnhof. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Buchbinder

  9.1 (558)
  vanaf € 26 / dag
 • Avis

  8.6 (6177)
  vanaf € 28 / dag
 • Europcar

  8.3 (8406)
  vanaf € 28 / dag
 • Budget

  8.1 (9891)
  vanaf € 27 / dag
 • Sixt

  7.7 (3509)
  vanaf € 36 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (3614)
  vanaf € 28 / dag
 • Alamo

  7.6 (8990)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Dollar Rent a Car

  9.4 (4514)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Hertz

  6.4 (7082)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Thrifty

  5.8 (5682)
  Geen tarieven beschikbaar
 • GLOBAL Rent-a-Car

  8.1 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Flizzr

  8.1 (316)
  vanaf € 37 / dag

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3762 beoordelingen

Hamburg Hauptbahnhof gemiddelde dagprijs per maand

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is juli de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is juli de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is juli de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is juli de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is maart de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is maart de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is mei de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is juli de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is maart de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is juli de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is juli de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is juli de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is juli de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hamburg Hauptbahnhof - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Hamburg Hauptbahnhof) is maart de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuur locatie Hamburg Hauptbahnhof

Overige verhuurlocaties in Hamburg

Naast de verhuurders van Hamburg Hauptbahnhof vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Hamburg:

Locatie informatie voor Hamburg Hauptbahnhof

Algemene informatie

Hamburg Hauptbahnhof is het centraal station van de havenstad Hamburg in het noorden van Duitsland. Hamburg Hbf ligt midden in het centrum van de stad. Alles grote bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Het station is vanaf 1906 in gebruik. Het is het drukste station van Duitsland en na Parijs Gare du Nord het drukste station van Europa.

Vervoer

Blijf je in Hamburg en ben je op zoek naar een taxi, dan kun je terecht op één van de twee taxistandplaatsen bij het station. Deze vind je bij de uitgang aan de Kirchenallee en aan de GlockenGliesserwall. Taxivouchers zijn te koop bij de Deutsche Bahn (DB) informatiebalie. De S-bahn van Hamburg vertrekt vanaf spoor 1 t/m 4. De metro (U-bahn) heeft twee stations in de buurt: Hauptbahnhof Süd (lijnen U1 en U3) en Hauptbahnhof Nord (lijnen U2 en U4). Je kunt ook direct een auto huren op Hamburg Hbf. Avis autohuur zit in de foyer bij spoor 12. Europcar en Sixt zitten naast het DB Reisezentrum. Wil je de stad op de fiets verkennen dan is Hamburg Stadtrad een ideale oplossing. Een zelfservice fietssysteem, waar je op diverse plekken je fiets kunt huren en stallen.

Diensten

Bij de DB informatiebalie kun je terecht voor informatie over de stad, taxivouchers, hotelreserveringen, hulp bij verloren bagage en alle informatie over reizen met de trein. Overal op het station staan bagagekarren. Wil je bagage tijdelijk even opslaan, dan zijn er stationkluisjes. Er is WiFi aanwezig.

Restaurants

Hamburg heeft zoals, dat bij een groot station hoort, een heel uitgebreid aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Voor de snelle hap zijn er diverse fastfood restaurants en er is een echte Duitse kroeg. De meeste restaurants vind je in de foodcourt van de Wandelhalle of in de Südsteg.

Winkels

In het kleine winkelcentrum, de Wandelhalle, vind je allerlei winkels. Zo heb je hier boekwinkels, cadeauwinkels, een bloemenwinkel, een drogisterij, parfumerie, kledingwinkels en een bank.

Handige links

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Buchbinder
 • Avis
 • Europcar
 • Budget
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Global Rent a Car
 • Hertz
 • Thrifty
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Your Rent
 • Flizzr