• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Bonaire

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Bonaire voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Bonaire

EasyTerra Autohuur Bonaire is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen in Bonaire

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Bonaire

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Personenbusje
SUV

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3779 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Bonaire

Bonaire - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonaire) is november de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonaire - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonaire) is september de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Bonaire) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonaire - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonaire) is augustus de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonaire - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonaire) is juni de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonaire - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonaire) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonaire - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonaire) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonaire - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonaire) is mei de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonaire - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Bonaire) is oktober de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonaire - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Bonaire) is november de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonaire - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Bonaire) is augustus de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurlocaties in Bonaire

EasyTerra Autohuur vergelijkt de autohuur prijzen op onderstaande bestemmingen

Autoverhuur Bonaire

Informatie locatie voor Bonaire

Bonaire ontdek je het beste met een huurauto. EasyTerra Autohuur heeft ruim 1 ophaallocaties in Bonaire. Zo is er altijd wel een ophaallocatie in de buurt van jouw bestemming.

Introductie

Bonaire is een van de zogeheten ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) en behoort tot de Nederlandse Antillen, die een onderdeel zijn van het Koninkrijk der Nederlanden. Het is een zeer rustig eiland in vergelijking met Aruba en Curaçao. Bonaire is een paradijs voor duikers, windsurfers en mensen die van de prachtige natuur willen genieten. Het eiland ontvangt jaarlijks tegen de 70.000 toeristen. De meerderheid bestaat uit Amerikanen, gevolgd door Nederlanders.

Bevolking

Op Bonaire wonen slechts 15.000 mensen. De overgrote meerderheid woont in de hoofdstad Kralendijk. Dat is overigens niet de oudste nederzetting op het eiland, dat is Rincón. De voertaal op Bonaire is Papiamento, een mengeling van Nederlands, Engels, Spaans en Portugees. Vrijwel iedereen spreekt ook Engels.

Ligging

Bonaire ligt zo’n 75 kilometer ten noorden van de kust van Venezuela. Het eiland is zo’n 38 kilometer lang en op het breedste punt 11 kilometer breed. Voor de kust bij Kralendijk ligt het eiland Klein Bonaire, begroeid met kleine struiken en cactussen. Op dat eiland komen zeker 76 plantensoorten en ca. 55 diersoorten voor en het is omgeven door een schitterend koraalrif. Sinds 2001 is Klein Bonaire een wettelijk beschermd natuurgebied.

Economie

Toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten voor Bonaire. Sterk daarmee verbonden is de bouwsector die de laatste jaren een sterke groei heeft doorgemaakt, gestimuleerd door de bouw van nieuwe hotels en de verbetering van de infrastructuur. Verder wordt er zout gewonnen, waarbij de haven een rol van betekenis speelt. Via de haven wordt dat zout geëxporteerd en per jaar doen tientallen cruiseschepen de haven van Bonaire aan.

Vliegvelden

Flamingo International Airport ligt vier kilometer ten zuiden van de hoofdstad Kralendijk.
Er zijn rechtstreekse verbindingen met Aruba en Curaçao, en met de Verenigde Staten (Houston), Venezuela, Ecuador, Peru, Jamaica, Puerto Rico en Nederland.

Openbaar Vervoer

Taxi’s vormen het enige openbaar vervoer op Bonaire. In de hoofdstad Kralendijk zult u geen problemen hebben een taxi te vinden, daarbuiten kan het lastig zijn.
Er zijn geen veerverbindingen met de andere eilanden van de Nederlandse Antillen of met Venezuela.

Verkeer- en Parkeersituatie

Bonaire is een klein eiland, maar toch te groot om te voet te verkennen. Een huurauto is een zeer geschikte manier om het binnenland te verkennen. De wegen zijn goed onderhouden. Als u van plan bent het Washington Slagbaai National Park te bezoeken, huur dan een auto met 4-wheel drive.

Hotels

Er is een ruim aanbod aan accommodaties op Bonaire. Echt grote hotels zult u op Bonaire niet vinden, het grootste hotel heeft 93 kamers. Naast de hotels en resorts zijn er vele mogelijkheden om een villa of appartement te huren. Het eiland is een uiterst populaire vakantiebestemming. Om zeker te zijn van de accommodatie van uw keuze moet u uw hotelkamer of villa reserveren.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Bonaire raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
 • Taal
  Nederlands
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Enterprise
 • CarVenience Car Rental Aruba
 • Hertz
 • Avis
 • Green Motion
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Alamo
 • Europcar
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 1. Home
 2. Autohuur Bonaire