• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Vancouver

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Vancouver voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Vancouver

EasyTerra Autohuur Vancouver is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Vancouver

Autohuur aanbiedingen in Vancouver

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Vancouver

Autotype
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Cabrio
SUV

Autoverhuurbedrijven in Vancouver

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Vancouver. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Hertz

  8.8 (7071)
  vanaf € 37 / dag
 • Thrifty

  8.7 (5673)
  vanaf € 33 / dag
 • Alamo

  8.5 (8970)
  vanaf € 56 / dag
 • Avis

  8.3 (6165)
  vanaf € 38 / dag
 • Sixt

  8.1 (3498)
  vanaf € 62 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (414)
  vanaf € 63 / dag
 • Budget

  8 (9871)
  vanaf € 45 / dag
 • Discount

  7.8 (29)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (4506)
  vanaf € 32 / dag
 • Economy Rent a Car

  Geen beoordelingen
  vanaf € 37 / dag
 • Nextcar

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • ACE Rent A Car

  5.3 (16)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Carwiz rent a car

  7.7 (570)
  Geen tarieven beschikbaar
 • U-Save Auto Rental

  8.7 (262)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Mex Rent a Car

  3.8 (46)
  vanaf € 229 / dag
 • NÜ Car Rentals

  6.8 (20)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  8.5 (2022)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Europcar

  6.8 (8389)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3752 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Vancouver?

Vancouver - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Vancouver) is januari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Vancouver - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Vancouver) is november de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming (Vancouver) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Vancouver - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Vancouver) is november de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Vancouver - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Vancouver) is december de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Vancouver - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Vancouver) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Vancouver - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Vancouver) is december de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Vancouver - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Vancouver) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Vancouver - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Vancouver) is oktober de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Vancouver - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Vancouver) is november de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Vancouver - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Vancouver) is februari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Vancouver - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Vancouver) is december de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Vancouver - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Vancouver) is februari de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Vancouver

Als u op zoek bent naar een huurauto in Canada, maar in een andere stad dan Vancouver, klik dan door naar de Autoverhuur Canada pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Canada u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Vancouver

EasyTerra Autohuur Vancouver vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

1156 W Hastings St, Vancouver, BC V6E 4R5, Canada
1185 W Georgia St
1234 Hornby St, Vancouver, BC V6Z 1W2, Canada
1270 Granville St
1361 Robson St
1400 Robson Street
1696 W 1st Ave, Vancouver, BC V6J 1G1, Canada
180 W Georgia St
195 Pemberton Ave
22 E 2nd Ave
2651 No. 3 Rd
3-790 SW Marine Dr
345 Robson St
3500 Cessna Dr
3771 No. 3 Rd
413 Seymour Street
416 W Georgia St
451 West 8th Avenue,
5951 Minoru Blvd Unit 173
7047 Venture St
747 Cliveden Pl
751 Marine Dr, North Vancouver, BC V7M 1H4, Canada
757 Hornby Street
7731 Vantage Way
851 Centennial Drive
855 Kingsway
906 West Broadway, Suite 101
970 SW Marine Dr #10, Vancouver, BC V6P 5Z2, Canada
999 Canada Pl
Unit 426-5300 No. 3 Rd, Richmond, BC V6X 2X9, Canada
Vancouver Holiday Inn Hotel, Vancouver, BC V6Z 1R2, Canada

Informatie locatie voor Vancouver

Introductie

Vancouver is de derde stad van Canada en geldt als een van de beste steden ter wereld om in te leven. De stad heeft sfeer en er is veel groen: er zijn meer dan 180 stadsparken. Ruige natuur is op een steenworp afstand te vinden. De stad is vernoemd naar een Engelse kapitein, George Vancouver. Deze man had Nederlandse voorouders, die oorspronkelijk Van Coevorden heetten. Oftewel, Vancouver is indirect vernoemd naar Coevorden in Nederland.

Bevolking

De stad zelf heeft 600.000 inwoners, maar er is een groot stedelijk gebied rond Vancouver waar ruim 2 miljoen mensen wonen. De inwoners hebben uiteenlopende etnische achtergronden. Chinezen zijn ruim vertegenwoordigd en Vancouver heeft dan ook de op een na grootste Chinese wijk van Noord-Amerika (na San Francisco). Verder zijn er immigranten uit India, Italië, Griekenland, Japan, de Filippijnen, Korea, Vietnam en Cambodja. Vrij recent is de toevloed van Oost-Europeanen op gang gekomen.

