• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Toronto

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Toronto voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Toronto

EasyTerra Autohuur Toronto is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Toronto

Autohuur aanbiedingen in Toronto

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Toronto

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Personenbusje
Cabrio
SUV

Autoverhuurbedrijven in Toronto

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Toronto. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Hertz

  8.9 (7021)
  vanaf € 29 / dag
 • Thrifty

  8.1 (5613)
  vanaf € 26 / dag
 • Sixt

  8.1 (3456)
  vanaf € 43 / dag
 • Green Motion

  8 (1962)
  vanaf € 16 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (411)
  vanaf € 66 / dag
 • Alamo

  7.9 (8889)
  vanaf € 66 / dag
 • Discount

  7.9 (29)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Budget

  7.8 (9798)
  vanaf € 33 / dag
 • Avis

  7.6 (6096)
  vanaf € 30 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.2 (4472)
  vanaf € 26 / dag
 • ACE Rent A Car

  5.3 (16)
  vanaf € 21 / dag
 • Fox Rent A Car

  5.3 (13)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Economy Rent a Car

  Geen beoordelingen
  vanaf € 20 / dag
 • NÜ Car Rentals

  6.8 (20)
  Geen tarieven beschikbaar
 • SurPrice car rentals

  5.2 (539)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Mex Rent a Car

  3.7 (46)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Carwiz rent a car

  7.8 (563)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  8.6 (1995)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Europcar

  7 (8307)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3678 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Toronto?

Toronto - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Toronto) is maart de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Toronto - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Toronto) is november de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming (Toronto) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Toronto - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Toronto) is november de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Toronto - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Toronto) is november de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Toronto - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Toronto) is november de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Toronto - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Toronto) is november de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Toronto - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Toronto) is november de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Toronto - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Toronto) is november de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Toronto - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Toronto) is november de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Toronto - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Toronto) is november de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Toronto - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Toronto) is mei de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Toronto - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Toronto) is april de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Toronto - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Toronto) is april de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Toronto

Als u op zoek bent naar een huurauto in Canada, maar in een andere stad dan Toronto, klik dan door naar de Autoverhuur Canada pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Canada u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Toronto

EasyTerra Autohuur Toronto vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

10414 Yonge St
10619 Yonge St
11552 Yonge St
1245 Danforth Avenue
1334 Dundas Street East
134 Jarvis St
1345 Lawrence Ave East
1369 Dundas Street E. Unit B
1474 Victoria Park Ave
1537 Avenue Rd
161 Bay Street
16775 Yonge St
17565 Yonge Street
191 Parliament Street
191 Parliment Street
1910 Yonge Street
2 Bloor St E
20 Bloor St E
200 Front St W
220 Yonge St
2345 Yonge St
2401 Dundas St W
2440 Dundas St W
2746 Yonge St
307 Lake Shore Blvd E
3131 Danforth Ave
3193 Dundas West
3200 Dufferin St
330 Front St W
3320 Dufferin Street
333 College St
340 Evans Ave.
3441 Dundas St W
40 Blue Jays Way
4240 Sheppard Ave East
445 Rexdale Blvd
4728 Yonge St
50 Burnhamthorpe Rd W
5481 Dundas Street West
5553 Dundas St W
60 Harbour St
6048 Yonge St
6120 Midfield Rd
62 Sheppard Ave W
626 Dixon Rd
65 Regent Park Blvd
7545 Yonge St
80 Bloor St E
865 York Mills Rd
920 Yonge St
930 Yonge St
947 Dovercourt Rd
9677 Yonge St
999 Danforth Ave
115 Strachan Ave

Informatie locatie voor Toronto

Introductie

Toronto is de grootste stad van Canada (maar niet de hoofdstad, dat is Ottawa). Het is de hoofdstad van de provincie Ontario. Toronto is een zeer aangename stad, en net als Vancouver in West-Canada geldt het als een van de beste steden ter wereld om in te leven. Toronto is het economische en culturele centrum van Canada. Het is daarnaast een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de Niagara Falls die per auto in ongeveer een uur bereikbaar zijn. Ook de directe omgeving van Toronto bestaat uit indrukwekkend natuurschoon.

