• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Luxemburg

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Luxemburg voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Profiteer nu van onze wereldwijde promotie!
Tot 20% korting op een ruime selectie van leveranciers.
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Luxemburg

EasyTerra Autohuur Luxemburg is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen in Luxemburg

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Luxemburg

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3651 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Luxemburg

Luxemburg - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Luxemburg) is november de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Luxemburg - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Luxemburg) is november de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Luxemburg) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Luxemburg - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Luxemburg) is november de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Luxemburg - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Luxemburg) is november de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Luxemburg - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Luxemburg) is januari de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Luxemburg - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Luxemburg) is april de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Luxemburg - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Luxemburg) is november de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Luxemburg - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Luxemburg) is november de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Luxemburg - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Luxemburg) is november de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Luxemburg - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Luxemburg) is april de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Luxemburg - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Luxemburg) is april de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Luxemburg - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Luxemburg) is augustus de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurlocaties in Luxemburg

EasyTerra Autohuur vergelijkt de autohuur prijzen op onderstaande bestemmingen

Autoverhuur Luxemburg

Informatie locatie voor Luxemburg

Luxemburg ontdek je het beste met een huurauto. EasyTerra Autohuur heeft ruim 4 ophaallocaties in Luxemburg. Zo is er altijd wel een ophaallocatie in de buurt van jouw bestemming.

Introductie

Land van kastelen, valleien en bossen; Luxemburg is klein, maar kent veel variatie in natuur en cultuur. De grote verscheidenheid komt tevens tot uitdrukking in de drie talen die Luxemburg kent: Frans, Duits en Luxemburgs. De bevolking van het Groothertogdom Luxemburg is voor een groot deel afkomstig uit de buurlanden Duitsland, Frankrijk en België.

De historische hoofdstad draagt eveneens de naam Luxemburg. Het land heeft de sporen uit de geschiedenis weten te bewaren en is tegelijkertijd een welvarende staat in Noord Europa. Toeristen komen hier om te wandelen en te fietsen. Ook voor motorrijders is dit een geliefde plek. De oude kastelen en hun ruïnes vormen een welbekende trekpleister. Bezoekers van Luxemburg komen daarnaast ook om de Bourgondische levensstijl te proeven in pittoreske dorpjes en wijngaarden langs de rivier de Moezel.

Geschiedenis

In het jaar 963 bouwde graaf Siegfried van de Ardennen zijn kasteel op een rotspunt langs de weg van Reims naar Trier. De vesting werd ‘Lucilinburhuc’ genoemd, wat ‘klein kasteel’ betekent. Rondom Lucilinburhuc ontstond een nederzetting die uitgroeide tot de hoofdstad van het graafschap Luxemburg.

De opvolgers van Siegfried waren vazallen van het Heilige Roomse Rijk. In 1345 verhief de Duitse keizer Karel IV Luxemburg echter tot hertogdom en onderdeel van het Duitse Keizerrijk. Het hertogdom breidde zich snel uit, maar de hoofdstad werd daarmee ook een gewild object van verovering. Zijn strategische ligging maakte de hoofdstad erg aantrekkelijk. In vierhonderd jaar werd de stad twintig keer belegerd. Bourgondiërs, Spanjaarden, Fransen, Oostenrijkers en Pruisen waagden allen een poging, maar het fort krijgt niet voor niets de bijnaam ‘Gibraltar van het Noorden’.

In 1795 lukte het Napoleon I dan toch om de stad in handen te krijgen. Het hertogdom werd omgedoopt tot ‘Département des Fôrets’, om op de historische datum 1815 heroverd te worden. Willem I van de Nederlanden werd zodoende Groothertog van de provincie Luxemburg. In 1839 scheidde het Verdrag van Londen het Franstalige gedeelte officieel af om het bij België te laten horen. Het Luxemburg dat overbleef was verenigd in de Unie met Nederland. Toen Willem III in 1890 overleed zonder mannelijke erfgenamen, werd Luxemburg een soeverein en zelfstandig Groothertogdom.

