Autoverhuur Dallas

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Dallas voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Profiteer nu van onze wereldwijde promotie!
Tot 20% korting op een ruime selectie van leveranciers. Deze promotie geldt t/m 2 juni - boek nu en bespaar!
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Dallas

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Autohuur Dallas
EasyTerra Autohuur Dallas is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.5 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 19
Gemiddelde beoordeling: 8.5 / 10
Aantal reviews in Dallas: 19
Dennis Avis Dallas Love Field Airport
“Good service and …”

“Good service and the first company I found which also offers decent prices for insurance, especially when renting cars in the US. Would definitely use them again!”

16-06-2017 05:50

Informatie locatie voor Dallas

Introductie

Dallas is de op twee na grootste stad in de Amerikaanse staat Texas. De stad heeft vele gezichten: van het historische West End in Downtown Dallas tot de glitterende wolkenkrabbers in het zakendistrict.

Bevolking

In de stad zelf wonen 1,3 miljoen mensen. Dallas maakt deel uit van het grote stedelijke gebied Dallas–Fort Worth–Arlington, waar 6,5 miljoen mensen wonen.

Ligging

Dallas ligt in het noordoosten van de staat Texas, aan de Trinity rivier.

Economie

Dallas is een van de belangrijkste industrie- en handelscentra in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Van oudsher was de handel in katoen een van de belangrijkste pijler van de economie, maar sinds de ontdekking van aardolie niet ver van de stad is die industrie veruit de belangrijkste, met in het verlengde daarvan financiële dienstverlening. Verder worden er (onderdelen van) vliegtuigen, landbouwmachines en auto’s gefabriceerd en is er elektrotechnische, chemische en cementindustrie.

Vliegvelden

Er zijn twee luchthavens bij de stad. De belangrijkste is Dallas/Fort Worth International Airport, het drukste vliegveld van Texas. Deze luchthaven ligt ten noorden van de stad, ongeveer halverwege de stadscentra van Dallas en Fort Worth. Het vliegveld is met een huurauto gemakkelijk bereikbaar via de Interstate 35 East. De route naar de luchthaven staat duidelijk op borden aangegeven.

Dallas Love Field ligt dichter bij de stad, op ongeveer tien kilometer van Downtown.

Openbaar Vervoer

Dallas heeft een goed, zij het voor buitenstaanders enigszins verwarrend systeem van openbaar busvervoer. De drie light rail lijnen zijn eenvoudiger te begrijpen, maar daarmee komt u niet op elke gewenste plek.

Verkeer- en Parkeersituatie

Dallas is volledig ingericht op automobilisten. U zult dan ook geen moeite hebben met een huurauto uw weg te vinden in Dallas, als u zich het stratenpatroon van de stad eigen heeft gemaakt. Ook het vinden van een parkeerplaats – op straat of in een van de parkeergarages – levert over het algemeen geen problemen op.

Hotels

Er is een enorm aanbod van accommodaties in Dallas. Bepaal wel wat u wilt doen in Dallas en kies aan de hand daarvan in welke buurt u wilt overnachten. Een concentratie van hotels vindt u in het noorden van de stad, langs de I-635 en de I-35 East. De luxere hotels staan vooral in Downtown.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Dallas raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Dallas

EasyTerra Autohuur Dallas vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Verenigde Staten, maar in een andere stad dan Dallas, klik dan door naar de Autohuur Verenigde Staten pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Verenigde Staten u een auto huren wilt.