Bevolking

Officieel heeft de gemeente Toronto 5 miljoen inwoners. Dat komt doordat enkele steden in de omgeving in 1976 met Toronto zijn samengevoegd. In de stad zelf woont ongeveer de helft van die 5 miljoen. Toronto is een zeer multi-culturele stad: bijna de helft van de bevolking bestaat uit immigranten uit de hele wereld, o.m. uit Groot-Brittannië, Ierland, India, Oost-Europa, China en Zuid-Europa.

Ligging

De stad ligt in het zuidoosten van Canada aan Lake Ontario in het Grote Merengebied van Noord-Amerika. Dwars door Lake Ontario loopt de grens met de Verenigde Staten. De Amerikaanse stad Detroit ligt 915 kilometer ten zuidwesten van Toronto, het Canadese Montreal ligt op 546 km ten noordoosten.

Economie

Toronto is een commercieel, logistiek, financieel en industrieel centrum. Dat heeft onder meer te maken met de rijkdom aan delfstoffen in de provincie Ontario. Die worden ofwel in hun ruwe vorm verhandeld of ter plekke verwerkt.

Vliegvelden

Ten westen van de stad ligt het belangrijkste vliegveld: Toronto Pearson International Airport. Het is de drukste luchthaven van Canada met directe verbindingen naar alle continenten. Er zijn plannen in de maak om van Pickering Airport, ten oosten van Toronto, ook een internationale luchthaven te maken. Een beslissing daarover kan echter nog jaren op zich laten wachten.
Midden in de stad – aan de haven – ligt Toronto Island Airport. Het wordt voornamelijk gebruikt door zakenreizigers en er zijn directe vluchten naar onder meer Montreal en New York.

Openbaar Vervoer

Toronto heeft een uitstekend openbaar vervoernetwerk, dat bestaat uit metro-, tram- en buslijnen. Er zijn slechts drie metrolijnen, maar die bestrijken samen wel een netwerk van meer dan 60 kilometer. De bovengrondse bus- en tramlijnen stoppen allemaal bij een of meer metrostations. Voor alle openbaar vervoerritten geldt een eenheidstarief, ongeacht de afstand die u aflegt.

De zogeheten VIA treinen onderhouden verbindingen met Niagara Falls, Ottawa en Montreal en vele kleinere plaatsen. Het Union Station wordt ook aangedaan door de treinen van Ontario Northland en Amtrak.

Verkeer- en Parkeersituatie

Dwars door de stad van west naar oost loopt de Highway 401. Het is de grootste en drukste snelweg van Noord-Amerika. Bij de aansluiting met Highway 400 is de weg maar liefst 22(!) rijbanen breed.
De stadswegen volgen een regelmatig patroon: ze lopen ofwel van oost naar west, of van noord naar zuid. Deze straten zijn over het algemeen breed, u zult geen moeite hebben met autorijden in Toronto, alhoewel ook deze stad geregeld met files te maken heeft.

Toronto propageert het gebruik van de fiets. In ‘downtown’ zijn verscheidene vrije fietspaden aangelegd om de inwoners te stimuleren hun auto thuis te laten voor woon-werkverkeer.

Hotels

Als het economische, sociale en culturele centrum van Canada heeft Toronto vele hotels: van jeugdherbergen en ‘bed & breakfast’ tot vijsterrenhotels. Hotelkamers in deze populaire stad worden veel van tevoren geboekt. Dat is ook aan te raden om te voorkomen dat u niet in het hotel van uw keuze kunt overnachten.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Toronto raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  50 - 100 km/h
 • Taal
  Engels, Frans
 • Populaire autoklasse
  Intermediate

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Hertz
 • Thrifty
 • Sixt
 • Green Motion
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Discount
 • Budget
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • Fox Rent A Car
 • Economy Rent a Car
 • NÜ Car Rentals
 • SurPrice car rentals
 • Mex Rent a Car
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • Europcar
 1. Home
 2. Autohuur Canada
 3. Autohuur Toronto