• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Berlijn

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Berlijn voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Berlijn

EasyTerra Autohuur Berlijn is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Berlijn

Autohuur aanbiedingen in Berlijn

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Berlijn

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Berlijn

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Berlijn. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Dollar Rent a Car

  9.4 (4522)
  vanaf € 22 / dag
 • Avis

  8.8 (6191)
  vanaf € 24 / dag
 • Buchbinder

  8.7 (558)
  vanaf € 25 / dag
 • National Car Rental

  8.7 (414)
  vanaf € 31 / dag
 • Flizzr

  8.1 (320)
  vanaf € 28 / dag
 • Budget

  8.1 (9906)
  vanaf € 26 / dag
 • wheego

  7.7 (52)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Keddy By Europcar

  7.6 (3618)
  vanaf € 20 / dag
 • Hertz

  7.6 (7097)
  vanaf € 21 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  7.5 (2032)
  vanaf € 27 / dag
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Sixt

  7.1 (3514)
  vanaf € 28 / dag
 • Europcar

  6.8 (8417)
  vanaf € 27 / dag
 • Alamo

  6.7 (9004)
  vanaf € 24 / dag
 • InterRent

  6.5 (5827)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Thrifty

  4.8 (5685)
  vanaf € 24 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • McRent

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3779 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Berlijn?

Berlijn - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Berlijn) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is februari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is december de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Berlijn - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Berlijn) is oktober de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Berlijn

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Berlijn, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Berlijn

EasyTerra Autohuur Berlijn vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Albrechtstr. 103
Albrechtstr. 27
Alexanderplatz 8
Alexanderstraße 5
Alt-Mariendorf 19-21
Am Studio 10
Berliner Str. 5
Bismarckstraße 42-43
Blankenburger Straße 85
Bornholmer Str. 3
Brunsbütteler Damm 82
Budapester Str. 39
Budapester Str. 43
Budapester Str. 45
Bundesallee 117
Döberitzer Str. 1, 10557 Berlin, Germany
Flottenstraße 43-49
Friedrichstraße 200
Friedrichstraße 50-55
Fritz-Lang-Platz 6
Gottlieb-Dunkel-Straße 43-44
Grunerstraße 5+7
Hauptstraße 45
Heilbronner Str. 1
Herzbergstraße 87-99
Huttenstraße 50
Kaiserdamm 25A
Kaiserdamm 37
Kapweg 3
Kapweg 4
Karl-Marx-Straße 260
Karl-Marx-Straße 264
Kronenstraße 16
Kronenstraße 18
Kurfürstenstraße 101
Kurt-Schumacher-Damm 176, 13405 Berlin, Germany
Lahnstraße 36-40, 12055 Berlin, Germany
Landsberger Allee 366
Langhansstraße 46
Lausanner Str. 83
Leipziger Str. 104
Mariendorfer Damm 197
Mariendorfer Damm 8
Meeraner Str. 1
Moritzstraße 9c
Otisstraße 67, 13403 Berlin, Germany
Otto-Franke-Straße 87
Rudower Ch 11-13
Rudower Ch 25
Scharnweberstraße 134-135, 13405 Berlin, Germany
Scharnweberstraße 140
Schloßstraße 79
Schwanebecker Ch 12, 13125 Berlin, Germany
Seeburger Str. 10
Seegefelder Str. 16
Siegfriedstraße 168
Siegfriedstraße 49-60
Tamara-Danz-Straße 11
Unter den Eichen 71-73
Unter den Linden 77
Waltersdorfer Ch 100
Weißenseer Weg 65
Weißenseer Weg 69
Müllerstraße 1

Informatie locatie voor Berlijn

Introductie

Berlijn is sinds 1990 opnieuw de hoofdstad van de Bondsrepubliek Duitsland, na de hereniging van Oost- en West-Duitsland. Sindsdien heeft het centrum van de stad (‘Mitte’) een metamorfose ondergaan. Rond de Potsdamer Platz zijn gebouwen verrezen van een gedurfde, moderne architectuur. Er zijn ook vele theaters, winkels, bioscopen en restaurants.

