• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
Hulp nodig?
+49 89 22061480
Openingsuren

Autoverhuur Hannover Treinstation

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Hannover Treinstation voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Hannover Treinstation

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen Hannover Treinstation

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod op Hannover Treinstation

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Cabrio
SUV
Elektrisch

Aanbod verhuurders op Hannover Treinstation

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven op Hannover Treinstation. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Europcar

  8.8 (8061)
  vanaf € 36 / dag
 • Sixt

  7.4 (3316)
  vanaf € 48 / dag
 • Global Rent a Car

  7.5 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Buchbinder

  8.6 (534)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Keddy By Europcar

  8.1 (3331)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Flizzr

  7.3 (305)
  vanaf € 41 / dag

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 3525 beoordelingen

Hannover Treinstation gemiddelde dagprijs per maand

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Hannover Treinstation) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is mei de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is oktober de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is oktober de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is augustus de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is november de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is mei de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is mei de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Hannover Treinstation - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Hannover Treinstation) is mei de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuur locatie Hannover Treinstation

Overige verhuurlocaties in Hannover

Naast de verhuurders van Hannover Treinstation vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Hannover:

Locatie informatie voor Hannover Treinstation

Algemene informatie

Hannover Hauptbahnhof ligt in het centrum van Hannover en is het centrale station van de stad. Hannover Hbf is een tussenstop voor veel ICE- lijnen. De lijnen van het noorden (Hamburg) naar het zuiden (München) stoppen hier. Maar ook de ICE-hogesnelheidslijnen uit het Ruhrgebied en de Benelux richting Berlijn, passeren het station. Het huidige stationsgebouw dateert uit 1879, al stond er op deze plek al in 1843 een station. Het station heeft in de afgelopen jaren meerdere prijzen gewonnen voor goede dienstverlening en hoge kwaliteit.

Vervoer

Wil je Hannover bekijken? Aan beide kanten van het station zijn taxistandplaatsen te vinden. Dus aan het Ernst-August-Platz en aan het Raschplatz. De bussen vertrekken vanaf het Ernst-August-Platz. De S-Bahn van Hannover vertrekt van spoor 1, 2, 13, 14. De metro (U-bahn) vind je op verdieping -2. Hier stoppen de A, B en C- route. Je kunt een auto huren op het station van Hannover. Er is keuze uit de autoverhuurbedrijven Europcar, Sixt en Hertz. Alle drie zitten in het DB Reisezentrum in de stationshal. Fietsen huren is mogelijk in de stationshal of op het Ernst-August-Platz voor het station.

Diensten

Bij de DB informatiebalie kun je terecht voor taxivouchers, hotelreserveringen, verloren bagage en reisinformatie. Voor mindervalide reizigers zijn alle faciliteiten aanwezig op station Hannover. Er is een bank en er zijn pinautomaten en een WiFi Hotspot.

Restaurants

Keus genoeg als je iets wilt eten en drinken. Er zijn diverse take-aways, waar je snel een broodje kunt kopen voor onderweg. Maar wil je even rustig eten dan is er een visrestaurant Bistro. Bijzonder is nog restaurant Sol y Mar, waar je naast het nuttigen van een hapje en een drankje, je ook kunt laten masseren.

Winkels

Er zijn een aantal winkels. Zo is er een bloemenwinkel, een kapper, een drogist en een gezondheidswinkel. Voor een ruimere keus moet je echter bij de Niki de Saint Phalle Promenade zijn. Deze is direct bereikbaar vanuit het station.

Handige links

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Europcar
 • Sixt
 • Global Rent a Car
 • Buchbinder
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • Flizzr
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Hannover
 4. Hannover Treinstation