• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Nimes

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Nimes voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Profiteer nu van onze wereldwijde promotie!
Tot 20% korting op een ruime selectie van leveranciers.
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Nimes

EasyTerra Autohuur Nimes is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Nimes

Autohuur aanbiedingen in Nimes

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Nimes

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Nimes

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Nimes. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Avis

  8.7 (6078)
  vanaf € 38 / dag
 • Sixt

  8.7 (3436)
  vanaf € 40 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.5 (4456)
  vanaf € 25 / dag
 • Thrifty

  8.5 (5588)
  vanaf € 19 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (407)
  vanaf € 35 / dag
 • Hertz

  8.3 (6996)
  vanaf € 26 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1983)
  vanaf € 34 / dag
 • Rent a car

  8.2 (33)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Europcar

  8.1 (8274)
  vanaf € 36 / dag
 • Keddy By Europcar

  8 (3484)
  vanaf € 36 / dag
 • Alamo

  7.4 (8848)
  vanaf € 28 / dag
 • Budget

  8.4 (9771)
  Geen tarieven beschikbaar
 • ADA

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Flizzr

  7 (309)
  vanaf € 43 / dag
 • Costa Rent

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3651 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Nimes?

Nimes - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Nimes) is februari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Nimes - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Nimes) is februari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Nimes) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Nimes - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Nimes) is februari de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Nimes - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Nimes) is januari de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Nimes - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Nimes) is februari de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Nimes - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Nimes) is februari de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Nimes - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Nimes) is februari de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Nimes - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Nimes) is januari de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Nimes - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Nimes) is februari de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Nimes - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Nimes) is januari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Nimes - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Nimes) is januari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Nimes - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Nimes) is januari de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Nimes - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Nimes) is april de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Nimes

Als u op zoek bent naar een huurauto in Frankrijk, maar in een andere stad dan Nimes, klik dan door naar de Autoverhuur Frankrijk pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Frankrijk u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Nimes

EasyTerra Autohuur Nimes vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Cours de Dion-Bouton

Informatie locatie voor Nimes

Introductie

Nîmes is een stad in Zuid-Frankrijk die gesticht werd door de Romeinen (Colonia Nemausensis). Onder keizer Augustus kwam de stad tot grote bloei; Nîmes had destijds al 60.000 inwoners. Van de oude Romeinse stadsmuren zijn twee poorten bewaard gebleven: de Porte Auguste en de Porte de France. Er zijn vele andere overblijfselen uit die tijd zoals het amfitheater Les Arènes, tempels als het Maison Carrée, en het aquaduct over de rivier de Gard (Pont du Gard). Nîmes wordt daarom ook wel ‘het Rome van Frankrijk’ genoemd. Rond het oudste deel van de stad lopen brede boulevards.

Bevolking

De stad heeft zo’n 150.000 inwoners.

Ligging

Nîmes ligt in het zuiden van Frankrijk aan de voet van de Garrigues-bergen die in het noorden en westen liggen. De hoogste berg is de Mont Cavalier waar op de top de ruïnes staan van een Romeinse verdedigingstoren, de Tour Magne. Ten zuiden en ten oosten van de stad liggen omvangrijke wijnbouwgebieden. De stad ligt aan de snelweg (Autoroute) A9 tussen Orange en Montpellier. Marseille ligt op 121 kilometer ten zuidoosten van Nîmes.

Economie

Nîmes is een belangrijke industriestad en dat is in de buitenwijken goed te merken: uitgestrekte bedrijventerreinen die bijna verhullen dat het centrum zo veel moois te bieden heeft. Het is van oudsher een stad waar kleding en schoeisel wordt geproduceerd. Het materiaal waar spijkerbroeken van worden gemaakt (denim) werd voor het eerst in deze stad gemaakt. De naam is een samentrekking van ‘de Nîmes’. De stad is een commercieel centrum voor de wijnen uit de omgeving. Dankzij de vele Romeinse overblijfselen leveren toeristen ook een flinke bijdrage aan de lokale economie.

Vliegvelden

Het vliegveld, Nîmes Airport (voluit: L'aéroport de Nîmes-Arles-Camargues), ligt 20 kilometer ten zuidoosten van het stadscentrum. Het is bereikbaar via de snelweg A54 (afslag 2). Er is ook een busverbinding tussen de luchthaven en Nîmes. Het is een vrij kleine luchthaven maar toch groter dan die van Carcassonne en Perpignan. Het vliegveld wordt voornamelijk gebruikt door budgetmaatschappij Ryanair die vluchten verzorgt naar Brussel en naar Groot-Brittannië (Londen-Luton, Liverpool en East Midlands).

Openbaar Vervoer

De stad heeft een uitgebreid busnetwerk, geëxploiteerd door Transports en Commun Nîmois (TCN). Het centrale busstation ligt bij het treinstation ten zuiden van de oude stad. Daar vertrekken niet alleen de stadslijnen maar ook regionale bussen naar o.m. Montpellier, Avignon en de Pont du Gard.
Treinen rijden er naar Arles, Avignon, Montpellier en Marseille. Nîmes is ook aangesloten op het TGV-netwerk in Frankrijk, de reistijd naar Parijs is ongeveer drie uur.

Verkeer- en Parkeersituatie

Nîmes ligt 725 kilometer van Parijs. Van de Franse hoofdstad volgt u de tolweg A6/A7 (Autoroute du Soleil) tot aan Orange. Daar neemt u de A9, het is dan nog ruim 60 kilometer naar Nîmes.

Tot aan de boulevards rond het oude centrum van Nîmes is autorijden er niet moeilijker dan in andere Franse steden, maar het is beslist af te raden dat centrum per auto te verkennen. De straatjes zijn smal, kronkelig en in vele straten geldt eenrichtingverkeer. Bovendien kunt u achter het autostuur nauwelijks genieten van de schoonheid van dit oude centrum. Parkeer uw auto in een van de parkeergarages die duidelijk staan aangegeven en ga te voet verder. Er zijn overdekte garages bij de topattracties Les Arènes en Maison Carrée, maar de kans dat die vol zijn is groot.

Hotels

In heel Nîmes kunt u accommodaties voor overnachting vinden. Het spreekt vanzelf dat de wat duurdere maar zeer sfeervolle hotels in het oude centrum liggen. Aan de rand van de stad zijn budgethotels te vinden. In de omgeving zijn vele campings. Zuid-Frankrijk is een uiterst populaire bestemming voor Fransen én voor buitenlandse bezoekers. In de zomermaanden dient u uw hotelkamer te reserveren; in de wintermaanden is dat niet nodig.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Nîmes raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 km/h
 • Taal
  Frans
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Avis
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Enterprise
 • Rent a car
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Budget
 • ADA
 • Flizzr
 • Costa Rent
 1. Home
 2. Autohuur Frankrijk
 3. Autohuur Nimes