Autoverhuur Bonaire

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Bonaire voor u.

  • Kosteloos annuleren
  • Laagsteprijsgarantie
  • 8000+ ophaallocaties
Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Bonaire

  1. Home
  2. Autohuur Bonaire
EasyTerra Autohuur Bonaire is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.4 / 10
Aantal reviews: 51
R Van Zeeland
“Uitstekende service, pas op in Malaga”

“Uitstekende service. Ze waarschuwen voor lokale oplichting- en terecht. Met hun lage prijzen verdient de carrental zo weinig dat je door de minder gerenommeerde bedrijven lokaal wordt afgezet, soms onder bedreiging. Dit overkwam ons in Malaga- huur NOOIT bij Interrent / Goldcar. Onder druk moesten we tekenen, helaas niet vooraf met EasyTerra gebeld. Jammer genoeg biedt EasyTerra deze oplichters nog steeds aan.”

03-01-2021 11:26
Frank Hermans
“autohuur Flamingo Airport, Kralendijk, Bonaire”

“Prima geholpen en prima auto. Geen verrassingen danwel dat we een auto uit één klasse hoger meekregen.”

21-11-2015 13:23
B. Van Westendorp
“Huurauto Bonaire”

“Geweldige service en een zo goed als nieuwe auto. We hadden via internet besteld en alles was keurig geregeld. Zouden we weer naar Bonaire gaan dan reserveren we beslist weer bij autoverhuur bedrijf Easy Terra. Bernadette van Westendorp”

20-11-2015 16:34

Informatie locatie voor Bonaire

Autoverhuur Bonaire
Autoverhuur Bonaire

Introductie

Bonaire is een van de zogeheten ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) en behoort tot de Nederlandse Antillen, die een onderdeel zijn van het Koninkrijk der Nederlanden. Het is een zeer rustig eiland in vergelijking met Aruba en Curaçao. Bonaire is een paradijs voor duikers, windsurfers en mensen die van de prachtige natuur willen genieten. Het eiland ontvangt jaarlijks tegen de 70.000 toeristen. De meerderheid bestaat uit Amerikanen, gevolgd door Nederlanders.

Bevolking

Op Bonaire wonen slechts 15.000 mensen. De overgrote meerderheid woont in de hoofdstad Kralendijk. Dat is overigens niet de oudste nederzetting op het eiland, dat is Rincón. De voertaal op Bonaire is Papiamento, een mengeling van Nederlands, Engels, Spaans en Portugees. Vrijwel iedereen spreekt ook Engels.

Ligging

Bonaire ligt zo’n 75 kilometer ten noorden van de kust van Venezuela. Het eiland is zo’n 38 kilometer lang en op het breedste punt 11 kilometer breed. Voor de kust bij Kralendijk ligt het eiland Klein Bonaire, begroeid met kleine struiken en cactussen. Op dat eiland komen zeker 76 plantensoorten en ca. 55 diersoorten voor en het is omgeven door een schitterend koraalrif. Sinds 2001 is Klein Bonaire een wettelijk beschermd natuurgebied.

Economie

Toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten voor Bonaire. Sterk daarmee verbonden is de bouwsector die de laatste jaren een sterke groei heeft doorgemaakt, gestimuleerd door de bouw van nieuwe hotels en de verbetering van de infrastructuur. Verder wordt er zout gewonnen, waarbij de haven een rol van betekenis speelt. Via de haven wordt dat zout geëxporteerd en per jaar doen tientallen cruiseschepen de haven van Bonaire aan.

Vliegvelden

Flamingo International Airport ligt vier kilometer ten zuiden van de hoofdstad Kralendijk.
Er zijn rechtstreekse verbindingen met Aruba en Curaçao, en met de Verenigde Staten (Houston), Venezuela, Ecuador, Peru, Jamaica, Puerto Rico en Nederland.

Openbaar Vervoer

Taxi’s vormen het enige openbaar vervoer op Bonaire. In de hoofdstad Kralendijk zult u geen problemen hebben een taxi te vinden, daarbuiten kan het lastig zijn.
Er zijn geen veerverbindingen met de andere eilanden van de Nederlandse Antillen of met Venezuela.

Verkeer- en Parkeersituatie

Bonaire is een klein eiland, maar toch te groot om te voet te verkennen. Een huurauto is een zeer geschikte manier om het binnenland te verkennen. De wegen zijn goed onderhouden. Als u van plan bent het Washington Slagbaai National Park te bezoeken, huur dan een auto met 4-wheel drive.

Hotels

Er is een ruim aanbod aan accommodaties op Bonaire. Echt grote hotels zult u op Bonaire niet vinden, het grootste hotel heeft 93 kamers. Naast de hotels en resorts zijn er vele mogelijkheden om een villa of appartement te huren. Het eiland is een uiterst populaire vakantiebestemming. Om zeker te zijn van de accommodatie van uw keuze moet u uw hotelkamer of villa reserveren.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Bonaire raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Alle steden in Bonaire

EasyTerra Autohuur Bonaire vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven in de volgende steden: