Autoverhuur Montecatini Terme

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Montecatini Terme voor u.

Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
  • Geen zorgen over het eigen risico
  • Ongelimiteerde kilometers
  • Een verhuurder met een goede beoordeling
  • Vol-vol brandstofbeleid

Autoverhuur Montecatini Terme

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Montecatini Terme voor u.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Montecatini Terme

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Montecatini Terme
EasyTerra Autohuur Montecatini Terme is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Informatie locatie voor Montecatini Terme

Introductie

Er zijn vele warmwaterbronnen in de Italiaanse regio Toscane. Het stadje Montecatini Terme werd gebouwd rond minerale waterbronnen, die vooral voor mensen met maag- en leverklachten een genezende werking zouden hebben. Het oudste en beroemdste kuuroord van het stadje is de Tettuccio Terme uit de negentiende eeuw aan de hoofdstraat. Montecatini is een sfeervol stadje, waar de grandeur van vroeger heel gewoon is.

Bevolking

In het stadje wonen ruim 20.000 mensen.

Ligging

Montecatini Terme ligt in de provincie Pistoia in het noordelijk deel van Toscane. Het stadje ligt pal langs de snelweg van Pisa naar Florence in het dal van het riviertje de Nievolede die door de zogeheten Vlakte van Lucca (Piana di Lucca) stroomt.

Economie

Alles in Montecatini Terme draait om de thermale baden. Het stadje is uitgegroeid tot een van de populairste kuuroorden van Italië en zelfs van Europa. Maar niet alleen mensen met gezondheidsklachten bezoeken de plaats; Montecatini is ook een leuke bestemming voor mensen die willen genieten van de grandeur of het pittoreske oude deel van het stadje (Montecatini Alto). Ook is het een populair conferentieoord.

Vliegvelden

Er zijn twee luchthavens in de buurt van Montecatini Terme: Peretola Airport bij Florence (officieel: Aeroporto di Firenze ‘Amerigo Vespucci’) en Pisa International Airport ‘Galileo Galilei’. Het vliegveld van Pisa ligt 42 kilometer naar het westen en de luchthaven van Florence 46 kilometer naar het oosten. Beide luchthavens zijn met een huurauto gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A11 die vlak langs Montecatini loopt.

Openbaar Vervoer

Er is goed openbaar vervoer in Montecatini, met onder meer verbindingen naar Florence, Lucca en de provinciehoofdstad Pistoia. Verder ligt het stadje langs de spoorlijn Pisa-Florence: overdag stopt er ieder half uur een trein. Tussen Montecatini Terme en het oude stadsdeel Alto ligt een kabelspoor waarop antieke treinstellen uit de negentiende eeuw rijden.

Verkeer- en Parkeersituatie

Het park waar de thermale baden staan (Parce di Terme) en de omgeving zijn volledig verkeersvrij. Parkeren in de straten eromheen is vrij duur, maar aan de rand van het stadje zijn parkeerterreinen waar u uw huurauto goedkoper kunt stallen om vervolgens met een shuttlebus naar het centrum te reizen.

Hotels

Rond het Parce di Terme hebt u een ruime keuze aan overnachtingsmogelijkheden, maar de vraag naar hotelkamers is groot. Daarom raden we u aan uw accommodatie ruim van tevoren te regelen. De laatste jaren zijn er enkele nieuwe hotels gebouwd, verder van het park, maar daar mist u de grandeur van Montecatini Terme. Voor budgetreizigers zijn er enkele eenvoudige pensions in het oude stadsdeel, Montecatini Alto.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Montecatini Terme raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Montecatini Terme

EasyTerra Autohuur Montecatini Terme vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Italië, maar in een andere stad dan Montecatini Terme, klik dan door naar de Autohuur Italië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Italië u een auto huren wilt.