• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
Hulp nodig?
+49 89 22061480
Openingsuren

Autoverhuur Turijn Caselle Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Turijn Caselle Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Turijn Caselle Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen Turijn Caselle Airport

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod op Turijn Caselle Airport

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Aanbod verhuurders op Turijn Caselle Airport

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven op Turijn Caselle Airport. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Sicily by Car

  8.2 (3202)
  vanaf € 10 / dag
 • Alamo

  8.1 (8456)
  vanaf € 14 / dag
 • LocautoRent

  8 (1671)
  vanaf € 13 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (4220)
  vanaf € 16 / dag
 • RentalPlus

  7.9 (34)
  vanaf € 7 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3267)
  vanaf € 11 / dag
 • Leasys

  7.8 (904)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Sixt

  7.7 (3229)
  vanaf € 26 / dag
 • Drivalia

  7.5 (517)
  vanaf € 11 / dag
 • Maggiore

  7.4 (1633)
  vanaf € 11 / dag
 • Europcar

  7.4 (7887)
  vanaf € 20 / dag
 • Thrifty

  7.2 (5325)
  vanaf € 13 / dag
 • Hertz

  7.2 (6756)
  vanaf € 19 / dag
 • Enterprise

  7.1 (1889)
  vanaf € 16 / dag
 • Budget

  7 (9491)
  vanaf € 16 / dag
 • Ecovia Rent

  6.8 (404)
  vanaf € 9 / dag
 • Noleggiare

  6.6 (498)
  vanaf € 9 / dag
 • Avis

  6.6 (5874)
  vanaf € 22 / dag
 • Goldcar

  6 (5421)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Rhodium Car Rental

  6 (163)
  Geen tarieven beschikbaar
 • SurPrice car rentals

  7.1 (467)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Cima Luxury

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • National Car Rental

  8.2 (400)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Geen tarieven beschikbaar
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Target Rent

  6.7 (56)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 3482 beoordelingen

Turijn Caselle Airport gemiddelde dagprijs per maand

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is december de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is februari de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is februari de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is februari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is maart de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is december de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is februari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Turijn Caselle Airport - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Turijn Caselle Airport) is februari de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuur locatie Turijn Caselle Airport

Overige verhuurlocaties in Turijn

Naast de verhuurders van Turijn Caselle Airport vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Turijn:

Locatie informatie voor Turijn Caselle Airport

Turin Caselle Airport in het kort

Turin Caselle Airport ligt 15 kilometer ten noorden van Turijn. Het vliegveld ligt in het noordwesten van Italië. De officiële naam is Aeroporto Sandro Pertini, maar de Italianen noemen het meestal Casselle Airport, naar de plaats waar het vliegveld ligt. De luchthaven heeft één terminal en verwerkt 3,5 miljoen passagiers per jaar.

Er is een uitstekende treinverbinding met Turijn, treinen vertrekken elk half uur. De luchthaven is ook goed bereikbaar per bus en per auto. Vlakbij de luchthaven is er een mogelijkheid om te overnachten in een hotel.

Winkels en restaurants zijn aanwezig. Het vliegveld beschikt over een businesscentrum met allerlei zakelijke faciliteiten en er zijn diverse lounges. Verder zijn er banken, wisselkantoren, geldautomaten en er is een eerstehulppost op Turin Caselle Airport.

In de luchtvaartindustrie wordt Turin Caselle Airport aangeduid met de afkortingen TRN (IATA airport code) en LIMF (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website Turin Caselle Airport.

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  110 km/h
 • Taal
  Italiaans
 • Populaire autoklasse
  Mini

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Sicily by Car
 • Alamo
 • LocautoRent
 • Dollar Rent a Car
 • RentalPlus
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • Sixt
 • Drivalia
 • Maggiore
 • Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Enterprise
 • Budget
 • Ecovia Rent
 • Noleggiare
 • Avis
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Cima Luxury
 • Your Rent
 • National Car Rental
 • Optimo Rent
 • JoyRent
 • Target Rent
 1. Home
 2. Autohuur Italië
 3. Autohuur Turijn
 4. Turijn Caselle Airport