• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Dresden

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Dresden voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Dresden

EasyTerra Autohuur Dresden is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Dresden

Autohuur aanbiedingen in Dresden

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Dresden

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Dresden

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Dresden. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Dollar Rent a Car

  9.5 (4478)
  vanaf € 26 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.5 (3533)
  vanaf € 24 / dag
 • Avis

  8.4 (6103)
  vanaf € 38 / dag
 • Enterprise

  8.2 (2001)
  vanaf € 29 / dag
 • Budget

  8.1 (9809)
  vanaf € 37 / dag
 • Sixt

  7.9 (3465)
  vanaf € 34 / dag
 • Flizzr

  7.8 (312)
  vanaf € 32 / dag
 • Europcar

  7.6 (8315)
  vanaf € 30 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Buchbinder

  7.5 (554)
  vanaf € 25 / dag
 • Alamo

  7.2 (8903)
  vanaf € 28 / dag
 • Hertz

  5.9 (7035)
  vanaf € 23 / dag
 • Thrifty

  4.6 (5618)
  vanaf € 20 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (413)
  vanaf € 36 / dag
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • McRent

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • STARCAR

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3693 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Dresden?

Dresden - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dresden) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dresden) is november de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Dresden) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dresden) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dresden) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dresden) is november de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dresden) is juli de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dresden) is november de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Dresden) is november de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Dresden) is november de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Dresden) is juli de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Dresden) is november de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Dresden) is mei de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Dresden) is mei de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dresden - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Dresden) is oktober de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Dresden

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Dresden, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Dresden

EasyTerra Autohuur Dresden vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Antonstraße 39
Friedrichstraße 24
Schlesischer Platz 1
Strehlener Straße 5

Informatie locatie voor Dresden

Introductie

Dresden is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Saksen en heeft als bijnaam “Florence van het Noorden”. Deze titel dankt de stad aan de vele historische gebouwen in barokstijl. Driekwart van het centrum van de stad werd in februari 1945 verwoest door geallieerde bombardementen. Tijdens de communistische tijd werden slechts enkele gebouwen gerestaureerd, maar na de val van de Muur werd het herstel van de stad groots aangepakt. Een groot deel van het centrum is in oude glorie hersteld, hoewel er nog steeds aan restauraties gewerkt wordt.

Bevolking

De stad heeft ruim een half miljoen inwoners.

Ligging

Dresden ligt in het zuidoosten van het voormalige Oost-Duitsland, niet ver van de grens met Tsjechië. Ze is gebouwd op beide oevers van de rivier de Elbe. De stad ligt 200 kilometer ten zuiden van Berlijn en 150 kilometer ten noorden van de Tsjechische hoofdstad Praag.

Economie

Net als veel andere steden in het voormalige Oost-Duitsland heeft Dresden een moeilijke economische tijd doorgemaakt. Tegenwoordig is Dresden een belangrijk centrum voor micro-elektronica. Die sector biedt zo’n 40.000 mensen werk. Verder speelt de farmaceutische industrie een grote rol (er is een grote vestiging van GlaxoSmithKline). In de communistische tijd waren machinebouw en elektrotechniek al sterk vertegenwoordigd. Met overheidssteun is die sector gemoderniseerd.
Toerisme is ook van belang: de stad wordt vooral door Duitsers bezocht, maar het aantal internationale bezoekers groeit.

Vliegvelden

Dresden-Klotzsche Airport ligt 9 kilometer ten noordoosten van het centrum (nog binnen de stadsgrens). De luchthaven is per huurauto eenvoudig bereikbaar: u volgt de A4/A13 of de Bundesstraße B97. De afslag naar de luchthaven staat op borden duidelijk aangegeven.

Openbaar Vervoer

Dresden heeft een uitstekend geïntegreerd openbaar vervoersysteem, bestaande uit bussen, trams en stadstreinen. Op al deze middelen van vervoer kunt u met één kaartje reizen. Het handigst is de dagkaart die u op diverse punten in de stad kunt kopen. Ook ’s nachts functioneert het openbaar vervoer, zij het uiteraard met een lagere frequentie.

Verkeer- en Parkeersituatie

Na de val van het communisme zijn niet alleen gebouwen maar ook straten in Dresden opgeknapt. U kunt gemakkelijk in uw huurauto rondrijden in deze gezellige stad. Ook het vinden van een parkeerplaats is geen probleem, behalve wellicht op zaterdag als veel inwoners naar het centrum gaan om inkopen te doen. Er is een automatisch parkeerinformatiesysteem, dat aangeeft in welke parkeergarages er vrije plaatsen beschikbaar zijn.

Hotels

Dresden heeft een goed aanbod van accommodaties in alle categorieën, van jeugdherbergen tot vijfsterrenhotels. Aangezien de stad een populaire locatie is voor grote congressen is het verstandig uw hotelkamer ruim van tevoren te reserveren. Verder zijn er in de buurt van de stad diverse campings en plaatsen om een camper te parkeren.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Dresden raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Enterprise
 • Budget
 • Sixt
 • Flizzr
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Buchbinder
 • Alamo
 • Hertz
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Global Rent a Car
 • McRent
 • STARCAR
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Dresden