Autoverhuur New Orleans

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in New Orleans voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur New Orleans

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Autohuur New Orleans
EasyTerra Autohuur New Orleans is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.4 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 23
Gemiddelde beoordeling: 8.4 / 10
Aantal reviews in New Orleans: 23
Chan Lee Thrifty New Orleans Airport
“ok, maar verbetering mogelijk”

“Goede prijzen. Alleen jammer dat er verschillen tussen de categorie auto's. Je hebt bijvoorbeeld bij EasyTerra de mid grote auto's. Hiervoor betaal je meer dan de compact auto's. In de VS is dit gelijk. We hebben extra betaald voor mid grote auto's, maar kregen een compact. Met andere woorden. Als we compact hadden we geboekt, hadden we minder betaald en dezelfde auto gekregen.”

17-09-2019 16:28
Anne-fleur Pasma Enterprise New Orleans Airport
“Alles super verlopen”

“Alles super verlopen. Makkelijk en probleemloos een prachtige auto gehuurd voor een periode van 25 dagen.”

03-07-2019 13:21
Remco Van 't Land Alamo Rent a Car New Orleans Airport
“Geweldig simpel en de beste prijzen.”

“De werkwijze van EasyTerra is briljant in z'n simpelheid, maar levert toch een enorme besparing op. Voor al mijn reizen waar ik een auto nodig heb, gebruik ik de site en heb nog nooit een probleem gehad. Aanrader!”

08-12-2014 16:41

Informatie locatie voor New Orleans

Introductie

New Orleans is de grootste stad van Louisiana en vooral bekend door de muziek, de keuken, de Franse invloeden (het ‘French Quarter’ in de stad) en culturele evenementen en festivals zoals de jaarlijkse Mardi Gras in februari. Maar New Orleans is ook een belangrijke havenstad aan de Golf van Mexico.

Bevolking

De stad zelf heeft bijna 350.000 inwoners, maar in het hele stedelijke gebied van New Orleans en omgeving wonen 1,2 miljoen mensen.

Ligging

New Orleans ligt in het zuiden van de Verenigde Staten, aan de rivier de Mississippi, ongeveer 170 kilometer stroomopwaarts van de monding van die rivier in de Golf van Mexico. In die Golf zijn vaak orkanen actief die soms recht op de stad afkoersen, zoals in 2006 toen de orkaan Katrina enorme overstromingen veroorzaakte. Ten noorden van de stad ligt een groot meer, Lake Pontchartrain.

Economie

De haven van de stad is de ruggengraat van de lokale economie. Ze speelt vooral een belangrijke rol bij de olie- en gasboringen in de Golf van Mexico. Daaraan gerelateerd zijn de olieraffinaderijen en andere petrochemische industrie in de buurt van New Orleans. Verder is de stad een centrum voor hoger onderwijs en worden er geregeld congressen gehouden. Toerisme is een andere pijler van de economie: maar liefst 85.000 mensen werken in de toeristische branche.

Vliegvelden

De luchthaven van de stad is vernoemd naar een van de grootste muzikanten die New Orleans heeft voortgebracht: Louis Armstrong International Airport. Het vliegveld ligt in de voorstad Kenner, 19 kilometer ten westen van het stadscentrum. De luchthaven is met een huurauto gemakkelijk bereikbaar via de US-61 N (Airline Drive) of de Interstate 10.

Openbaar Vervoer

Er is een uitgebreid netwerk van buslijnen in New Orleans, maar de meeste toeristen worden vooral aangetrokken door de historische tram, of in goed Amerikaans, de ‘streetcar’. Er zijn drie lijnen. Toeristen gebruiken de Riverfront Line het meest; die loopt vanaf Esplanade Street bij de rivier, via het French Quarter naar het conferentiecentrum in het zogeheten Arts District.

Verkeer- en Parkeersituatie

In het historische centrum van de stad is het moeilijk uw weg te vinden, omdat in veel straten eenrichtingverkeer geldt. Een vrije parkeerplaats vinden op straat is moeilijk en bovendien zijn de tarieven hoog. Ook hotels rekenen vaak hoge prijzen voor parkeren. Gedurende Mardi Gras schieten de parkeertarieven omhoog (tot $10 per uur). Premium Parking in het French Quarter heeft iets gunstiger tarieven. Maar, als u meer wilt zien van New Orleans dan alleen het French Quarter is een huurauto een ideaal vervoermiddel.

Hotels

In het French Quarter en in het Central Business District hebt u een ruime keuze aan overnachtingsmogelijkheden. Dat zijn ook de duurste accommodaties in de stad. Goedkopere opties zijn te vinden in de buurt van St. Charles Avenue in Uptown. In de wijken Marigny en Mid-City zijn veel eenvoudige hotels en pensions.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over New Orleans raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in New Orleans

EasyTerra Autohuur New Orleans vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Verenigde Staten, maar in een andere stad dan New Orleans, klik dan door naar de Autohuur Verenigde Staten pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Verenigde Staten u een auto huren wilt.