Zowel in de Eerste als in de Tweede Wereldoorlog overvielen de Duitsers Luxemburg en bezetten het. September 1944 is een heuglijke dag voor het Groothertogdom; het land heeft grote schade geleden, maar wordt dan toch uiteindelijk bevrijd van de bezetters.

Na de Tweede wereldoorlog herstelt Luxemburg zich snel. Het land treedt toe tot de Benelux en de NAVO. Bovendien is het een van de zes oprichters van de Europese Economische Gemeenschap, wat later de Europese Gemeenschap is geworden. Sinds 1999 kan men ook in Luxemburg betalen met de euro.

Samenleving en cultuur

De 480.000 inwoners die Luxemburg telt, zijn vooral geconcentreerd in en rond de steden. De mensen trekken gestaag weg van het platteland. Gutland in het zuiden, Ösling in het noorden en Müllerthal in het oosten zijn stuk voor stuk prachtige gebieden met dorpen en kleine steden. Een vijfde deel van de bevolking woont in de hoofdstad van het land. Sinds 1994 staan het oude centrum van de stad en de stadswallen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Zo’n veertig procent van de inwoners van het Groothertogdom Luxemburg is afkomstig uit het buitenland. Veel ambtenaren van de Europese Unie immigreren naar de hoofdstad en het omliggende gebied. Daarnaast bestaat meer dan tien procent van de bevolking uit Portugese gastarbeiders.

De talen die in Luxemburg gesproken worden zijn Frans, Duits en het Lëtzebuergesch (Luxemburgs). De talen bestaan harmonieus naast elkaar en de meeste Luxemburgers spreken ze alle vloeiend. In 1984 is het Lëtzebuergesch, dat nauw verwant is aan het Duits, tot officiële landstaal uitgeroepen. Het Frans daarentegen is de taal van de regelgeving, de wetten en de overheidsverklaringen. Ook met Engels kunnen buitenlanders goed terecht in Luxemburg.

Sinds 1870 is het Groothertogdom Luxemburg een bisdom. Ongeveer negentig procent van de bevolking is dan ook Rooms-Katholiek. De Lutherse kerk bestaat hier sinds 1894, maar heeft slechts 1500 leden. Met de migratie zijn er daarnaast ook moslims naar Luxemburg getrokken. Ten slotte woont er nog een kleine joodse bevolkingsgroep in Luxemburg.

De bevolking van Luxemburg is over het algemeen zeer tolerant te noemen. De religieuze identiteit van de Luxemburgers is niet alleen behoorlijk ontwikkeld, maar laat ook ruimte voor de ideologieën van immigranten. Tegelijkertijd hebben populaire heiligen meegeholpen het rooms-katholicisme te verankeren in de samenleving.

Octave is een van de grootste jaarlijkse happenings in Luxemburg. Van de derde tot de vijfde zondag na Pasen gaan mensen vanuit heel Luxemburg op pad naar de hoofdstad om een klein beeld van de Heilige Maagd Maria te aanbidden. Al vanaf de zeventiende eeuw tot op de dag van vandaag eindigt deze pelgrimage met een processie waarbij het beeld de stad wordt rondgedragen. Ook de groothertog en zijn familie zijn ieder jaar aanwezig.

Politieke situatie

Luxemburg kent een constitutionele monarchie met erfopvolging. De huidige groothertog van Luxemburg is Hendrik. Over het algemeen is de Luxemburgse bevolking bijzonder tevreden met de groothertog en zijn familie. Het land heeft een parlementaire bestuursvorm waarbij uitvoerende macht bij de groothertog en het kabinet ligt. De Kamer van Afgevaardigden heeft een wetgevende macht en wordt voor een periode van vijf jaar gekozen. Hiernaast bestaat in Luxemburg de zogenoemde Conseil d‘Etat, of Staatsraad. Dit lichaam bestaat uit 21 burgers die de Kamer van Afgevaardigden adviseert. De groothertog is degene die de leden van de Staatsraad benoemt. Het politieke klimaat van Luxemburg is erg mild en rustig, mede dankzij de gering uiteenlopende agenda’s van de politieke partijen.