Ligging

Vancouver ligt in het westen van Canada, net ten noorden van de grens met de Verenigde Staten. De stad wordt geroemd om haar prachtige ligging aan de Straat van Georgia met in het oosten de bergen van de Coast Mountains. Vancouver ligt 4800 kilometer van Montreal.

Economie

De ligging van Vancouver speelt een belangrijke rol in de regionale economie. De stad verhandelt veel producten uit het achterland zoals hout en delfstoffen. Vele grote hout- en mijnbouwbedrijven hebben hun hoofdkantoor in Vancouver. De producten worden geëxporteerd via de haven of via de weg (Trans Canada Highway), of met de trein naar het oosten van Canada getransporteerd.
De stad is ook een centrum van high-tech industrie, van software-ontwikkeling tot biotechnologie.
De fraaie ligging van Vancouver trekt vele toeristen, zowel in de zomer als in de winter. In 2010 organiseert de stad de Olympische Winterspelen.

Vliegvelden

Even ten zuiden van de stad ligt Vancouver International Airport. Er zijn vele verbindingen met steden in Noord-Amerika, Europa en Azië. Ten oosten van de stad, op ongeveer een uur rijden, ligt een kleiner vliegveld, Abbotsford International Airport. Ondanks de naam wordt deze luchthaven vooral gebruikt voor binnenlandse vluchten.

Openbaar Vervoer

Vancouver heeft een uitstekend openbaar vervoernetwerk met bussen, veerboten en een stadstrein op verhoogd spoor die Sky Train heet. In de bussen moet u met gepast geld betalen voor een kaartje. Voor de Skytrain koopt u kaartjes bij een machine, die wisselgeld geeft en ook bank- en creditkaarten accepteert. U kunt ook een dagkaart kopen of een boekje met kaartjes voor 10 ritten (Fare Saver tickets).

Verkeer- en Parkeersituatie

In tegenstelling tot veel andere Noord-Amerikaanse steden lopen er geen snelwegen tot in het centrum van Vancouver. De Trans Canadia Highway (snelweg nummer 1) loopt ten oosten van ‘downtown’ Vancouver en eindigt bij Horseshoe Bay in West Vancouver. Highway 99 loopt van de Canadees-Amerikaanse grens en eindigt in de wijk Richmond ten zuiden van het centrum.

Raadpleeg zorgvuldig een kaart van de stad voor u naar een bestemming rijdt. Er zijn veel straten met dezelfde naam of hetzelfde nummer. Dat komt door de 23 gemeenten die samen Greater Vancouver uitmaken: ieder voor zich geeft straatnamen en –nummers uit en bovendien wijzigen die nogal eens.

Het centrum van Vancouver is een zeer dichtbevolkt gebied. Het verkeer is druk en het is moeilijk, zo niet onmogelijk, om een parkeerplaats op straat te vinden. Dit wordt trouwens ook ontmoedigd door het stadsbestuur: de parkeertarieven op straat zijn hoger dan in parkeergarages. Als u vergeet de parkeermeter op tijd bij te vullen, kan uw auto worden weggesleept.

Vancouver geldt als zeer veilig, maar de stad kampt met één groot probleem: auto-inbraken. Laat daarom niets van waarde achter in uw auto, want de kans is groot dat het portier wordt geforceerd of een ruit wordt ingeslagen.

Hotels

Greater Vancouver heeft een breed aanbod aan hotels, motels en ‘bed & breakfast’ accommodaties. Aangezien de stad een populaire vakantiebestemming is, raden we u aan een hotelkamer te reserveren. Zeker als u in het centrum van de stad wilt overnachten, want die hotels zijn vaak volgeboekt.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Vancouver raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  50 - 100 km/h
 • Taal
  Engels, Frans
 • Populaire autoklasse
  Intermediate

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Hertz
 • Thrifty
 • Alamo
 • Avis
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Budget
 • Discount
 • Dollar Rent a Car
 • Economy Rent a Car
 • Nextcar
 • ACE Rent A Car
 • Carwiz rent a car
 • U-Save Auto Rental
 • Mex Rent a Car
 • NÜ Car Rentals
 • Enterprise
 • Europcar
 1. Home
 2. Autohuur Canada
 3. Autohuur Vancouver