Autoverhuur San Cristóbal de La Laguna

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in San Cristóbal de La Laguna voor u.

  • Kosteloos annuleren
  • Laagsteprijsgarantie
  • 8000+ ophaallocaties
Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur San Cristóbal de La Laguna

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Autohuur Tenerife
  4. Autohuur San Cristóbal de La Laguna
EasyTerra Autohuur San Cristóbal de La Laguna is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.4 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 10
Gemiddelde beoordeling: 8.4 / 10
Aantal reviews in San Cristóbal de La Laguna: 10
Evert Willem Wolffensperger Hertz North Tenerife Los Rodeos Airport
“Bijna goed”

“Helder aanbod, volledig uitgewerkt, redelijk geprijsd. 1 duidelijk minpunt: Na afkoop van eigen risico met een stevige aanvullende premie moest nog een 2e aanvullende premie worden betaald voor een achteraf gemelde reeks uitsluitingen op het eigen risico dat met de 1e aanvullende premie wordt gedekt. Niet chic. Weinig transparant.”

01-02-2017 09:21

Informatie locatie voor San Cristóbal de La Laguna

Introductie

San Cristóbal de La Laguna (meestal kortweg La Laguna genoemd) is een oud stadje in het noorden van Tenerife, een van de Canarische Eilanden. Het historische centrum van de voormalige hoofdstad van de Canarische Eilanden werd in 1999 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. In de jaren daarna zijn veel gebouwen in dat oude centrum gerestaureerd.

Bevolking

De stad heeft ruim 135.000 inwoners.

Ligging

San Cristóbal de La Laguna ligt in het noorden van Tenerife, pal ten noordwesten van Santa Cruz, waarmee het één groot stedelijk gebied vormt.

Economie

De stad is van oudsher een handelscentrum, hoewel veel van de commercie inmiddels plaatsvindt in het nabijgelegen Santa Cruz. Ten noordwesten van de stad worden tomaten en bananen geteeld. Net als op de rest van Tenerife speelt toerisme een hoofdrol in de lokale economie. Veel mensen willen het fraai bewaard gebleven historische centrum van La Laguna bekijken.

Verder is de stad een educatief centrum: er studeren 30.000 studenten aan de universiteit van La Laguna.

Vliegvelden

Het vliegveld ligt tegen de zuidelijke wijken aangeplakt. Deze luchthaven, Los Rodeos of Tenerife North, wordt voornamelijk gebruikt voor vluchten naar andere Canarische Eilanden en naar het Spaanse vasteland, maar er zijn ook enkele vluchten naar internationale bestemmingen. De luchthaven is gemakkelijk per huurauto te bereiken. Het vliegveld ligt pal langs de Autopista del Norte die door de zuidelijke wijken van San Cristóbal de La Laguna loopt.

Het belangrijkste vliegveld van Tenerife, Reina Sofia of Tenerife South, is bereikbaar via de Autopista del Sur.

Openbaar Vervoer

Er is goed openbaar busvervoer in San Cristóbal de La Laguna. De bussen rijden in de meeste gevallen ook naar Santa Cruz. Verder is er een tramverbinding tussen het centrum van La Laguna en het busstation in Santa Cruz.

Verkeer- en Parkeersituatie

Veel straten in het historische centrum zijn afgesloten voor autoverkeer. Verder kan het erg druk zijn in Santa Cruz. Voor parkeren op straat moet u betalen. Gelukkig zijn er in en om het centrum van de stad vele parkeerterreinen en enkele parkeergarages, waar u uw huurauto veilig kunt stallen.

Hotels

Het aanbod van accommodaties in San Cristóbal de La Laguna is vrij beperkt. Er zijn niet veel hotels, en de kamers die particulieren aanbieden zijn in veel gevallen ingenomen door studenten. Meer keuze heeft u in Santa Cruz en natuurlijk langs de populaire toeristenstranden van Tenerife. Het eiland trekt het hele jaar door toeristen. Het is daarom zeer aan te raden uw hotelkamer ruim van tevoren te reserveren.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over San Cristóbal de La Laguna raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in San Cristóbal de La Laguna

EasyTerra Autohuur San Cristóbal de La Laguna vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan San Cristóbal de La Laguna, klik dan door naar de Autohuur Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.