• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Avignon

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Avignon voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Profiteer nu van onze wereldwijde promotie!
Tot 20% korting op een ruime selectie van leveranciers.
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Avignon

EasyTerra Autohuur Avignon is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Avignon

Autohuur aanbiedingen in Avignon

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Avignon

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Avignon

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Avignon. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Keddy By Europcar

  9.2 (3484)
  vanaf € 22 / dag
 • Alamo

  8.8 (8848)
  vanaf € 31 / dag
 • Hertz

  8.7 (6996)
  vanaf € 25 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.7 (4456)
  vanaf € 28 / dag
 • Thrifty

  8.7 (5588)
  vanaf € 25 / dag
 • Sixt

  8.5 (3436)
  vanaf € 39 / dag
 • Enterprise

  8.4 (1983)
  vanaf € 33 / dag
 • Budget

  8.4 (9771)
  vanaf € 26 / dag
 • Europcar

  8.3 (8274)
  vanaf € 24 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (407)
  vanaf € 37 / dag
 • Sicily by Car

  8.2 (3258)
  vanaf € 27 / dag
 • Rent a car

  8.2 (33)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Avis

  8.1 (6078)
  vanaf € 32 / dag
 • ADA

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Flizzr

  7 (309)
  Geen tarieven beschikbaar
 • AVIS Car-Away

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3651 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Avignon?

Avignon - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Avignon) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Avignon) is januari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Avignon) is juni de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Avignon - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Avignon) is mei de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Avignon

Als u op zoek bent naar een huurauto in Frankrijk, maar in een andere stad dan Avignon, klik dan door naar de Autoverhuur Frankrijk pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Frankrijk u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Avignon

EasyTerra Autohuur Avignon vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

130 Av. Pierre Semard, 84000 Avignon, France
151 Av. Pierre Semard, 84000 Avignon, France
16 Bd Saint-Michel
178 Rue de l'Aulanière
300 Chem. de la Croix de Noves, 84000 Avignon, France
3017 Rte de Marseille, 84140 Avignon, France
430 Rue du Grand Gigognan, 84000 Avignon, France
672 Rue de l'Aulanière
816 Rue de l'Aulanière, 84000 Avignon, France

Informatie locatie voor Avignon

Introductie

De bekende rivier de Rhone stroomt langs het centrum van Avignon. De brug over de Rhone heeft Avignon beroemdheid gegeven. Het is namelijk de brug uit een zeer populair liedje: “Sur le pont d’ Avignon”. Het centrum wordt door een 4 kilometer lange middeleeuwse muur omringd. De ommuurde stad is het synoniem voor het kunst festival. Dit festival wordt ieder jaar in de laatste drie weken van juli gehouden. In Avignon is ook het Palais des Papes (paleis van de paus) gevestigd. Dit paleis is in de Franse Revolutie geprobeerd te slopen. Het heeft de pogingen doorstaan en wordt tijdens het jaarlijkse festival gebruikt voor de belangrijkste theaterproducties.

Bevolking

Er wonen ongeveer 90.000 inwoners in Avignon. Door de hoeveelheid aan studenten in de stad, 9000, is de populatie van Avignon relatief jong. Van de viertiende tot de achttiende eeuw waren de verschillende pausen gevestigd in Avignon. In 1791, tijdens de Franse Revolutie, is de stad opgegaan in (de Republiek) Frankrijk.

Ligging

Avignon ligt in het zuidoosten van Frankrijk, ongeveer 100 kilometer van de Middellandse Zee. Links van Avignon ligt het Centraal Massief en rechts van de stad liggen de voorlopers van de Alpen. Het meest unieke aan Avignon haar ligging is dat de Rhone praktisch door de stad loopt.

Economie

De economie van Avignon is sterk afhankelijk van het toerisme. Er komen jaarlijks zeer veel toeristen naar Frankrijk haar Provence, waarin Avignon gelegen is. De Provence biedt vele mooie landschappen: lieflijk en stoer, veel historie en kunst. De meeste mensen slaan Avignon niet over. Toeristen komen naar Avignon vanwege de ommuurde stad, het Palais des Papes enz. te bekijken. Ook kan men in Avignon de rivier de Rhone op, welke langs de stad meandert. Een niet te vergeten inkomstenbron is het jaarlijkse kunst festival. Een andere belangrijke poot van de economie zijn de universiteiten. Deze trekken veel jonge mensen aan en brengen veel werkgelegenheid met zich mee.

Vliegvelden

Avignon heeft één vliegveld, Aeroport Avignon-Caumont. Deze luchthaven ligt 8 kilometer ten zuidoosten van de stad.

Openbaar Vervoer

Vanaf het vliegveld kunt u niet met het openbaar vervoer naar Avignon. U kunt een auto huren of een taxi nemen. Een enkele reis met de taxi kost ongeveer 15 euro. Vanaf het busstation in Avignon kunt u naar bijvoorbeeld Nice en Parijs reizen. Ook kunt u vanaf Avignon met de Euroliner vertrekken naar andere steden (in Europa). Het belangrijkste treinstation van Avignon ligt in het centrum. Vlak buiten de stad is een treinstation welke TGV’s kan ontvangen. Vanuit hier kunt u bijvoorbeeld naar Parijs. Voor twee euro kunt u de shuttlebus pakken welke u van en naar dit station kan brengen. Om te reizen in de stad zelf kunt u de bussen van TCRA gebruiken. U kunt de kaartjes in de bus kopen. Een enkele kaart kost iets meer dan 1 euro en voor een 10 ritten kaart betaalt u 8 euro.

Verkeer- en Parkeersituatie

U zult geen problemen ondervinden met de parkeer- en verkeerssituatie in Avigon. Dit is alleen van toepassing als u de stad bezoekt wanneer het kunst festival niet aan de gang is. Wanneer dit wel het geval is, is het erg druk in de stad en kunt u er niet op rekenen dat u gemakkelijk een parkeerplaats vindt. Daarnaast is het dan wat chaotischer om te rijden.

Hotels

Tijdens het jaarlijkse kunst festival is het onmogelijk om een hotelkamer te bemachtigen als u niet een aantal maanden van te voren boekt. Buiten het festival om kunt u ook het beste van te voren boeken, tenzij u Avignon buiten het hoogseizoen bezoekt.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Avignon raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 km/h
 • Taal
  Frans
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Sixt
 • Enterprise
 • Budget
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Sicily by Car
 • Rent a car
 • Avis
 • ADA
 • Flizzr
 • AVIS Car-Away
 1. Home
 2. Autohuur Frankrijk
 3. Autohuur Avignon