• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
Hulp nodig?
+49 89 22061480
Openingsuren

Autoverhuur Keulen Treinstation

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Keulen Treinstation voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Keulen Treinstation

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen Keulen Treinstation

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod op Keulen Treinstation

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Aanbod verhuurders op Keulen Treinstation

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven op Keulen Treinstation. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Avis

  9.2 (5940)
  vanaf € 36 / dag
 • Europcar

  8.8 (8061)
  vanaf € 29 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1921)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Keddy By Europcar

  8.2 (3331)
  vanaf € 19 / dag
 • Budget

  8.1 (9604)
  vanaf € 35 / dag
 • Alamo

  7.6 (8619)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Global Rent a Car

  7.5 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Hertz

  8.3 (6852)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Sixt

  7.6 (3316)
  vanaf € 37 / dag
 • Thrifty

  5.6 (5438)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Buchbinder

  8.5 (534)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Flizzr

  7.3 (305)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 3525 beoordelingen

Keulen Treinstation gemiddelde dagprijs per maand

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Keulen Treinstation) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is maart de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Keulen Treinstation - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Keulen Treinstation) is april de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuur locatie Keulen Treinstation

Overige verhuurlocaties in Keulen

Naast de verhuurders van Keulen Treinstation vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Keulen:

Locatie informatie voor Keulen Treinstation

Algemene informatie

Het Köln Hauptbahnhof is het centrale treinstation van Köln (Keulen) in Duitsland. Het station ligt aan de Rijn en pal naast de bekende Dom van Keulen. Op station Keulen stoppen de trainen van de ICE, intercity’s, Eurocity treinen en alle regionale treinen. Je bent al in 2,5 uur vanaf Amsterdam in Keulen met de ICE international.

Vervoer

Blijf je in de stad? Je kunt op vele manieren eenvoudig verder reizen vanaf het station van Keulen. Taxi’s zijn er voldoende en zeer betrouwbaar. De taxi’s staan aan beide kanten van het station. Dus aan de Domzijde en aan de Breslauer Platz-zijde. Er zijn twee metrostations: Dom/Hauptbahnhof en Breslauer Platz/ Hauptbahnhof. Deze zijn te bereiken via de A-Passage in de hoofdhal. Daarnaast is er de S-Bahn die je op sporen 10 en 11 vindt. Er zitten meerdere aanbieders van huurauto’s in Keulen Hauptbahnhof en in de directe omgeving van het station. De autoverhuurbedrijven Sixt, Europcar en Avis zijn te vinden op passage D tegenover het DB Travel Center. Hertz zit net buiten het station. Fietsen zijn te huur bij verschillende bedrijven, die allemaal aan het Breslauer Platz zitten. Neem uitgang A en loop richting de Rijn. Je vindt de fietsverhuur na zo’n 50 meter.

Diensten

Het DB Travel Center heeft een informatiebalie voor al je vragen. Wil je tickets boeken of omboeken, ga dan naar het DB Reisezentrum. Vlieg je vanaf Keulen verder met Lufthansa, dan kun je je bagage alvast inchecken. Mocht je moeten overnachten dan is er op de D-passage een Ibis Hotel. Op het station kun je verder gebruik maken van WiFi, er zijn pinautomaten, bagagekluizen en er is een bank.

Restaurants

Het station van Keulen heeft meer van een vliegveld dan van een treinstation. Er is dan ook voldoende keuze voor een snelle hap voor onderweg, maar je kunt er ook uitgebreid dineren. Alles is aanwezig van McDonalds en Burger King tot sushi, ijs- en koffiespeciaalzaken.

Winkels

Mocht je in Keulen niet zijn geslaagd zijn met winkelen, dan biedt Köln Hauptbahnhof je nog kansen genoeg om inkopen te doen. Je vindt er een bloemenwinkel, nagelstudio, cadeauwinkels, drogist en apotheek, parfumerie, supermarkt, delicatessenwinkel en een ruim aanbod aan kledingwinkels.

Handige links

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Avis
 • Europcar
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Alamo
 • Global Rent a Car
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • Buchbinder
 • Flizzr