• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Bonn

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Bonn voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Bonn

EasyTerra Autohuur Bonn is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Bonn

Autohuur aanbiedingen in Bonn

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Bonn

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Bonn

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Bonn. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Enterprise

  8.8 (1962)
  vanaf € 28 / dag
 • Avis

  8.5 (6045)
  vanaf € 31 / dag
 • Budget

  8.2 (9731)
  vanaf € 30 / dag
 • Buchbinder

  7.5 (552)
  vanaf € 39 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Europcar

  7.5 (8219)
  vanaf € 43 / dag
 • Hertz

  7.1 (6964)
  vanaf € 30 / dag
 • Thrifty

  4.3 (5557)
  vanaf € 41 / dag
 • STARCAR

  Geen beoordelingen
  vanaf € 21 / dag
 • Alamo

  7.2 (8779)
  vanaf € 21 / dag
 • wheego

  7.7 (36)
  vanaf € 11 / dag
 • Flizzr

  7.4 (306)
  vanaf € 30 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.6 (3445)
  vanaf € 36 / dag
 • Sixt

  7.9 (3402)
  vanaf € 24 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (405)
  vanaf € 31 / dag
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Dollar Rent a Car

  9.2 (4421)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3627 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Bonn?

Bonn - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Bonn) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Bonn) is juli de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Bonn) is november de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bonn - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Bonn) is december de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Bonn

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Bonn, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Bonn

EasyTerra Autohuur Bonn vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Potsdamer Platz 7
Römerstraße 4

Informatie locatie voor Bonn

Introductie

Bonn is de voormalige hoofdstad van West-Duitsland. Bij de hereniging van Duitsland werd Berlijn opnieuw de hoofdstad van het land en werden het parlement en veel ministeries verplaatst naar de nieuwe hoofdstad. Toch zijn er nog veel dependances en onderafdelingen van ministeries in Bonn gevestigd.

Bevolking

De stad heeft 320.000 inwoners.

Ligging

Bonn ligt in het westen van Duitsland, aan de Rijn, ongeveer 25 kilometer ten zuiden van Keulen.

Economie

Hoewel een groot deel van de overheidsinstanties is verhuisd naar Berlijn, blijft de overheid een grote werkgever in Bonn. Verder hebben veel internationale organisaties hun Duitse of Europese hoofdkwartier in Bonn en ook grote Duitse ondernemingen hebben hun basis in de voormalige hoofdstad, waaronder Deutsche Telekom (en de mobiele telefoondochter T-Mobile) en Deutsche Post.

Vliegvelden

De luchthaven – Flughafen Köln/Bonn of ook wel Konrad-Adenauer-Flughafen – ligt zestien kilometer ten noordoosten van de stad. Het vliegveld is per huurauto gemakkelijk bereikbaar via Autobahn 59. De afslag naar de luchthaven staat duidelijk op verkeersborden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Bonn heeft een uitstekend openbaar vervoersysteem. Er is een dicht netwerk van stadsbussen en nachtbussen. Verder beschikt de stad over een goed netwerk van trams en metro’s.

Verkeer- en Parkeersituatie

Het centrum van Bonn is voor een deel voetgangersgebied. Het is bovendien moeilijk om er op straat een parkeerplaats te vinden. Gelukkig zijn er diverse parkeergarages binnen en net buiten de zogeheten Stadsring waar u uw huurauto veilig kunt stallen.

Hotels

Dankzij de vroegere status van hoofdstad heeft Bonn een uitgebreid aanbod aan accommodaties. Van eenvoudige pensions tot luxueuze vijfsterrenhotels. Wel trekt de stad een toenemend aantal zakelijke en toeristische reizigers. Het is daarom aan te raden uw hotelkamer van tevoren te boeken, zeker als u in de zomermaanden in Bonn wilt verblijven.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Bonn raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Mini

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Enterprise
 • Avis
 • Budget
 • Buchbinder
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 • STARCAR
 • Alamo
 • wheego
 • Flizzr
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Dollar Rent a Car
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Bonn