Economie

Over de eeuwen heen is Luxemburg van een agrarische samenleving uitgegroeid tot een van de modernste en rijkste landen van de wereld. De hoofdstad Luxemburg is een zeer welvarende Europese stad en tevens een belangrijk financieel centrum. Net als in Brussel en Straatsburg zijn ook in Luxemburg stad veel Europese instituties gevestigd. Het land heeft een stabiele economie met hoge inkomens en een laag percentage werkloosheid.

Sinds de tweede helft van de vorige eeuw is het aantal landbouwbedrijven met zestig procent gedaald. Tegenwoordig vinden veel Luxemburgers werk in de dienstensector. Zo’n zeventig procent van de werkende bevolking is hierbinnen actief.

Toerisme vormt, samen met het bankwezen, een belangrijk onderdeel van de dienstensector. Vooral het Müllerthal in het oosten van het land, wordt veelvuldig bezocht. Behalve de hoofdstad Luxemburg, zijn ook de steden Clervaux, Echternach, Vianden en Wiltz populaire toeristische bestemmingen. Stuk voor stuk hebben ze burchten en kastelen te bieden. Zo is Vianden een levendig plaatsje langs de rivier de Our. Het kasteel dat boven Vianden uitsteekt is geheel gerestaureerd en kan bezocht worden.

De productie van staal vormde tot voor kort een belangrijke bron van inkomsten. Deze industrie is de laatste jaren echter sterk afgenomen. Tegenwoordig is de Luxemburgse industrie meer divers en concentreert zich onder andere op chemie en rubber.

Geografie en klimaat

Luxemburg heeft een bescheiden oppervlakte van 2586 vierkante kilometer. Het land wordt omgrensd door de buurlanden België, Frankrijk en Duitsland. In het Zuiden vormt de Moezel een natuurlijke landsgrens.

Direct ten noorden van de hoofdstad ligt Gutland. Het glooiende landbouwgebied heeft als voornaamste attractie de plaats Diekirch aan de oever van de rivier de Sûre. Aan een andere rivier, de Eisch, ligt de Vallei van de Zeven Kastelen (Vallée des Sept Châteaux). Helaas is geen van deze zeven kastelen open voor publiek.

De noordelijke regio van Luxemburg kent groene valleien met snelstromende rivieren, waar bovenuit middeleeuwse kastelen steken. Het is een lieflijk landschap. Luxemburgers noemen dit gebied, dat onderdeel uitmaakt van de Ardennen, Ösling. Het hoogste punt van Luxemburg, de Kneipp, ligt ook in deze streek.

In het oosten van het land ligt het Müllerthal. Dit gebied noemt men ook wel 'Klein Zwitserland', alhoewel het landschap weinig weg heeft van de Zwitserse alpenweiden. Hier stromen eeuwenoude riviertjes door diepe kloven en zandstenen plateaus. Water heeft in de loop der tijd zandsteen weggesleten waardoor zandstenen kolommen zijn ontstaan. Het Müllerthal is vermaard vanwege de ongerepte bossen en sprookjesachtige sfeer. Wandelaars kunnen hun passie hier naar hartenlust uitleven. Wandelpaden geven talloze mogelijkheden voor kortere en langere routes. Een van de meest geliefde wandelroutes voert langs de waterval de Schiessentümpel.

Ook qua klimaat kent Luxemburg geen extremen. Zachte zomers en koele winters zijn te genieten in het land. Omdat de Ardennen voor beschutting zorgen wordt het Luxemburgse klimaat getypeerd als een gematigd zeeklimaat of zwak continentaal klimaat. In de maanden mei en juni schijnt in Luxemburg de meeste zon. Juli en augustus zijn het warmst, terwijl in september en oktober de meeste neerslag valt.

Verkeer en infrastructuur

Het land heeft één internationale luchthaven. Deze is gelegen in de stad Luxemburg. Luchthaven Luxemburg-Findel is een van de drukste vliegvelden van Europa op het gebied van vrachtverkeer. Luxair is de vliegtuigmaatschappij van Luxemburg die het vervoer van personen verzorgt. Cargolux is tevens gevestigd op vliegveld Luxemburg-Findel. Deze maatschappij vervoert vracht. Het is in Luxemburg niet mogelijk een binnenlandse vlucht te nemen.

