• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
Hulp nodig?
+49 89 22061480
Openingsuren

Autoverhuur München

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in München voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur München

EasyTerra Autohuur München is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in München

Autohuur aanbiedingen in München

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in München

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in München

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in München. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Alamo

  9.4 (8619)
  vanaf € 21 / dag
 • Dollar Rent a Car

  9.1 (4314)
  vanaf € 14 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1921)
  vanaf € 21 / dag
 • Thrifty

  8.3 (5438)
  vanaf € 22 / dag
 • Europcar

  8.2 (8061)
  vanaf € 25 / dag
 • Avis

  7.9 (5940)
  vanaf € 35 / dag
 • National Car Rental

  7.8 (402)
  vanaf € 25 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3331)
  vanaf € 22 / dag
 • OK Mobility

  7.8 (211)
  vanaf € 18 / dag
 • Global Rent a Car

  7.5 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Budget

  7.4 (9604)
  vanaf € 32 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.4 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Flizzr

  7.3 (305)
  vanaf € 32 / dag
 • Buchbinder

  7 (534)
  vanaf € 23 / dag
 • Sixt

  7 (3316)
  vanaf € 35 / dag
 • Hertz

  6.3 (6852)
  vanaf € 27 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Edel & Stark

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Elite (Luxury)

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • McRent

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • CITROEN

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Caradvance GmbH

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Green Motion

  7.3 (1887)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 3538 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in München?

München - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (München) is februari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (München) is februari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (München) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (München) is maart de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (München) is september de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (München) is augustus de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (München) is december de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (München) is maart de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (München) is maart de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (München) is maart de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (München) is april de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (München) is maart de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (München) is februari de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (München) is maart de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

München - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (München) is maart de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond München

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan München, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in München

EasyTerra Autohuur München vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Adalbert-Stifter-Weg 41, 85570 Markt Schwaben, Germany
Aidenbachstraße 30
Albrechtstraße 16
Alte Landstraße 17
Amalienburgstraße 25
Anni-Albers-Straße 11
Anton-Böck-Straße 8
Arabellastraße 5
Arabellastraße 6
Arnulfstraße 16
Bajuwarenstraße 118
Barmseestraße 10
Bavariafilmpl. 7
Boschetsrieder Str. 121 A
Boschetsrieder Str. 46
Bremer Str. 7
Chiemgaustraße 161
Dachauer Str. 667
Denninger Straße 116
Einsteinstraße 106
Elisenstraße 3
Feringastraße 2
Firkenweg 7
Frankfurter Ring 35
Frauenstraße 18
Friedenstraße 17
Gewerbestraße 26
Grafinger Str. 2
Grillparzerstraße 29
Grünwalder Weg 20c
Hans-Stützle-Straße 20, 81249 München, Germany
Ingolstädter Str. 170b
Ingolstädter Str. 172-180
Ingolstädter Str. 26
Ingolstädter Str. 43
Ismaninger Str. 98
Josef-Felder-Straße 53
Karlspl. 3
Kistlerhofstraße 172b
Kreillerstraße 210
Kreillerstraße 216
Landsberger Str. 14
Landsberger Str. 170
Landsberger Str. 18
Landsberger Str. 315
Landsberger Str. 368-374
Lassallestraße 3
Lortzingstraße 10
Lortzingstraße 22
Luise-Kiesselbach-Platz 35
Marsstraße 24
Moosacher Str. 58
Nymphenburger Straße 61
Orleansstraße 81-83
Oskar-von-Miller-Ring 1
Otto-Hahn-Ring 6
Petuelring 129
Rosenheimer Str. 15, 81667 München, Germany
Schatzbogen 86
Seitzstraße 11
Tegernseer Landstraße 163
Triebstraße 7
Untersbergstraße 74
Wamslerstraße 5-9
Wasserburger Landstraße 81
Werner-Heisenberg-Allee 10
Willy-Brandt-Platz 5
Wolfratshauser Str. 160

Informatie locatie voor München

Introductie

München is de derde stad van Duitsland en de hoofdstad van de deelstaat Beieren (Duits: Bayern).
In het oude centrum (Altstadt) zijn vele interessante historische gebouwen te vinden. De Marienplatz is het hart van de stad met het prachtige neogotische Neue Rathaus. Dit gebouw heeft een toren waarop het symbool van München staat, een monnikje. De naam van de stad is afgeleid van het woord ‘mönchen’ (monnikje).

Ieder jaar – beginnend op de laatste zaterdag van september – is München het toneel van een groot feest, het Oktoberfest. Er worden dan enorme hoeveelheden bier gedronken en er komen miljoenen toeristen op af.

