• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Düsseldorf

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Düsseldorf voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Düsseldorf

EasyTerra Autohuur Düsseldorf is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Düsseldorf

Autohuur aanbiedingen in Düsseldorf

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Düsseldorf

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Düsseldorf

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Düsseldorf. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Dollar Rent a Car

  9.4 (4522)
  vanaf € 25 / dag
 • National Car Rental

  8.7 (414)
  vanaf € 31 / dag
 • Avis

  8.5 (6191)
  vanaf € 28 / dag
 • Buchbinder

  8.4 (558)
  vanaf € 25 / dag
 • Budget

  8.3 (9906)
  vanaf € 28 / dag
 • Europcar

  8.2 (8417)
  vanaf € 27 / dag
 • Enterprise

  8.2 (2032)
  vanaf € 27 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (3618)
  vanaf € 23 / dag
 • Sixt

  8.1 (3514)
  vanaf € 25 / dag
 • Flizzr

  7.8 (320)
  vanaf € 25 / dag
 • wheego

  7.6 (52)
  vanaf € 16 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.4 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Hertz

  6.4 (7097)
  vanaf € 26 / dag
 • Thrifty

  5.9 (5685)
  vanaf € 22 / dag
 • Alamo

  5.4 (9004)
  vanaf € 25 / dag
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Edel & Stark

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • McRent

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Drive Hellas

  8.2 (318)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3779 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Düsseldorf?

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is januari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is januari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming (Düsseldorf) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is november de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is november de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is november de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is november de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is november de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is november de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is november de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is augustus de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is januari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is november de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is oktober de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is november de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Düsseldorf - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Düsseldorf) is november de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Düsseldorf

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Düsseldorf, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Düsseldorf

EasyTerra Autohuur Düsseldorf vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Berliner Allee 26
Düsseldorfer Str. 6
Eduard-Schloemann-Straße 4
Erkrather Str. 434
Flinger Broich 10
Forststraße 15-19
Gartenstraße 2
Georg-Glock-Straße 20
Grafenberger Allee 277-287
Hammer Landstraße 85-91
Harffstraße 7
Heerdter Landstr. 141
Henkelstraße 172
Höherweg 105
Immermannstraße 65
Jülicher Landstraße 117
Kieshecker Weg 141
Kölner Str. 159-161
Maritim-Platz 1
Moselstraße 6
Münsterstraße 330
Niederkasseler Lohweg 18a
Nürnberger Str. 33
Nürnberger Str. 47
Rather Broich 139
Rather Kreuzweg 109
Talstraße 1
Theodorstraße 279
Wiesenstraße 66a

Informatie locatie voor Düsseldorf

Introductie

Düsseldorf is de hoofdstad van Rheinland-Westfalen. Hoewel de stad in de Tweede Wereldoorlog zwaar werd gebombardeerd heeft Düsseldorf een elegante uitstraling behouden met een mix van oude en nieuwe gebouwen. De oude ‘Altstadt’ met de 13e eeuwse Sint-Lambertuskerk en het oude kasteel Jägerhof zijn zeer de moeite van het bekijken waard. Verder vindt u exclusieve winkels en galeries aan de Königsallee, door de inwoners zelf vaak kortweg aangeduid als ‘Kö’.

Bevolking

Düsseldorf heeft bijna 600.000 inwoners. Het wordt ook wel ‘Nippon aan de Rijn’ genoemd, vanwege het grote aantal Japanners dat er woont (8000). Schrijf de naam van de stad nooit zonder umlaut. ‘Dussel’ betekent ‘sufferd’ en dat vinden de Düsseldorfers niet leuk.

Ligging

De stad ligt voornamelijk op de oostelijke oever van de Rijn, waar het riviertje de Düssel in de Rijn uitmondt. Enkele stadsdelen (Oberkassel, Niederkassel, Heerdt en Lörick) liggen op de westelijke oever. Düsseldorf ligt ten zuidwesten van het Ruhrgebied, maar maakt wel deel uit van deze grote stedelijke agglomeratie met meer dan 11 miljoen inwoners. Duisburg ligt even ten noordwesten van Düsseldorf. Keulen ligt ten zuidoosten van de stad.

