Autoverhuur Boston

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Boston voor u.

Autoverhuur Boston

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Boston voor u.

Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Boston

  1. Home
  2. Autohuur Verenigde Staten
  3. Boston

EasyTerra Autohuur Boston is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 47
L. Enterprise Boston Airport
“Redelijk”

“Wij liepen tegen problemen aan met het ophalen van de auto. Helaas was het moeilijk te bereiken easyterra (vanuit Amerika) niet in staat om contracten aan te passen. Geen gratis te bellen nummer waardoor we uiteindelijk veel extra kosten moesten maken. Uiteindelijk wel een vriendelijke medewerkers aan de telefoon (wel uit Lissabon dus geen nld ondersteuning) die een goede prijs wist te regelen voor een nieuwe huurauto en een extra korting voor de annulering van de vorige auto. Tips: regel 24/7 openingstijden en een gratis te bellen nummer.”

29-05-2018 05:19
Dhr. Visser, Bob Alamo Rent a Car Boston Airport
“Duidelijk en transparant.”

“Reeds enkele keren zowel voor een korte als langere periode een auto via EasyTerra gehuurd. Prima telefonische ervaring, toen er problemen waren mijnerzijds. De website is zeer duidelijk en je weet precies waar je aan toe bent. Kortom duidelijk en transparant.”

21-10-2017 05:45
Bob Bleijendaal Budget Boston Airport
“Een beetje rommelig maar wel tevreden.”

“Via Easy Terra hebben wij bij Budget Car Rental een Ford Escape gehuurd om in 3 weken van Boston naar Chicago te rijden. Na reservering ontvingen wij geen voucher om de auto op te halen maar dit was na een telefoontje met de klantenservice snel geregeld. Eenmaal in Boston adviseerde de medewerkster van Budget ons een grotere auto te huren, een extra verzekering, sataliet radio en navigatie te nemen maar dit wilde wij niet. Daarna bleek dat de Ford Eacape helemaal niet in de garage stond en wij sowieso een grotere auto kregen alleen nu zonder ervoor te betalen. Toen wij in de garage aankwamen bleek de auto (Nissan) die wij zouden krijgen ook niet aanwezig en na een paar belletjes van medewerkers kregen we een hele ruime Ford Explorer mee met o.a. satelietradio en navigatie al ingebouwd. Al met al een rommelige start maar wij konden tevreden de weg op. Hierna geen contact gehad met de verhuurder, alleen de auto nog ingeleverd maar dat was een kwestie van op een parkeerplaats zetten en de sleutels afgeven.”

17-09-2017 09:37

Informatie locatie voor Boston

Autoverhuur Boston
Autoverhuur Boston

Introductie

Boston is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts en een van de oudste steden in de Verenigde Staten. De stad staat bol van de historie, het is de bakermat van de Amerikaanse Revolutie. Maar ook liefhebbers van kunst en cultuur, architectuur en fraai aangelegde parken komen er ruimschoots aan hun trekken.

Bevolking

De stad heeft bijna 600.000 inwoners. Op werkdagen verdubbelt het aantal mensen in de stad als forenzen uit de omliggende voorsteden naar hun werk in Boston komen. De Greater Boston Area heeft 4,5 miljoen inwoners.

Ligging

Boston ligt in het noordoosten van de Verenigde Staten in de streek New England. De stad is gebouwd langs de rivier de Charles, die uitmondt in de Massachusetts Bay. New York ligt 150 kilometer ten zuidwesten van Boston.

Economie

De lokale economie is zeer divers. Dankzij de aanwezigheid van gerenommeerde hogere opleidingen (Harvard University en Massachusetts Institute of Technology MIT) zijn er veel hightech bedrijven.

Andere belangrijke sectoren zijn financiële diensten en media (m.n. uitgeverijen). De haven van Boston is een van de grootste aan de Amerikaanse noordoostkust.

Verder is het toerisme van groot belang. De stad wordt jaarlijks door 17 miljoen mensen bezocht die samen zo’n acht miljard dollar besteden.

Vliegvelden

Het vliegveld van Boston heet Logan International Airport en is de belangrijkste luchthaven van New England. De luchthaven ligt in het oosten van de stad, slechts enkele kilometers van het centrum.

Het is een zeer drukke luchthaven met nauwelijks mogelijkheden tot uitbreiding. Daarom zijn twee andere vliegvelden aangewezen om de drukte van Logan Airport op te vangen. Die liggen echter op geruime afstand en zijn alleen aantrekkelijk voor mensen die naar bestemmingen gaan ten noorden (Manchester-Boston Regional Airport) of ten zuiden (T.F. Green Airport) van Boston.

Openbaar Vervoer

Boston heeft een uitstekend openbaar vervoernetwerk. Het hart daarvan is de metro die bestaat uit vier lijnen: treinen op de rode en oranje lijnen rijden tussen noord en zuid, de groene en blauwe lijnen verbinden oost en west. Voor een bezoeker kunnen de termen ‘inbound’ en ‘outbound’ verwarrend zijn. Inbound betekent dat de trein naar het centrum rijdt; outbound van het centrum af.

Naast de metro heeft Boston een zeer goed busnet. Zogeheten Express bussen doen minder haltes aan en rijden over grotere afstanden.

Verder zijn er diverse veerboten; voor toeristen is vooral de bootverbinding tussen Long Wharf en Navy Yard handig om van het USS Constitution Museum naar het gebied rond Faneuil Hall te gaan.

Verkeer- en Parkeersituatie

Straten in veel andere Amerikaanse steden hebben een gelijkmatig blokkenpatroon. Zo niet in Boston. Vooral het oude deel van de stad heeft een onregelmatig stratenpatroon en lijkt daardoor meer op de centra van oude Europese steden dan op een Amerikaanse stad.

Parkeren op straat is voor het grootste deel voorbehouden aan bewoners. Als u ergens wel op straat kunt parkeren, is dat vaak schreeuwend duur. Kies daarom voor een parkeergarage. U vindt ze onder meer bij Quincy Market, het Aquarium, het State Street Financial Center en in het Theater District. Onder Boston Commons is een ondergrondse garage.

De Massachusetts Turnpike is de enige tolweg. Het is de verbinding met Logan Airport.

Hotels

Boston heeft een enorm aanbod van hotels in alle prijsklassen en variërend van hypermodern tot klassiek. De mooiste (maar ook vaak duurdere) hotels zijn gevestigd in gerestaureerde historische gebouwen.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Boston raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Boston

EasyTerra Autohuur Boston vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Verenigde Staten, maar in een andere stad dan Boston, klik dan door naar de Autohuur Verenigde Staten pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Verenigde Staten u een auto huren wilt.