• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur São Paulo

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in São Paulo voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Profiteer nu van onze wereldwijde promotie!
Tot 20% korting op een ruime selectie van leveranciers.
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur São Paulo

EasyTerra Autohuur São Paulo is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in São Paulo

Autohuur aanbiedingen in São Paulo

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in São Paulo

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in São Paulo

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in São Paulo. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Localiza Car Rentals

  8.8 (38)
  vanaf € 17 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (408)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Hertz

  8.5 (7010)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Budget

  7.8 (9782)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Movida

  7.7 (12)
  vanaf € 14 / dag
 • Alamo

  7.2 (8869)
  vanaf € 38 / dag
 • Foco

  6.1 (36)
  vanaf € 15 / dag
 • Unidas

  Geen beoordelingen
  vanaf € 17 / dag
 • Europcar

  8.3 (8288)
  vanaf € 27 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1990)
  Geen tarieven beschikbaar

Wanneer een huurauto boeken in São Paulo?

São Paulo - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is januari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is juni de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming (São Paulo) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is juni de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is november de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is juni de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is juni de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is november de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

São Paulo - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (São Paulo) is maart de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond São Paulo

Als u op zoek bent naar een huurauto in Brazilië, maar in een andere stad dan São Paulo, klik dan door naar de Autoverhuur Brazilië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Brazilië u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in São Paulo

EasyTerra Autohuur São Paulo vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Centro Empresarial
Rua Da Consolacao 345

Informatie locatie voor São Paulo

Introductie

São Paulo is de grootste stad van Brazilië en ook de rijkste. Het is een enorm uitgestrekte stad: de hele agglomeratie is drie keer groter dan die van Parijs. Op het eerste gezicht lijkt São Paulo een grote grijze stenenmassa, maar iedere wijk heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden. Zo zijn er vele interessante musea in São Paulo en hebben de diverse wijken hun eigen uitgaanscentra waar u zich tot diep in de nacht kunt vermaken en in de restaurants kunt smullen van de heerlijkste gerechten.

Bevolking

De stad zelf heeft zo’n 12 miljoen inwoners (naar schatting, niemand weet het precies…), maar in de agglomeratie São Paulo wonen maar liefst 20 miljoen mensen. De stad heeft altijd grote aantrekkingskracht gehad op emigranten. Zo is er een grote groep Japanners, en is ook de Italiaanse invloed op de stad merkbaar. Verder zijn er beduidende Joodse en Arabische gemeenschappen.

Ligging

São Paulo ligt in het zuidoosten van Brazilië, op ongeveer 70 kilometer van de kust. De stad ligt op een plateau aan de rand van de Braziliaanse Hoogvlakte, op een gemiddelde hoogte van bijna 800 meter. Het hoogste punt in de stad is de Pico do Jaraguá (1135 m). In het noorden van de stad loopt de Tietê rivier, die gevoed wordt door de Pinheiros rivier in het westen.

Economie

In de 20e eeuw was São Paulo voornamelijk een industrieel centrum, maar tegen het einde van die eeuw is het zwaartepunt verschoven naar dienstverlening. De stad herbergt vele kantoren van nationale en internationale banken, advocatenfirma’s, en multinationals. Het hoofdkantoor van de Braziliaanse oliemaatschappij Petrobras is in de stad gevestigd. Verder is er onder meer een grote vestiging van de Duitse softwaremaker SAP en is het de thuishaven van het grootste Zuid-Amerikaanse mediaconcern, Globo. Ook is São Paulo een financieel centrum, met de grootste en belangrijkste beurs van Zuid-Amerika.

Vliegvelden

De internationale luchthaven São Paulo – Guarulhos ligt zo’n 25 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum. Als u met uw huurauto naar de luchthaven rijdt, hou dan rekening met de verkeersdrukte in São Paulo: vertrek dus ruim op tijd. Het vliegveld is via twee snelwegen bereikbaar: de Ayrton Senna of Presidente Dutra snelweg.

Het vliegveld voor binnenlandse vluchten (Congonhas Airport) ligt tussen de bebouwing, slechts 5 kilometer ten zuiden van het centrum. Er zijn dagelijks zeer veel vluchten van en naar Rio de Janeiro.

Openbaar Vervoer

São Paulo heeft een goed systeem van openbaar vervoer: bussen, metrolijnen en treinen die naar de voorsteden rijden. Heel handig is de Bilhete Único, een smart card waarmee u voor elke vorm van openbaar vervoer kunt betalen. U kunt deze kaart kopen bij kranten- of tabakszaken en daar ook opladen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Rondrijden in São Paulo is, laten we zeggen, een avontuur. De wegen zijn er bijzonder druk en ieder klein ongeluk kan tot een verkeerschaos leiden in de verre omtrek. Het is absoluut af te raden in de spits te rijden (06.00-09.00 en 16.00-19.00). Om de verkeersdrukte enigszins te verminderen geldt er in São Paulo een regel dat auto’s met een kenteken dat eindigt op een bepaald cijfer één dag in de week niet de straat op mogen. Hou verder rekening met de brommertjes en lichte motoren die elk gaatje benutten. Dit zijn meestal koeriers, die hun brieven of pakketjes op tijd bij de klant moeten afleveren.

Toch is een huurauto een ideaal middel van vervoer om verder weg gelegen attracties te bezoeken.

In het centrum van de stad moet u betalen voor op straat parkeren. Bij kiosken en parkeerwachters kunt u een kaartje kopen dat geldig is voor een uur en dat u achter de voorruit moet plaatsen.

Hotels

Omdat São Paulo het economische hart van Brazilië is, is er geen gebrek aan hotels in de stad. Uiteraard veel zakenhotels (in of bij het centrale zakencentrum), maar ook pensions en hotels in andere categorieën, van zeer eenvoudig tot uiterst luxueus. Veel toeristenhotels vindt u in het Centro Histórico. Het is wel aan te raden uw hotelkamer ruim van tevoren te boeken, zeker als u uw oog hebt laten vallen op een specifiek hotel.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over São Paulo raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Brazilian real
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  80 km/h
 • Max snelheid snelweg
  60 km/h
 • Taal
  Portugees
 • Populaire autoklasse
  Intermediate

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Localiza Car Rentals
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Budget
 • Movida
 • Alamo
 • Foco
 • Unidas
 • Europcar
 • Enterprise
 1. Home
 2. Autohuur Brazilië
 3. Autohuur São Paulo