Bevolking

De stad heeft 1,3 miljoen inwoners, maar inclusief de voorsteden wonen er twee keer zo veel mensen in de agglomeratie München.

Ligging

München ligt aan de rivier de Isar in het zuiden van Duitsland, vlak bij de noordelijke bergen van de Alpen. Door deze ligging valt er in de zomer geregeld regen en zijn de winters vrij koud. Soms steekt er opeens een warme wind op uit de bergen (de föhn), waardoor de temperatuur binnen enkele uren sterk kan oplopen.

Economie

De stad heeft de sterkste economie van heel Duitsland. München speelt een vooraanstaande rol in de ‘nieuwe economie’ (biotechnologie, ICT en nieuwe vormen van dienstverlening). Zo is het Duitse hoofdkantoor van Microsoft gevestigd in München, evenals de technologiefirma’s Siemens en Infineon. De auto- en machine-industrie is ruim vertegenwoordigd met fabrieken en de hoofdkantoren van BMW, MAN (vrachtwagens), MTU Aero Engines en Krauss-Maffei.
Verder is de stad een financieel centrum. De verzekeringsgiganten Allianz en Munich Re hebben hun hoofdkantoor in de stad. Ook zijn er vele uitgeverijen gevestigd en wordt er een groot aantal beurzen en tentoonstellingen gehouden in München.

Vliegvelden

Het internationale vliegveld Franz Josef Strauss ligt 30 kilometer ten noordoosten van de stad. Er zijn twee treinverbindingen (Schnelbahn) met de luchthaven: de S1 vanuit het oosten van de stad en de S8 vanuit het westen. Er zijn plannen in de maak om het vliegveld te verbinden met het Hauptbahnhof via een magneetzweeftrein. Dan wordt de luchthaven vanuit het centrum van München in 10 minuten bereikbaar.

Openbaar Vervoer

München heeft een uitstekend openbaar vervoernetwerk, bestaande uit stadstreinen (S-Bahn), metro’s (U-Bahn), trams en bussen. Het Hauptbahnhof en de kleinere treinstations Pasing en Ostbahnhof zijn knooppunten van het openbaar vervoer. De trams en de U-Bahn zijn zeer geschikt om het stadscentrum te verkennen. Voor de buitenwijken is de S-Bahn de aangewezen vorm van openbaar vervoer.
U kunt een dagkaart kopen, waarmee u van het hele netwerk gebruik kunt maken. Daarnaast bestaan er in München Streifenkarte, vergelijkbaar met de Nederlandse strippenkaart.

Verkeer- en Parkeersituatie

De stad ligt op een knooppunt van Duitse snelwegen (Autobahn). Deze sluiten allemaal aan op de middelste rondweg (Mittlerer Ring) om de stad. Hou er rekening mee dat deze snelwegen zeer druk zijn in de ochtend- en avondspits, in de winter tijdens de weekends (wintersporters) en bij het begin en einde van Duitse schoolvakanties. Er staan dan soms extreem lange files op de snelwegen rond de stad.

Als politiek, economisch, sociaal en cultureel centrum van Zuid-Duitsland is München een drukke stad. Het kan problematisch zijn u te oriënteren en tegelijk op het drukke verkeer te letten. Ook het vinden van een parkeerplaats is soms moeilijk. U kunt het beste uw huurauto in een parkeergarage plaatsen en te voet of met het openbaar vervoer de stad verder verkennen. Bij het Hauptbahnhof ligt de grote parkeergarage Karlsplatz en net ten zuiden van het winkelgebied Kaufingerstrasse ligt de parkeergarage Fäbergraben.

Hotels

De stad heeft een enorm aanbod aan mogelijkheden om te overnachten. Rond het Hauptbahnhof vindt u zowel goedkope (jeugd)herbergen als luxe hotels. Maar overal in München kunt u hotelaccommodatie vinden in elke prijscategorie, met een concentratie in de wijk Schwabing en rond het Ostbahnhof. München trekt vele zakenmensen en toeristen. Het is zeer aan te raden uw hotelkamer te reserveren. Als u tijdens het Oktoberfest in de stad wilt zijn moet u uw accommodatie maanden (tot zelfs een jaar) van tevoren boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over München raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Europcar
 • Avis
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • OK Mobility
 • Global Rent a Car
 • Budget
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Flizzr
 • Buchbinder
 • Sixt
 • Hertz
 • Your Rent
 • Edel & Stark
 • Elite (Luxury)
 • McRent
 • CITROEN
 • Caradvance GmbH
 • Green Motion
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur München