Autoverhuur Costa Rica

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Costa Rica voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Costa Rica

  1. Home
  2. Costa Rica

EasyTerra Autohuur Costa Rica is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 38
Anne Europcar San Jose Airport
“Huren”

“Auto huren gaat makkelijk via de easy terra website. Over het ophalen en inleveren van de auto (europcar) iets minder tevreden. Bij ophalen was het druk en kregen we nauwelijks tijd om de auto te controleren. Bij inleveren gaven ze aan dat we extra moesten betalen voor pechhulp onderweg. Had nergens voor getekend dus na protest werd er al snel gezegd dat het goed was en er niet betaald hoefde te worden..”

08-04-2018 06:16
Frans Europcar San Jose Airport
“Snel en makkelijk maar ook onduidelijk”

“Snel en makkelijk en geen gezeur bijbinlevering. Wel onduidelijkheid over wat nu wel was verzekerd bij het ophalen van de auto terwijl wij alles hadden afgekocht.”

29-03-2018 06:56
Damiaen Van Doorninck Europcar San Jose Airport
“Alles was goed in orde”

“Alles was goed in orde. Ik blijf het echter onprettig vinden dat er door de plaatselijke verhuurder een vrij groot bedrag wordt geblokt op onze credit card omdat de verzekering via easy terra loopt. In geval van schade neem ik aan dat dat eerst wordt afgeschreven van onze rekening waarna wij vervolgens moeten claimen bij Easy Terra. Gelukkig hadden we geen schade, maar het lijkt mij omslachtig.”

28-01-2018 16:21

Alle steden in Costa Rica

EasyTerra Autohuur Costa Rica vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven in de volgende steden: