• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Sydney

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Sydney voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Profiteer nu van onze wereldwijde promotie!
Tot 20% korting op een ruime selectie van leveranciers.
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Sydney

EasyTerra Autohuur Sydney is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Sydney

Autohuur aanbiedingen in Sydney

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Sydney

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Sydney

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Sydney. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Enterprise

  8.8 (1983)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Hertz

  8.8 (6996)
  vanaf € 44 / dag
 • East Coast Car Rentals

  8.6 (130)
  vanaf € 16 / dag
 • Budget

  8.6 (9771)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Alamo

  8.5 (8848)
  vanaf € 33 / dag
 • Bargain Car Rentals

  8.5 (20)
  vanaf € 18 / dag
 • Thrifty

  8.4 (5588)
  vanaf € 67 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4456)
  vanaf € 69 / dag
 • Avis

  8.1 (6078)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Sixt

  8 (3436)
  vanaf € 31 / dag
 • Europcar

  7.5 (8274)
  vanaf € 27 / dag
 • Goldcar

  7.3 (5591)
  vanaf € 17 / dag
 • Ace Rental Cars

  6.5 (14)
  vanaf € 56 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (407)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Apollo Car Rental

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • FireFly Car Rental

  7.3 (3861)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Alpha Car Hire

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3484)
  vanaf € 27 / dag
 • Green Motion

  7.7 (1948)
  vanaf € 74 / dag

Wanneer een huurauto boeken in Sydney?

Sydney - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sydney) is juli de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sydney - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sydney) is april de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming (Sydney) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sydney - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sydney) is april de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sydney - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sydney) is april de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sydney - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sydney) is april de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sydney - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sydney) is april de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sydney - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sydney) is april de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sydney - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Sydney) is oktober de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sydney - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Sydney) is april de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sydney - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Sydney) is november de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sydney - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Sydney) is november de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sydney - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Sydney) is mei de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sydney - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Sydney) is februari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Sydney

Als u op zoek bent naar een huurauto in Australië, maar in een andere stad dan Sydney, klik dan door naar de Autoverhuur Australië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Australië u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Sydney

EasyTerra Autohuur Sydney vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

10/209 Harris St
129 Princes Hwy
13 Sarah St
142-144 Parramatta Rd
157 Walker St
158 Adderley St W
182-196 O'Riordan St
1A Worth St
2 Lee St
203 Victoria St
242 Arden St
296 Coward St
30 Pitt St
31 Bay Rd
31 Higginbotham Rd
36 College St
395 Pitt St
55 Pirrama Road
6 Long St
67-69 Hawkesbury Rd
69 Sydenham Rd
7 Coleman St
70 Murray Street
818 George St
9 Culverston Rd
93 William St
95 Parramatta Rd
95 Riley St
Sir John Young Crescent

Informatie locatie voor Sydney

Introductie

Sydney is de grootste stad van Australië, maar niet de hoofdstad zoals sommigen denken. De hoofdstad is Canberra. De plaats kreeg die status door de rivaliteit tussen Sydney en Melbourne. Uiteindelijk besloot men de hoofdstad halverwege deze twee steden te bouwen.
Sydney is een zeer internationale stad en ligt op de plek waar de eerste Britten voet op het Australische continent zetten en een strafkolonie oprichtten. Behalve moderne wolkenkrabbers en het prachtige Operagebouw zijn er ook gebouwen in Victoriaanse stijl te vinden, onder meer in de gerestaureerde wijk The Rocks.

Bevolking

De stad heeft meer dan 4 miljoen inwoners. Voor het merendeel van Britse of Ierse afkomst, maar er zijn ook grote groepen immigranten uit andere delen van de wereld: Zuid-Europa (Grieken, Italianen), China, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten (Libanezen).

Ligging

Sydney ligt aan de oostkust van Australië in de staat New South Wales, waarvan het de hoofdstad is. De stad ligt aan Port Jackson, dat beter bekend is als Sydney Harbour. Deze natuurlijke haven is het begin van een diepe inham van de Stille Oceaan die dwars door de stad loopt. De Britse ontdekkingsreiziger James Cook had een voorkeur voor een baai die iets zuidelijker ligt, Botany Bay. Inmiddels wordt ook die baai door de bebouwing van Sydney omsloten. Het oudste deel van de stad ligt rond Sydney Cove, een inham aan de zuidkant van Port Jackson. De beboste bergen van de Blue Mountains liggen ten oosten van de stad. De bergen danken hun naam aan de blauwgrijze nevel die ontstaat doordat olie van de eucalyptusbomen verdampt. Aan de kust zijn vele prachtige stranden, vaak midden in stedelijk gebied.