Het spoorwegnetwerk is spaarzaam te noemen. De nationale maatschappij CFL verzorgt niet alleen het trein- maar ook het busverkeer. De hoofdstad is het belangrijkste knooppunt van spoorwegen. Van hieruit lopen spoorlijnen naar Duitsland in het oosten, Frankrijk in het zuiden en België in het noorden. Treinen hebben zowel eerste als tweede klas wagons. Verschillende passen en kortingskaarten zijn verkrijgbaar.

Het busvervoer in de steden is uitstekend. Het openbaar vervoer loopt tot rond middernacht in de grote steden en tot een uur of tien in de kleinere plaatsen. Busvervoer in dorpen is niet altijd even frequent. Op zondagen is het busvervoer hier zeer beperkt.

Snelwegen in Luxemburg beperken zich tot het zuiden rondom de hoofdstad. Wie met de auto naar het noorden rijdt vanuit Luxemburg stad, zal zich al gauw enkel op tweebaanswegen begeven. De wegen voeren door een romantische omgeving over heuvels en door valleien, door dorpen en bossen.

Eten en drinken

De Luxemburgse keuken is gebaseerd op de Belgische en de Duitse keuken. De verschillende regio’s bieden speciale streekgerechten. Zo zijn Ardennerham, bloedworsten met aardappelpuree en Luxemburgse ossenmaag typische spijzen van dit land. Ook wild, varkensvlees en vis prijken op veel menukaarten. Een echt Luxemburgs gerecht is Judd mat Gaardebohnen. Het is een gerecht van het halsstuk van een varken dat gegeten wordt met tuinbonen en bonenkruid. Vooral in de zomer is het heerlijk genieten van vers gevangen riviervissen zoals de forel. Bij de maaltijden kunt u genieten van een typisch Luxemburgs biertje, zoals Diekirch.

De Moezelvallei van Luxemburg is een van de kleinste wijnregio’s van Europa. De ‘Route du Vin’ volgt de Moezel vanuit Schengen aan de grens, langs Remich, naar Grevenmacher, om vervolgens in Wasserbillig aan de grens met Duitsland te eindigen. Er zijn hier verschillende wijnkelders waar rondleidingen wijnproeverijen gegeven worden. Vooral de witte wijnen van Luxemburg zijn het proeven waard. In augustus beginnen de wijnfeesten die hun hoogtepunt bereiken met het festival van Wormeldange in november.

Tijdzones

Luxemburg heeft een tijdzone van GMT +1. Dit is de Midden-Europese Tijd (MET), of Central European Time (CET). Een andere afkorting die vaak gebruikt wordt is UCT (Coordinated Universal Time). Deze is nagenoeg gelijk aan GMT, waarbij UCT verwijst naar een atoomtijd, terwijl GMT verwijst naar een astronomische tijd. In de zomer wordt de klok in Luxemburg een uur vooruit gezet. Hierdoor is het ’s avonds langer licht.

Accommodatie

Overnachten in Luxemburg stad wordt niet gekenmerkt door gezellig en sfeervol onderdak. Hotels zijn voornamelijk gericht op de zakelijke reiziger. Jongeren kunnen daarnaast ook overnachten in een hostel. Buiten de hoofdstad neemt de romantiek van de omgeving het over en zijn niet alleen knusse hotels te vinden met prachtige uitzichten, maar ook veel campings. Luxemburg is een land dat toeristen uitnodigt tot kamperen. Wandelaars kunnen ook gebruikmaken van de trekkershutten die op loopafstand van elkaar liggen, met name in de gebieden waar wandelroutes zijn uitgezet.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Luxemburg raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 km/h
 • Taal
  Duits, Frans, Luxembourgish
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Enterprise
 • Alamo
 • Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Sixt
 • Avis
 • Budget
 • InterRent
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 1. Home
 2. Autohuur Luxemburg