• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Memmingen

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Memmingen voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Memmingen

EasyTerra Autohuur Memmingen is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Memmingen

Autohuur aanbiedingen in Memmingen

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Memmingen

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Memmingen

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Memmingen. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Dollar Rent a Car

  9.3 (4394)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  8.8 (1948)
  vanaf € 41 / dag
 • Avis

  8.6 (6025)
  vanaf € 56 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (406)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Budget

  8.1 (9700)
  vanaf € 42 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (3407)
  vanaf € 24 / dag
 • Hertz

  8.1 (6938)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Buchbinder

  8.1 (550)
  vanaf € 22 / dag
 • Europcar

  8 (8200)
  vanaf € 27 / dag
 • Sixt

  7.6 (3374)
  vanaf € 36 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Alamo

  7.3 (8729)
  vanaf € 36 / dag
 • Thrifty

  5.1 (5535)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Green Motion

  7.4 (1915)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Flizzr

  7.4 (305)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 3601 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Memmingen?

Memmingen - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is december de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is december de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Memmingen) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is december de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is december de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is december de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is december de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is december de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is december de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is december de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is februari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is februari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is december de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is februari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Memmingen - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Memmingen) is maart de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Memmingen

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Memmingen, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Memmingen

EasyTerra Autohuur Memmingen vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Informatie locatie voor Memmingen

Introductie

Memmingen is een stadje in de Duitse deelstaat Beieren. Het is een oud stadje, dat gesticht werd door de Romeinen. Het historische centrum met oude gebouwen, kastelen en patriciërshuizen is uitstekend bewaard gebleven. Een van de grootste historische evenementen van Europa – het Wallenstein Festival – wordt om de vier jaar in Memmingen gehouden.

Bevolking

Het stadje heeft ruim 40.000 inwoners.

Ligging

Memmingen ligt in het westen van de zuidelijke deelstaat Beieren. Het ligt aan de rivier de Iller, op zo’n vijftig kilometer ten zuiden van Ulm en honderd kilometer ten westen van de Beierse hoofdstad München.

Economie

De industrie in Memmingen bestaat vooral uit bedrijven gespecialiseerd in voedingsmiddelen en elektronica. Ook het toerisme speelt een belangrijke rol in de lokale economie. Memmingen wordt wel de “Poort tot de Allgäu” genoemd. Die streek wordt gedomineerd door heuvels en de bergen van de Voor-Alpen.

Vliegvelden

Allgäu-Airport ligt bijna drie kilometer ten oosten van het stadscentrum. Het wordt voornamelijk gebruikt door budgetmaatschappijen met vluchten naar diverse Europese bestemmingen. Het vliegveld is gemakkelijk per huurauto bereikbaar via de snelweg A-96 die ten noorden van de stad loopt. Vanaf de ringweg kunt u ook de Augsburger Strasse volgen naar het vliegveld. De route naar de luchthaven staat duidelijk op verkeersborden aangegeven.

Openbaar Vervoer

De meeste bezienswaardigheden van Memmingen bevinden zich in het oude centrum, dat u gemakkelijk te voet kunt verkennen. Wilt u naar verder weg gelegen bestemmingen, dan is er uitstekend openbaar busvervoer in de stad.

Verkeer- en Parkeersituatie

In het centrum van Memmingen moet u betalen voor parkeren op straat. Het is gemakkelijker om uw huurauto te stallen in een van de parkeergarages. Een elektronisch systeem verwijst u naar de dichtstbijzijnde garage met vrije parkeerplaatsen.

Hotels

Memmingen heeft een goed aanbod van accommodaties. U kunt er terecht in moderne hotels, maar ook in gemoedelijke pensions of een traditioneel ‘Gasthaus’. Verder is er een aparte parkeerplaats voor campers.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Memmingen raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Avis
 • National Car Rental
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Buchbinder
 • Europcar
 • Sixt
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Alamo
 • Thrifty
 • Global Rent a Car
 • Green Motion
 • Flizzr
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Memmingen