Economie

Waar het Ruhrgebied leunt op de zware industrie is Düsseldorf vooral een administratief centrum. Niet voor niets wordt de stad ook wel ‘de schrijftafel van het Ruhrgebied’ genoemd. De hoofdkantoren van zware industrieën zijn er gevestigd, zoals Thyssen-Krupp, Rheinmetall en Henkel. Verder is er een Europees patentbureau en zijn er ook vele reclamebureaus, telecommunicatiebedrijven en banken gevestigd. Weinig mensen weten dat Düsseldorf een vooraanstaande positie inneemt in de Duitse mode-industrie. De ‘Collections Premieren Düsseldorf’ is een van de grootste modebeurzen ter wereld.
Ook de media zijn ruim vertegenwoordigd met de studio’s van de Duitse tv-netten Westdeutschen Rundfunks (WDR) en Zweiten Deutschen Fernsehens (ZDF).

Vliegvelden

De luchthaven van Düsseldorf ligt ten noorden van de stad en is het op twee na grootste vliegveld van Duitsland. Vanuit de binnenstad is de luchthaven bereikbaar met de zogeheten Stadtbahn (lijn 7). Ook is er een railverbinding met de Hochbahn.
Twintig kilometer ten westen van de stad ligt een kleinere luchthaven, Düsseldorf-Mönchengladbach.
Budgetmaatschappijen maken gebruik van het vliegveld Weeze. Dat ligt 100 kilometer ten noordwesten van de stad, maar de bestemming wordt door deze maatschappijen vaak wel aangeduid als ‘Düsseldorf’.

Openbaar Vervoer

Düsseldorf heeft een uitgebreid openbaar vervoernetwerk met Stadtbahnen (stadstreinen, metro), Strassenbahnen (trams) en bussen, allemaal geëxploiteerd door Rheinbahn. Het knooppunt van alle openbaar vervoer in de stad is het Hauptbahnhof Düsseldorf. Van het station vertrekken snelle (ICE-)treinen naar onder meer Berlijn, München en Amsterdam. De ICE-treinen stoppen ook op het station Düsseldorf Flughafen. Regionale treinen zijn er naar Duisburg, Essen, Wuppertal, Mönchengladbach, Krefeld en Keulen.
U kunt met één kaartje gebruik maken van alle openbaar vervoer in Düsseldorf en omgeving.

Verkeer- en Parkeersituatie

Düsseldorf is omgeven door snelwegen. In het noorden de A44 Mönchengladbach-Bochum en de A52 naar Essen, in het zuiden de A46 Heinsberg-Hagen en de A59 naar Leverkusen, in het westen de A57 Keulen-Krefeld en ten slotte in het oosten de A3 van Keulen naar Oberhausen.
Het is een moderne stad met goede bewegwijzering zodat u geen moeite zult hebben uw weg te vinden in Düsseldorf.
Langs de Königsallee is een zogeheten ‘Blauwe Zone’ ingesteld. U mag daar uitsluitend parkeren in de blauwe vakken, op alle andere plaatsen is parkeren verboden. In de Blauwe Zone moet u betalen voor parkeren van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00. Let op: buiten deze tijden mag u gratis parkeren maar ook dan uitsluitend in de blauwe vakken.

Hotels

Düsseldorf is een zakelijk centrum waar het hele jaar door vele beurzen en tentoonstellingen worden gehouden. Er is dus geen gebrek aan hotels in de middenklasse en hoger. Als u een hotel in deze categorie zoekt is het zeer aan te raden uw hotelkamer te reserveren. Goedkopere accommodaties vindt u rond het treinstation, vooral in de Graf-Adolf-Strasse, en in het zuiden van de stad rond de Jahnstrasse.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Düsseldorf raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Europcar
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Flizzr
 • wheego
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • Thrifty
 • Alamo
 • Global Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • McRent
 • Drive Hellas
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Düsseldorf