• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Frankfurt Treinstation

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Frankfurt Treinstation voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Frankfurt Treinstation

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen Frankfurt Treinstation

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod op Frankfurt Treinstation

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Aanbod verhuurders op Frankfurt Treinstation

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven op Frankfurt Treinstation. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Enterprise

  9.1 (1921)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Europcar

  9 (8061)
  vanaf € 32 / dag
 • Hertz

  8.3 (6852)
  vanaf € 29 / dag
 • Avis

  8.2 (5940)
  vanaf € 37 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.2 (3331)
  vanaf € 25 / dag
 • Budget

  7.8 (9604)
  vanaf € 36 / dag
 • Sixt

  7.3 (3316)
  vanaf € 36 / dag
 • Thrifty

  6.1 (5438)
  vanaf € 23 / dag
 • Alamo

  6.4 (8619)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Dollar Rent a Car

  9.1 (4314)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Flizzr

  7.2 (305)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 3568 beoordelingen

Frankfurt Treinstation gemiddelde dagprijs per maand

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is december de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is december de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is december de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is december de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is december de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is december de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is december de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is december de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is december de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is juli de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is februari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is december de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is december de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Frankfurt Treinstation - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Frankfurt Treinstation) is december de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuur locatie Frankfurt Treinstation

Overige verhuurlocaties in Frankfurt

Naast de verhuurders van Frankfurt Treinstation vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Frankfurt:

Locatie informatie voor Frankfurt Treinstation

Algemene informatie

Frankfurt am Main Hauptbahnhof is het centrale station van de Duitse stad Frankfurt. Het is na Berlijn het drukste station van Duitsland en behoort wat betreft passagiersaantallen tot de top van Europa. Het prachtige stationsgebouw uit 1888 ligt midden in het centrum van Frankfurt.

Vervoer

Reis je niet verder, maar wil je Frankfurt verkennen? Taxi’s vind je direct voor het station. Reserveren is niet nodig. De stadsbussen, die door de hele stad en de omgeving rijden, stoppen op het busstation aan de zuidelijke kant van het station aan de Mannheimstraat. Trams stoppen voor de hoofduitgang. De U-Bahn en de S-Bahn vertrekken van het Frankfurt Hauptbahnhof Tief. Dit is een metrostation dat onder het station ligt. Je vindt de ingangen onder het noordelijke gedeelte van het station. Volg de borden 101-104. Wil je liever een auto huren in Frankfurt, op het station is veel keus. De autoverhuurbedrijven Advice, Sixt, Europcar en Hertz zijn allemaal te vinden in het Reisezentrum van de Deutsche Bahn (DB).

Diensten

Er zijn bagageopslagplaatsen voor zowel handbagage als grotere stukken bagage. Er is een informatiepunt en reisbureau op het station. Voor mindervalide reizigers zijn alle faciliteiten aanwezig. Daarnaast is er een informatiebalie van de lokale VVV.

Restaurants

Op dit grote station is er veel keus als het om eten en drinken gaat. Voor de koffieliefhebber is er een Starbucks, maar ook de grote hamburgerketens zijn vertegenwoordigd. Er is bijvoorbeeld ook een sushibar en een Duitse bar met traditioneel eten en bier.

Winkels

Op het station van Frankfurt kun je prima winkelen. Er is bijvoorbeeld een schoenmaker, een bloemist, een stomerij, een speelhal, maar ook souvenirwinkels en tabakszaken.

Handige links

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Sixt
 • Thrifty
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • Flizzr
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Frankfurt
 4. Frankfurt Treinstation