• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Perth

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Perth voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Perth

EasyTerra Autohuur Perth is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Perth

Autohuur aanbiedingen in Perth

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Perth

Autotype
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Perth

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Perth. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Europcar

  8.9 (8417)
  vanaf € 40 / dag
 • Enterprise

  8.8 (2032)
  vanaf € 41 / dag
 • Avis

  8.8 (6191)
  vanaf € 45 / dag
 • Hertz

  8.7 (7097)
  vanaf € 45 / dag
 • Alamo

  8.4 (9004)
  vanaf € 40 / dag
 • Thrifty

  8.3 (5685)
  vanaf € 47 / dag
 • Budget

  8.1 (9906)
  vanaf € 43 / dag
 • Sixt

  7.9 (3514)
  vanaf € 50 / dag
 • Ace Rental Cars

  6.6 (14)
  vanaf € 34 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (414)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4522)
  vanaf € 52 / dag
 • Apollo Car Rental

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • FireFly Car Rental

  7.5 (3888)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3618)
  vanaf € 45 / dag
 • Britz Motorhomes

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Mighty Cars & Campers

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • ACE Rent-a-car

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Wanneer een huurauto boeken in Perth?

Perth - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is januari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. November is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is november de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming (Perth) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is november de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is november de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is mei de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is januari de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Perth) is november de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Perth) is juli de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Perth) is november de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Perth) is oktober de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Perth) is november de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Perth) is mei de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Perth - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Perth) is januari de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Perth

Als u op zoek bent naar een huurauto in Australië, maar in een andere stad dan Perth, klik dan door naar de Autoverhuur Australië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Australië u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Perth

EasyTerra Autohuur Perth vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

198 Adelaide Terrace
37 Pier St
99 Adelaide Terrace

Informatie locatie voor Perth

Introductie

Hoewel het afgelegen ligt is Perth een van de favoriete steden van Australiërs. Als iemand voor zijn werk naar Perth wordt uitgezonden is de kans groot dat hij nooit meer terugkeert. De stad, de relaxte levenshouding en de omgeving hebben een grote aantrekkingskracht. In de buurt van Perth vindt u fraaie zandstranden, heerlijk zeewater en ruige rotsformaties. Het letterlijke hoogtepunt van de stad zelf is het immense King’s Park op de top van Mount Eliza. Vanuit het park hebt u een schitterend uitzicht over Perth.

Bevolking

Perth heeft zo’n anderhalf miljoen inwoners, ongeveer driekwart van de bevolking van heel Western Australia, waarvan het de hoofdstad is. Dat geeft aan hoe leeg de rest van deze staat is. Western Australia is enorm groot: 40 x Nederland.

Ligging

De stad ligt in het zuidwesten van Australië aan de Swan River die uitmondt in de Indische Oceaan. De Swan River is genoemd naar de zwarte zwanen die er van nature in leven. De kust is vlak, maar ten oosten van Perth liggen de heuvels van de Darling Range. De dichtstbijzijnde andere grote Australische stad is Adelaide, 2700 kilometer (!) naar het oosten.

Economie

Perth heeft zijn bestaan te danken aan de grote hoeveelheden natuurlijke grondstoffen in Western Australia. De staat heeft enorme voorraden goud, ijzererts, nikkel, aluin, diamant, olie en gas. De kantoren van de mijnbouwbedrijven zijn gevestigd in Perth. Hun producten worden verscheept via twee havens: Fremantle aan de monding van de Swan River ten zuidwesten van het stadscentrum en het zuidelijker gelegen Cockburn Sound. Daarnaast is Perth de hoofdstad van Western Australia en werken dus nogal wat inwoners bij de overheid. Verder is de stad een onderwijscentrum; de University of Western Australia heeft enkele van de beste onderzoekscentra in Australië.

Vliegvelden

Perth Airport ligt ten oosten van de stad. Er zijn twee terminals, die ver uit elkaar liggen: de binnenlandse terminal ligt op zo’n 11 kilometer van de stad, de internationale terminal op 16 kilometer. Tussen de terminals rijdt een shuttlebus, waarvoor u moet betalen tenzij het tarief in uw ticket is inbegrepen. Van beide terminals vertrekken bussen (Airport City Shuttle) naar het stadscentrum. Van de binnenlandse terminal vertrekken ook stadsbussen (Transperth).

In de zuidelijke buitenwijken ligt het kleine Jandakot Airport dat in gebruik is voor privé- en zakenvluchten.

Openbaar Vervoer

De stad heeft een goed openbaar vervoernetwerk van bussen, treinen en een veerdienst. Er zijn vier stadsspoorlijnen (Clarkson, Armidale, Midland en Fremantle) die de vier windstreken bedienen en allemaal vertrekken vanuit het centrale Perth Station.
Bussen in het centrum (Central Business District en Central Area Transit) zijn gratis. Andere buslijnen vertrekken vanaf het centrale busstation op Mounts Bay Road of het busstation op Wellington Street. Er vaart een veerboot over de Swan River, tussen Barrack Street op de noordoever en Perth Zoo op de zuidoever.

Voor treinliefhebbers is de reis met Indian Pacific een aanrader. De reis gaat dwars door de Nullarbor Plains in Zuid-Australië. Twee keer per week gaat er een trein naar Sydney (reistijd: 3 dagen) en ook twee keer per week naar Adelaide (2 dagen). Deze treinen vertrekken vanaf East Perth Terminal. Met de bus kan ook: Greyhound Australia rijdt naar Darwin (60 uur), Adelaide (36 uur), Melbourne (48 uur) en Sydney (60 uur).

Verkeer- en Parkeersituatie

In Australië rijdt men links. Als u ergens wilt wennen aan links rijden, dan is het wel in Perth. Het verkeer in de stad is vrij rustig met uitzondering van de ochtend- en avondspits, er zijn uitstekende snelwegen in en om de stad, en het stratenpatroon is regelmatig en duidelijk.

Van Perth loopt de Great Eastern Highway naar het oosten. Hou er rekening mee dat de afstanden in Australië enorm zijn. Onderneem alleen grote reizen als u in goede conditie bent en zorg voor voldoende eten en drinken. Vergeet ook niet extra reservebanden mee te nemen. Langs de weg zijn weliswaar tankstations en motels, maar die liggen vaak ver uit elkaar. Het duurt zo’n 36 uur om van Perth naar Adelaide te rijden!

Hotels

De meeste luxe hotels bevinden zich in het Central Business District, maar Perth heeft ook een ruim aanbod aan eenvoudiger hotels en bed & breakfast accommodaties. Vooral buiten de stad zijn de bed & breakfast logementen een aanrader: u krijgt er een goede indruk van het leven op het Australische platteland. Verder zijn er langs de snelwegen vele motels. Reserveren is over het algemeen niet noodzakelijk, tenzij u in een bepaald hotel in het stadscentrum wilt overnachten.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Perth raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Australian dollar
 • Rijrichting
  Links
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 - 130 km/h
 • Taal
  Engels
 • Populaire autoklasse
  SUV

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Europcar
 • Enterprise
 • Avis
 • Hertz
 • Alamo
 • Thrifty
 • Budget
 • Sixt
 • Ace Rental Cars
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Britz Motorhomes
 • Mighty Cars & Campers
 • ACE Rent-a-car
 1. Home
 2. Autohuur Australië
 3. Autohuur Perth