Economie

Sydney is de belangrijkste havenstad van Australië. Industrie is er wel (o.m. machines, voedingsmiddelen, elektronische producten en papier), maar die branche wordt inmiddels overschaduwd door de dienstensector. De stad is het financiële centrum van het land met de hoofdkantoren van de meeste banken en verzekeringsmaatschappijen, en een grote effectenbeurs.
Multinationale ondernemingen hebben hun regionale hoofdkantoor in Sydney en er is ook een niet onbelangrijke filmindustrie (Fox Studios). Verder groeit het aandeel van wetenschappelijke onderzoekscentra. De stad heeft maar liefst vier universiteiten.
Toerisme levert ook een bijdrage aan de lokale economie: de stad trekt elk jaar 2,5 miljoen buitenlandse toeristen. Ook Australiërs zelf gaan graag een of meerdere dagen naar Sydney.

Vliegvelden

Kingsford Smith International Airport is het belangrijkste vliegveld van Sydney en het grootste van Australië. Het ligt acht kilometer ten zuiden van het stadscentrum aan Botany Bay. Er zijn vele internationale verbindingen met vele vluchten per dag naar Nieuw-Zeeland en Aziatische steden als Hongkong, Kuala Lumpur, Singapore, Bangkok en Tokyo. Er is een treinverbinding met de luchthaven en ook rijden er shuttlebussen tussen het vliegveld en hotels in het centrum van de stad.

Bankstown Airport ligt in het zuidwesten van Sydney. Dit vliegveld is klein en wordt vooral gebruikt voor privé- en zakenvluchten.

Openbaar Vervoer

CityRail is het treinsysteem van Sydney, voor een deel een soort metro. In de buitenwijken rijden de treinen bovengronds, maar in het centrum ondergronds. Verder is er een lightrail-service van het Centraal Station naar Lilyfield en een monorail die rond het belangrijkste winkelgebied en Darling Harbour loopt.
Bezoekers van de stad zullen het meest gebruik maken van bussen. Er zijn meer dan 300 lijnen die genummerd zijn naar het gebied dat ze bedienen. Buslijnen die beginnen met het nummer 1 rijden naar de noordelijke stranden, busnummers die beginnen met een 2 naar de noordelijke stadswijken, nummer 3 naar de oostelijke wijken, nummer 4 naar het westen en zuiden, en nummer 5 naar het westen. Buslijnen die beginnen met een 6 zijn schoolbussen. Verder zijn er vele veerverbindingen over Sydney Harbour.

Het Centraal Station van Sydney ligt aan Eddy Avenue. Er zijn treinverbindingen naar onder meer Melbourne (reistijd: 10 uur), Brisbane (12,5 uur), Adelaide (26 uur) en Perth (64 uur). Voor het station ligt de Sydney Coach Terminal, waar bussen vertrekken naar o.m. Brisbane, Canberra, Adelaide en Melbourne.

Verkeer- en Parkeersituatie

Om te beginnen: in Australië rijdt men links en zit het stuur in uw huurauto dus rechts. Dat went overigens snel genoeg. De infrastructuur in Sydney is sterk verbeterd toen de stad de organisatie van de Olympische Spelen van 2000 toegewezen kreeg. Zo is de verbinding met de luchthaven nu een stuk makkelijker, dankzij de Eastern Distributor tunnel. De in 2005 geopende Cross-City tunnel verbindt Kings Cross en Darling Harbour en ontlast de wegen in het centrum van de stad.

Het vinden van een parkeerplaats in het centrum van Sydney is moeilijk en bovendien is op straat parkeren niet goedkoop. Daarnaast gelden in vele straten tijdsbeperkingen voor parkeren. Het is gemakkelijker uw auto te stallen in een van de parkeergarages rond het centrum en met het openbaar vervoer verder te reizen. Een goede keus is de centraal gelegen Queen Victoria Building (QVB) Car Park in York Street. In de omgeving van het populaire Bondi Beach wordt streng gecontroleerd op het verbod daar te stoppen, hoe kort ook.

De meeste mensen die een auto huren in Australië willen meer dan alleen Sydney zien. Hou er dan wel rekening mee dat Australië – buiten de grote steden – een bijzonder leeg land is. Zorg niet alleen voor voldoende voedsel en water, maar ook voor voldoende brandstof. Tankstations kunnen honderden kilometers uit elkaar liggen! Bij ’s nachts rijden moet u bedacht zijn op kangoeroes die aangetrokken worden door de autolichten.

Hotels

Ten westen van het centrale zakendistrict vindt u de luxe hotels. Hotels in de middenklasse zijn vooral gesitueerd in de wijken North Sydney, Inner West en North Shore. Goedkope hotels en guesthouses vindt u ten zuiden van het centrum, in Glebe en Kings Cross, bij de zuidelijke stranden zoals Bondi en Coogee en bij het Manly-strand in het noorden. Sydney is een economisch en cultureel centrum en trekt ook vele toeristen. Boek uw hotelkamer van tevoren.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Sydney raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Australian dollar
 • Rijrichting
  Links
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 - 130 km/h
 • Taal
  Engels
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Enterprise
 • Hertz
 • East Coast Car Rentals
 • Budget
 • Alamo
 • Bargain Car Rentals
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Sixt
 • Europcar
 • Goldcar
 • Ace Rental Cars
 • National Car Rental
 • Apollo Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Alpha Car Hire
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion
 1. Home
 2. Autohuur Australië
 3. Autohuur Sydney