Bevolking

Berlijn heeft bijna 3,5 miljoen inwoners en is daarmee met afstand de grootste stad van Duitsland (groter dan de nummers 2 en 3, Hamburg en München, samen).

Ligging

De stad ligt in het noordoosten van Duitsland, zo’n 70 kilometer ten westen van de grens met Polen. Het is een uitgestrekte stad: van noord naar zuid 38 kilometer, en van oost naar west 45 kilometer. Dwars door Berlijn stroomt de rivier de Spree.

Economie

Sinds Berlijn weer hoofdstad werd en het parlement en de ministeries van Bonn naar Berlijn werden verplaatst, is de werkgelegenheid in de publieke sector enorm toegenomen. Grote bedrijven als Siemens en Deutsche Bahn hebben hun hoofdkantoor hier. Verder is de economie van de stad vooral gestoeld op diensten. Groeisectoren zijn media, reclame, en informatie- en communicatietechnologie.

Berlijn is een belangrijk centrum voor onderzoek en ontwikkeling; het ‘Science & Business Park’ in Adlershof is een van de grootste ter wereld. Ook worden er veel internationale congressen en tentoonstellingen georganiseerd; het Internationale Congres Centrum ICC is het grootste van Europa.

Toerisme speelt een belangrijke rol in de lokale economie. De stad trekt zo’n 17 miljoen bezoekers per jaar en bezet daarmee de derde plaats van meest bezochte steden in Europa, na Londen en Parijs.

Vliegvelden

Het belangrijkste vliegveld, Tegel International Airport, ligt in het noordwesten van de stad. Ten zuidoosten van Berlijn ligt de luchthaven Schönefeld. Die laatste wordt de komende jaren fors uitgebreid om in 2011 de nieuwe internationale luchthaven van de stad te worden. Het vliegveld wordt dan omgedoopt in Berlin Brandenburg International Airport.

Het kleine stadsvliegveld Tempelhof werd in oktober 2008 gesloten.

Openbaar Vervoer

Berlijn heeft een uitstekend openbaar vervoernetwerk met bussen, trams, metro’s en treinen. De meeste bezoekers zullen vooral gebruik maken van het metronetwerk, de U-Bahn. De metrotreinen brengen u snel en comfortabel naar alle bezienswaardigheden van de stad.

De S-Bahn is een stadsspoor dat bestaat uit drie lijnen: van oost naar west, van noord naar zuid en een ringlijn (Ringbahn).

Hoewel de stations van de U-Bahn en de S-Bahn op plattegronden vaak samen staan afgebeeld, zijn deze stations in werkelijkheid gescheiden.

Verkeer- en Parkeersituatie

Hoewel Berlijn, net als andere grote steden, in de ochtend- en avondspits geplaagd wordt door files, is het buiten die tijden goed mogelijk om de stad per auto te verkennen. Berlijn heeft een dicht netwerk van snelwegen en doorgaande wegen. Bovendien staan de bezienswaardigheden van de stad uitstekend aangegeven op borden.

Het centrum van de stad is een ‘Umweltzone’, waar u alleen met een speciale sticker op de voorruit mag rijden. Parkeren op straat is mogelijk, maar relatief kostbaar. U kunt uw auto beter stallen in een parkeergarage.

Hotels

Na de hereniging van de stad zijn er vele nieuwe hotels gebouwd in Berlijn. Daardoor is er een ruime keuze en zijn de kamerprijzen, vergeleken met andere Europese hoofdsteden, gunstig. Er is een ruim aanbod van vier- en vijfsterrenhotels. Daarnaast zijn er goedkopere ‘Pensions’ en ‘Bed & Breakfasts’. Voor budgetreizigers zijn er ‘Jugendherbergen’ en ‘Hostels’.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Berlijn raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • National Car Rental
 • Flizzr
 • Budget
 • wheego
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Enterprise
 • Global Rent a Car
 • Sixt
 • Europcar
 • Alamo
 • InterRent
 • Thrifty
 • Your Rent
 • McRent
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Berlijn