• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Frankfurt

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Frankfurt voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Frankfurt

EasyTerra Autohuur Frankfurt is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Frankfurt

Autohuur aanbiedingen in Frankfurt

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Frankfurt

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Frankfurt

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Frankfurt. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Dollar Rent a Car

  9.3 (4522)
  vanaf € 22 / dag
 • National Car Rental

  8.7 (414)
  vanaf € 31 / dag
 • Europcar

  8.5 (8417)
  vanaf € 27 / dag
 • Enterprise

  8.4 (2032)
  vanaf € 27 / dag
 • Keddy By Europcar

  8 (3618)
  vanaf € 24 / dag
 • Flizzr

  8 (320)
  vanaf € 31 / dag
 • Sixt

  7.9 (3514)
  vanaf € 30 / dag
 • Avis

  7.8 (6191)
  vanaf € 24 / dag
 • Budget

  7.8 (9906)
  vanaf € 25 / dag
 • OK Mobility

  7.5 (297)
  vanaf € 14 / dag
 • wheego

  7.5 (52)
  vanaf € 16 / dag
 • Alamo

  7.5 (9004)
  vanaf € 24 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.4 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Buchbinder

  6.9 (558)
  vanaf € 25 / dag
 • Thrifty

  5.8 (5685)
  vanaf € 22 / dag
 • Hertz

  5.6 (7097)
  vanaf € 24 / dag
 • Edel & Stark

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Drive Hellas

  8.2 (318)
  Geen tarieven beschikbaar
 • CITROEN

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3779 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Frankfurt?

Frankfurt - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming (Frankfurt) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is mei de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is oktober de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is oktober de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is februari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. November is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is oktober de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is oktober de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is februari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Frankfurt) is oktober de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Frankfurt

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Frankfurt, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Frankfurt

EasyTerra Autohuur Frankfurt vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Adalbertstraße 44-48
Berner Str. 69
Camberger Straße 21
Carl-Benz-Straße 5
Düsseldorfer Str. 13
Europa-Allee 6
Ferdinand-Happ-Straße 3-5
Gotenstraße 97
Hanauer Landstraße 334
Hanauer Landstraße 340
Hanauer Landstraße 344-346
Hanauer Landstraße 575
Homburger Landstraße 4
Kleiner Kornweg 2-4
Konrad-Adenauer-Straße 5-7
Ludwig-Landmann-Straße 399
Lyoner Str. 5
Lyoner Str. 68
Mailänder Str. 1
Mainzer Landstraße 292
Mainzer Landstraße 351-353
Schmidtstraße 39
Schulstraße 7
Stiftstraße 9-17
Westerbachstraße 122
Zehmepl. 11A, 15230 Frankfurt (Oder), Germany
Zeil 5 (Eingang Lange Str.)

Informatie locatie voor Frankfurt

Introductie

Frankfurt ligt aan de rivier de Main en is het financiële centrum van Duitsland, en van continentaal Europa. De glanzende wolkenkrabbers die het centrum van de stad domineren doen wel wat denken aan Manhattan in New York; Frankfurt wordt dan ook wel ‘Mainhattan’ genoemd. Frankfurt is ook een belangrijk verkeersknooppunt, voor zowel weg-, trein- als luchtverkeer.

Duitsers noemen de stad vaak bij zijn volledige naam Frankfurt am Main, om het te onderscheiden van het kleinere Frankfurt an der Oder in de deelstaat Brandenburg.

Bevolking

De stad heeft ruim 650.000 inwoners. Maar liefst 20% van de inwoners is buitenlander, variërend van bankdirecteuren tot gastarbeiders. Opvallend is dat het inwoneraantal sinds de jaren zestig vrijwel stabiel is gebleven.

Ligging

Frankfurt ligt centraal in Duitsland aan beide oevers van de Main. Die rivier mondt 35 kilometer ten westen van de stad uit in de Rijn. Ten noordoosten van Frankfurt ligt het middelgebergte Taunus.

Economie

Financiële dienstverlening vormt het hart van de Frankfurtse economie. De grootste aandelenbeurs van het Europese vasteland is er gevestigd, evenals de Europese en Duitse centrale bank, en hoofdkantoren van de grootste Duitse banken. Verder is de stad een belangrijk centrum voor internationale congressen en tentoonstellingen, zoals de grote autoshow Internationale Automobil-Ausstellung en de Frankfurter Buchmesse, de grootste boekententoonstelling ter wereld.

Frankfurt staat aan de top van Europese steden met het hoogste inkomen per hoofd van de bevolking.

Vliegvelden

De internationale luchthaven Frankfurt Rhein Main Airport ligt 12 kilometer buiten de stad. Met bijna 55 miljoen passagiers per jaar staat dit vliegveld op de derde plaats van drukste luchthavens van Europa.

Budgetmaatschappijen vliegen op Frankfurt Hahn Airport, een enigszins misleidende naam, want die luchthaven ligt 120 kilometer ten westen van de stad.

Openbaar Vervoer

Frankfurt heeft een uitstekend openbaar vervoernetwerk. Er zijn zeven metrolijnen (U-Bahn), negen tramlijnen en 42 buslijnen. Op vrijdag- en zaterdagnacht rijden er nachtbussen.

Voor bestemmingen buiten Frankfurt is er de S-Bahn, dat goede verbindingen onderhoudt met bestemmingen in het hele Rhein-Maingebied.

Verkeer- en Parkeersituatie

Net als in enkele andere Duitse steden is het centrum van Frankfurt een zogeheten ‘Umweltzone’. Daar mogen alleen auto’s rijden met een speciale sticker op de voorruit. De eisen die aan de toegelaten auto’s worden gesteld, zullen de komende jaren worden aangescherpt.

Een parkeerplaats vinden in Frankfurt is niet moeilijk, behalve tijdens grote internationale beurzen. De stad heeft een dynamisch parkeerinformatiesysteem, waarmee u naar een van de 19 parkeergarages geleid wordt waar plaatsen vrij zijn.

Aan de rand van de stad zijn enkele Park+Ride parkeerplaatsen, vanwaar u met het openbaar vervoer naar het centrum kunt rijden.

Hotels

Frankfurt heeft een ruim aanbod van hotels in alle prijsklassen, maar hou er rekening mee dat accommodatie vinden tijdens grote beurzen of tentoonstellingen moeilijk kan zijn. Bovendien schieten de prijzen dan omhoog, zelfs voor de eenvoudige hotels.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Frankfurt raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • Sixt
 • Avis
 • Budget
 • OK Mobility
 • wheego
 • Alamo
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Buchbinder
 • Thrifty
 • Hertz
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • Global Rent a Car
 • Drive Hellas
 • CITROEN
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Frankfurt