Autoverhuur Oost-Londen

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Oost-Londen voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Oost-Londen

  1. Home
  2. Autohuur Zuid-Afrika
  3. Autohuur Oost-Londen
EasyTerra Autohuur Oost-Londen is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Informatie locatie voor Oost-Londen

Autoverhuur Oost-Londen
Autoverhuur Oost-Londen

Introductie

De Zuid-Afrikaanse stad East-London trekt steeds meer toeristen. Overigens is het geen zelfstandige stad meer, maar een deel van Buffalo City waartoe ook Bhisho en King William’s Town toe behoren. Het toerismebureau promoot het hele gebied dan ook onder de naam Buffalo City, een beetje verwarrend voor iemand die naar East-London wil. De meeste toeristen worden aangetrokken door de stranden ten oosten van de stad.

Bevolking

East-London heeft zo’n 400.000 inwoners.

Ligging

East-London ligt aan de zuidoostkust van Zuid-Afrika, in de Oostelijke Kaapprovincie, aan de Indische Oceaan. De stad is gebouwd tussen de Buffalo River en de Nahoon River.

Economie

East-London is een industrieel centrum met de nadruk op auto-industrie. De Daimlerfabriek bij de haven maakt Mercedes-auto’s voor de lokale markt en voor export naar de Verenigde Staten. Verder wordt er in East-London kleding gefabriceerd, is er farmaceutische industrie en zijn er bedrijven die voedsel verwerken. Om investeringen aan te trekken is er een belastingvrije Industrial Development Zone tussen de haven en het vliegveld.

Vliegvelden

East-London Airport ligt 5 kilometer ten zuidwesten van het stadscentrum, aan de overkant van de Buffalo River. De luchthaven is met een huurauto goed bereikbaar via Settlers Way.

Openbaar Vervoer

East-London heeft geen officieel openbaar vervoersysteem. Er zijn wel zogeheten minibus taxi’s, maar die zijn vaak overvol en niet veilig. Wel zijn er busverbindingen met andere steden in Zuid-Afrika, uitgevoerd door de maatschappijen Translux en Greyhound.

Verkeer- en Parkeersituatie

Het is niet moeilijk uw weg te vinden in East-London, maar zoals in veel andere Zuid-Afrikaanse steden moet u wel extra alert zijn om uw eigen veiligheid niet in gevaar te brengen. Rij altijd met de ramen gesloten en de portieren op slot. Parkeer uw huurauto uitsluitend op officiële, bewaakte parkeerterreinen.

Hotels

In de stad zelf zijn vrij weinig overnachtingsmogelijkheden en die bestaan voornamelijk uit eenvoudige pensions en bed & breakfasts. De meeste toeristen verblijven in een van de vele vakantiehotels en -ressorts in een van de dorpjes langs de East Coast, waaronder Yellowsands, Glen Eden, Gonubie, Queensbury Bay, Cintsa-West en Cintsa-East.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over East-London raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Oost-Londen

EasyTerra Autohuur Oost-Londen vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Zuid-Afrika, maar in een andere stad dan Oost-Londen, klik dan door naar de Autohuur Zuid-Afrika pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Zuid-Afrika u een auto huren wilt.