• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Keulen

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Keulen voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Profiteer nu van onze wereldwijde promotie!
Tot 20% korting op een ruime selectie van leveranciers.
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Keulen

EasyTerra Autohuur Keulen is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Keulen

Autohuur aanbiedingen in Keulen

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Keulen

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Keulen

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Keulen. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Dollar Rent a Car

  9.2 (4456)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Keddy By Europcar

  9 (3484)
  vanaf € 32 / dag
 • Enterprise

  8.8 (1983)
  vanaf € 28 / dag
 • Avis

  8.5 (6078)
  vanaf € 31 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (407)
  vanaf € 31 / dag
 • Budget

  8.1 (9771)
  vanaf € 31 / dag
 • Sixt

  8 (3436)
  vanaf € 26 / dag
 • wheego

  7.9 (39)
  vanaf € 11 / dag
 • Buchbinder

  7.5 (552)
  vanaf € 30 / dag
 • Europcar

  7.5 (8274)
  vanaf € 34 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • InterRent

  6.5 (5827)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Hertz

  6.2 (6996)
  vanaf € 30 / dag
 • Alamo

  6.2 (8848)
  vanaf € 22 / dag
 • Thrifty

  4.6 (5588)
  vanaf € 34 / dag
 • STARCAR

  Geen beoordelingen
  vanaf € 20 / dag
 • Flizzr

  7.4 (309)
  vanaf € 28 / dag
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3651 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Keulen?

Keulen - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Keulen) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Keulen) is juli de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Keulen) is november de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Keulen) is december de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Keulen

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Keulen, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Keulen

EasyTerra Autohuur Keulen vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Informatie locatie voor Keulen

Introductie

Keulen is een van de oudste Duitse steden, het werd gesticht in het jaar 38 v. Chr. door de Romeinen. In de oorlogsjaren werd de stad zwaar gebombardeerd, alleen de karakteristieke Dom werd grotendeels gespaard. Keulen is een belangrijk kunstencentrum, de stad heeft maar liefst dertig musea en honderden galeries.

Bevolking

Keulen heeft ruim 1 miljoen inwoners en is daarmee de vierde stad van Duitsland.

Ligging

De stad ligt aan beide oevers van de Rijn, maar het centrum van Keulen ligt op de westelijke oever. Keulen ligt in het overgangsgebied van een zeeklimaat naar een landklimaat, met gematigde winters en zomers.

Economie

De belangrijkste sectoren van de Keulse economie zijn de levensmiddelenindustrie, de chemische industrie en financiële dienstverlening. Daarnaast worden er veel tentoonstellingen en beurzen georganiseerd en is Keulen een belangrijk mediacentrum: de Westdeutscher Rundfunk en het commerciële RTL hebben er hun hoofdkantoor.

Keulen is een van de grootste binnenhavens van West-Europa. Verder wordt in de omgeving wijn verbouwd en zijn er verscheidene brouwerijen die het beroemde Kölsch bier maken.

En, niet te vergeten, Keulen werd wereldberoemd door het Keulse water, eau de cologne. De oorspronkelijke parfumfabriek Farina gegenüber als ook de latere concurrent, 4711, produceren hun geurwater nog steeds in deze stad.

Vliegvelden

Ten zuidoosten van de stad ligt de luchthaven Köln/Bonn (officieel heet dit vliegveld overigens Konrad-Adenauer-Flughafen). Vanaf deze luchthaven kunt u vliegen naar bijna 140 bestemmingen in 39 landen.

Openbaar Vervoer

Keulen heeft een goed openbaar vervoernetwerk. De metro van Keulen is eigenlijk een combinatie met het sneltramnetwerk van de stad. Verder zijn er vele bus- en treinlijnen. De Stadtbahn-lijnen 16 en 18 rijden via de Keulse buitenwijken naar Bonn. Verder is er een treinverbinding met de internationale luchthaven.

Een bijzonderheid is de Rheinseilbahn, een kabelbaan over de Rijn. In zes minuten overbrugt u een afstand van bijna een kilometer, terwijl u onderweg kunt genieten van een fraai uitzicht.

Verkeer- en Parkeersituatie

De weg vinden in Keulen is niet moeilijk: de stad heeft een systeem van vijf ringwegen: de binnenste ring heet gewoon “Ring”, de volgende “Innere Kanalstrasse”, gevolgd door de “Gürtel”, de “Militärring” en tenslotte de ring van snelwegen “Autobahnring”.

Een parkeerplaats vinden in het centrum van Keulen is wel lastig en bovendien vrij kostbaar. Er is wel een dynamisch informatiesysteem dat u vertelt in welke parkeergarage plaatsen vrij zijn. Een goed alternatief is uw auto te parkeren bij de dierentuin (“Zoo”) of bij de universiteit en vervolgens per openbaar vervoer verder te reizen.

Net als in veel andere Duitse steden is het centrum van de stad een zogeheten “Umweltzone”. U mag er alleen rijden met een speciale sticker achter de voorruit.

Hotels

Keulen heeft een zeer ruim aanbod van hotels in alle prijsklassen. Hou er wel rekening mee dat tijdens bijzondere evenementen (bijvoorbeeld de jaarlijkse Kerstmarkt) het moeilijk kan zijn een kamer te vinden. Het is aan te raden dan ruim van tevoren een kamer te reserveren.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Keulen raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Enterprise
 • Avis
 • National Car Rental
 • Budget
 • Sixt
 • wheego
 • Buchbinder
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • InterRent
 • Hertz
 • Alamo
 • Thrifty
 • STARCAR
 • Flizzr
 • Global Rent a Car
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Keulen